Jump to content

Overclocking the prescott 2.8E...

soki

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kallileo

Σημασια εχει οτι ο Prescott ηταν να βγει με stepping "1"(οτι κι αν είναι) και τελικα με τα προβληματα που αντιμετοπιζε αυτο το stepping βγηκε σε stepping C0.

kallileo - soki σημειώσατε 1 :D

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις και 15:06]

Ρε συ δεν ειμαι εκατο τοις εκατο σιγουρος οτι είναι B0 αλλα τι σημασια εχει αυτο.

Σημασια εχει οτι ο Prescott ηταν να βγει με stepping "1"(οτι κι αν είναι) και τελικα με τα προβληματα που αντιμετοπιζε αυτο το stepping βγηκε σε stepping C0.

To 7 αστο λαθος ηταν.

Καλα ρε το CPU-Z τι σχεσει εχει????

CPUZ 1.20a + Prescott = ΛΑΘΟΣ !!!!!

Στην ερωτηση μου δεν απαντησες ακομα, και στην εχω ξαναρωτησει πανω απο 5 φορες. Eιδες πουθενα να λεει B0 ή οτι στο 1 αντιστοιχει Β0 stepping?

Eδω κανεις ακομα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λαθος. Εχεις κανει καθολου τον κοπο στο ιδιο forum section Intel overclocking, να διαβασεις αυτο??? : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=704 . Οταν το διαβασεις θα καταλαβεις για ξερω τοσο καλα για τα core steppings. Αν δεν βαριεσαι κανε τον κοπο να κατεβασεις και να διαβασεις! αυτο ftp://download.intel.com/design/Pentium4/specupdt/24919945.pdf .

post-40-1416070762,1603_thumb.png

Iσως να είναι και ετσι.

Αλλα τελικα υπαρχει και αλλο stepping εκτος απο το C0. Το οποιο συμφωνα με διαφορα site προοριζονταν για Celeron Prescott και Pentium Prescott τα οποια θα εχουν 533 FSB. Τωρα γιατι η Intel δεν τα εβγαλε στη φορα δεν ξερω.

Ισως να μην μπορουσαν να λειτουργισουν ουτε με 533 FSB.

Intel to Redesign Pentium 4 E Processors @ X-bit labs

The Pentium 4 processors with 1MB L2 cache on the 90nm process technology will undergo C-0 to the D-0 core processor stepping change. The fresh D-0 stepping will incorporate planned power optimizations to enable speed enhancements, something that Pentium 4 Prescott processors badly need these days.

kallileo - soki σημειώσατε 1 (total 2-0) :p

Να το ληξουμε ρε παιδια 1-1 να υσηχασουμε?Εκτος και εαν βεβαια ενας απο τους δυο βοηθησει λιγο τους διαιτητες χιχιχιιχι με τετοιο ψοφοκρυο τα παιδια εχουν ανακγη απο κανα gucci παλτο .;)

Εγω δεν αναφερθηκα σε μελλοντικα steppings γιατι δεν ειμαι μαντης τι θα ειναι. Aπαντησα στον kallileo για τα B0 και C1 οπου ελεγε οτι κυκλοφορησαν ή οτι θα κυκλοφορησουν. Το μελοντικο οπως ειδαμε θα ειναι D0, καμια σχεση με C1 δηλαδη.

Μπορεί ο kallileo να είπε για C1 αντί για D0 και τυπικά να είχε άδικο αλλά επί της ουσίας είχε δίκιο και αυτό πρέπει να το παραδεχτείς... :D

μάλλον η Intel είδε ότι με ένα ακόμα step C θα έκανε μια τρύπα στο νερό, και έπρεπε να προχωρήσει σε ριζικό επανασχεδιασμό...

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Aμα δεν την πεις δεν αντεχεις Γιαννικο , απο ποιο ποντιακο ανεκδοτο το εσκασες μονο δεν ξερω.

θα σας πω και άλλα τέτοια πετυχημένα στο καφέ, θα δείτε θα περάσουμε ωραία :p

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.