venom7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Καλησπέρα!Βασικά δεν είμαι και μεγάλος χρήστης του face και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσας που ίσως ξέρετε.Λοιπόν.Υπάρχει τρόπος να δούμε το ΙΡ ενός χρήστη που έχουμε κάνει add ως friend?Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στο πρόβλημά μου...Έχω μία φίλη στο face και μου έκανε αίτημα φιλίας και την έκανα ADD.Μια άλλη όμως, που είχα κάνει απόρηψη,μου ξανα έστειλε αίτημα φιλίας.Τεσπα.Για διάφορους λόγους μου φάνηκε λίγο παράξενο το όλο θέμα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι το ίδιο άτομο.Υπάρχει τρόπος να το μάθω αυτό?Σκέφτηκα ότι ίσως γίνεται με το ΙΡ για αυτό και ρώτησα.Αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος γενικά για να το μάθω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Ρώτα την αν είναι το ίδιο πρόσωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Ιούνιος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Μαλλον για αλλο λογο το θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Ρώτα την αν είναι το ίδιο πρόσωπο. Εξυπνάδα? Μαλλον για αλλο λογο το θες Όχι man!Αυτός είναι ο λόγος. Τεσπα.Υπάρχει κάποιος τρόπος τελικά ή θα παίζει μόνο spam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιούνιος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Oχι φίλε δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις το ip μέσω fb ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 ΟΚ!Κατανοητός!Μήπως μέσω msn msngr?Η με κάποιο άλλο τρόπο να μάθω αν πρόκειται για το ίδιο άτομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Καλησπέρα!Βασικά δεν είμαι και μεγάλος χρήστης του face και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσας που ίσως ξέρετε.Λοιπόν.Υπάρχει τρόπος να δούμε το ΙΡ ενός χρήστη που έχουμε κάνει add ως friend?Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στο πρόβλημά μου...Έχω μία φίλη στο face και μου έκανε αίτημα φιλίας και την έκανα ADD.Μια άλλη όμως, που είχα κάνει απόρηψη,μου ξανα έστειλε αίτημα φιλίας.Τεσπα.Για διάφορους λόγους μου φάνηκε λίγο παράξενο το όλο θέμα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι το ίδιο άτομο.Υπάρχει τρόπος να το μάθω αυτό?Σκέφτηκα ότι ίσως γίνεται με το ΙΡ για αυτό και ρώτησα.Αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος γενικά για να το μάθω αυτό?Το ότι την απέρριψες εσύ για κάποιους λόγους που ίσως να έχεις, δε σημαίνει ότι τους λόγους αυτούς τους ξέρει και αυτή. Παράδειγμα, μίλαγα τις προάλλες με μια παλιά μου συμμαθήτρια για έναν συμμαθητή μας, με τον οποίο είμαστε φίλοι στο facebook, και μου εξέφρασε την απορία της γιατί ενώ του έχει κάνει αίτημα φιλίας, αυτός το απέρριψε.Οπότε μην τρελαίνεσαι, μπορεί απλά να μην κατάλαβε το λόγο της απόρριψης, οπότε και ξαναπροσπάθησε. Αν θες να το κάνεις σωστά, στείλε της ένα μήνυμα εξηγώντας της γιατί δε θέλεις να την έχεις φίλη στο fb και τελείωσε η υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Εξυπνάδα? Nope. Απλά μια ιδέα. Αν θεωρείς την ιδέα αυτή ή αν θεωρείς ότι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα με την κοπελιά που την πρόσθεσες στην λίστα φίλων, απλά αγνοείς την πρόταση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Ρε παιδιά απλά μπορεί η κοπελιά μου να έφτιαξε ένα άλλο account στο face και να έβαλε άλλα στοιχεία και φωτό και να μου έστειλε έτημα φιλίας με σκοπό να δει αν θα δεχτώ και από κει και πέρα το οτιδίποτε.Ε και εγω θα ήθελα να δω αν όντως ειναι κάποια τοιχαία ή αν όντως είναι αυτό που υποπτεύομαι!Αυτό είναι όλο!!!Και απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να μάθω...Αν μπαίνει από το ίδιο PC... Είναι αρκετά ζηλιάρα θα έλεγα...χιχι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 5, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Εγω θα την εκανα αδδ θα της επιανα την κουβεντα για τα παλια τα χρονια. πχ "θυμασαι την 5ημερη που πηγαμε?" Αν κατι μου "μυριζε" θα εκανα μια ωραια συζητηση στην κοπελα μου περι εμπιστοσυνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 5, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Είναι πολύ απλό, αν πιστεύεις πως είναι το ίδιο άτομο της πιάνεις την κουβέντα λέγοντας πόσο καλή είναι η κοπέλα σου και πως το μόνο της ελάττωμα είναι η ζήλια και αν δεν το είχε αυτό παίζει και να την παντρευόσουν(ψέμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Guys το προβλημά μου είναι αν υπάρχει τρόπος με το PC να μάθω αν είναι η ίδια η όχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιούνιος 5, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Όχι, όχι και όχι. IP μπορείς να δεις μόνο σε P2P συνδέσεις. Όχι μέσω facebook/msn/skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Ούτε κάποιος άλλος τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 5, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Υπηρχε ενα script στο msn plus που σου εβρισκε ip. Απλα νομιζω προυποθετει να στειλεις ή λαβεις ενα αρχειο απο το συγκεκριμενο χρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 5, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Και δε χωριζεις την κοπελα καλυτερα να γλυτωσεις απο τον κοπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Υπηρχε ενα script στο msn plus που σου εβρισκε ip. Απλα νομιζω προυποθετει να στειλεις ή λαβεις ενα αρχειο απο το συγκεκριμενο χρηστη.Χμμμ...αυτό είναι ενδιαφέρον!Για δώσε λίγο info man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 5, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 υπαρχουν απλα php script που καταγραφουν ιρ μολις τα τρεξουν(απο λινκ).Δες στο γοογλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.