a3uristos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 αντεχει το 750 watt PSU μου τον παραπανω συνδυασμο? ειναι το silverstone Op750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιούνιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Αντέχει άλλα πιστευώ δεν αξίζει τον κόπο, για εμένα άσε μόνο την 295 τζαμπά watt οι 2 μαζί, δεν θα δείς κέρδος. Αν τις έχεις και τις 2 βάλτες πάνω και τρέξε μερικά benchmarks και θα δεις αν αξίζει ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budragenio Ιούνιος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 μεγάλες διαφορές θα δεις μόνο στο batman και στο cryostasis, εγώ δεν θα είχα στο pc μου πάντως τέτοια κάρτα μόνο για 2 παιχνίδια, κρίμα και για τα λεφτα που κοστίζει και για το ρεύμα που καίει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 στο metro δεν καλυτερευουν τα πραγματα για αυτους που εχουν ατι? η για αυτους σαν τον a3uristos που εχουν δευτερη καρτα για physx ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.