LordOfRings Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2004 Ποιος μπορει να μου πει που θα βρω μια καλη σιλικονη θερμικης επαγωγης η αυτοκολιτα σαν αυτα που εχουν οι athlon να βαλω στην ψύχτρα του επεξεργαστη ?? εχω μια σιλικονη αλλα δεν κανει δουλεια... ειναι παρα πολυ υγρη την εχω και παρα πολλα χρονια και κιτρινισε,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2004 Arctic Silver 5Θεωρειται η καλυτερη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2004 Αυτοκόλλητο να το αποφύγεις καλύτερα, όσο για σιλικόνη μη ξοδευτείς ιδιαίτερα. Μια σωστά τοποθετημένη ψύκτρα ή ένα σωστά ζυγισμένο μπλοκ θα κάνει τη διαφορά και οχι μια σουπερ ντούπερ θερμοαγώγιμη. Αυτές που είναι πολύ υγρές και συνήθως τις πουλάνε χύμα δεν κάνουν πάντως, είναι χάλια. Μια αξιοπρεπή πηχτή σιλικόνη των 3-4 σε κάθε καταστημα ηλεκτρονικών, αντε αν πεις να ξοδευτείς παίρνεις και ceramique από μαγαζιά του είδους hac, ματσούκας κλπ. Από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι ανύπαρκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2004 ok ..ευχαριστω πολυ,θα το κοιταξω,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.