italos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Έχω ένα Sony Vaio VGN-FE21M όπου παρουσίασε πρόβλημα στον ινβερτερ.Είχα δηλαδή σκοτεινή οθόνη. Τον έστειλα στο σέρβις για επισκευή.Με την ευκαιρία άλλαξα και πληκτρολόγιο μυς που είχε αλλοιωθεί .Πλήρωσα στο σέρβις στο Μαρούσι 215 Ευρώ δίχως να μου κόψουν απόδειξη εάν και το ζήτησα επανειλημμένως...Μέτα που τον παρέλαβα μέσα στα30 πρώτα λεπτά λειτουργίας χάθηκε η οθόνη. Τον έστειλα ξανά πίσω στο σέρβις όπως έπρεπε να κάνω Όμως από τον έλεγχο που κάνανε μου είπαν ότι τάρα έχει πρόβλημα η οθόνη και πρέπει να την αντικαταστήσω με ένα κόστος 475 και αυτό είναι στην τιμή κόστους που αγοράζουν τα ανταλλακτικό.Αρχικά πρόβλημα στην οθόνη δεν είχα όπως και εκείνοι μου είχαν επιβεβαιώσει.Είμαι πεπιεσμένος ότι πρόκειται για δίκη τους κακοτεχνία την οποία δεν αναγνωρίζουν. Μου προτείνουν ή να μου αναφερόσουν όλα τα ανταλλακτικό και να μου επιστρέψουν το αρχικό ποσό των 215 ή να προβούν στην επισκευή.Φυσικά να δώσω τόσα χρήματα αποκλείεται καθότι απλά με 600 Ευρό συνολικά αγοράζω καινούργιο..Τι μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Για μενα, παρε πισω τα 215, πουλα το λαπτοπ ανταλλακτικα (ram, vga, δισκο κλπ) μην πανε χαμενα και να βγαλεις το κατι τις... και θα εχεις ηδη μισο λαπτοπ. Βαλε αλλα τοσα και παρε καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Εννοείται οτι το παίρνεις πίσω στην αρχική του κατάσταση και σου επιστρέφουν τα χρήματα.....και χωρίς απόδειξη? Ποιο service είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
italos Ιούνιος 6, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Εννοείται οτι το παίρνεις πίσω στην αρχική του κατάσταση και σου επιστρέφουν τα χρήματα.....και χωρίς απόδειξη? Ποιο service είναι αυτό?Είναι το εξουσιοδοτημένο service της Sony στην Αγίου Κωνσταντίνου 12 στο Μαρούσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
italos Ιούνιος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Για μενα, παρε πισω τα 215, πουλα το λαπτοπ ανταλλακτικα (ram, vga, δισκο κλπ) μην πανε χαμενα και να βγαλεις το κατι τις... και θα εχεις ηδη μισο λαπτοπ. Βαλε αλλα τοσα και παρε καινουριο.Πόσα λες να πιάσουν όλα αυτά μαζί; Είναι σε καλή κατάσταση γενικά.Ξέρεις που μπορώ να τα δώσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Τι λε ρε παιδί μου...Και μαύρα η Καππα ηλεκτρονική?.....Κοίτα να δεις κάτι πράματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Sony στα λαπτοπ = γελοιοι μεχρι ξεφτιλας. Ειχα τεραστιο προβλημα για 5 μηνες μεχρι που τους εστειλα εξωδικο κ μετα ισιωσαν. Θελουν φοβερα. Αν εχεις ορεξη κ €, μαμα τους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.