Jump to content

προβλημα στο ανοιγμα του υπολογιστη

h0cket

Recommended Posts

εχω προβλημα....>!!!!

ειχα προβλημα με την υδροψυξη του υπολογιστη μου και χρειαστηκε να το κανω βιδεσ.....οταν το ενωσα δεν περνει μπροσ.......η μητρικη εχει ρευμα γιατι συνδεω usb πανω τησ και περνει ρευμα......νομιζω οτι δεν εχω βαλει καλα κανα καλωδιο....για πεστε ιδεεσ να δωκιμαζω γιατι μου εχουν παιξει τα λαμπακια......:help:

Την πρώτη φορά που έκανα βίδες το pc αυτό που ξέχασα να συνδέσω ήταν τα καλώδια του chassis front panel. Δλδ το power ON, το reset, τα LED power και hdd.

Κοίτα εδώ στη φωτό αν έχεις συνδέσει στο κόκκινο κάτω δεξιά.

21308859.jpg

ναι τα εχω βαλει......εμενα ειναι με χρωματα γιανα τα βαλω σωστα...δεν ξερω μπασ και εχει βγει απο την αλλη ακρη το button....και δεν κανει τιποτα οταν το παταω?αλλα γιανα το βγαλω θελει τρελη διαδικασια...stacker 830....δεν μπορω με κανενα αλλο διακοπτη να κανω την εκκηνιση η να δοκιμασο με κανενα αλλο switcher?

ναι μια χαρα....το εκανα.....αλλα εχω τωρα αλλα θα την βρω την λυσει......δεν ψυχετε καλα ο υπολογιστης.....ειχα να τον ανοιξω κανα χρονο γιατι ειχα πανελληνιεσ και τωρα που εκλεινε απο την υπερθερμανση....ελεξα για την ανλια αλλα τελικα δουλευει....τα τεσταρω ολα θα τουσ κανω εναν καλο καθαρισμο και βλεπουμε......

ποια παστα εδω σασ λεω οταν εκλεινε ο υπολογιστης δεν μποροθσα να ακουμπισω τα μπλοκ οθτε τα λαστιχα κοντα στο βλογ.....ελεγα μπασ και δεν δουλευε το πιεστικο αλλα τελικα δουλευει......θα δουμε....μπορει να εφτεγε το νερο που δεν ειχα αλλαξε καθολου?μπα...αυτο που γινοταν ηταν χαρακτιριστικο του πιεστικου....θα δουμε.....

δεν ειναι αυτο...και αλλο νερο να ιθελε απλα θα ανεβαζε αερα......εγω σασ λεω οτι εκλεινε ο υπολογιστης απο υπερθερμανση.....κατι αλλο θα ειναι....η δεν ψυχουν καλα τα ψυγια πραγμα δυσκολο η το πιεστικο......αρα θα δουμε τωρα που δουλευει μια χαρα το πιεστικο.....μονο να ειχε γινει κμια αλλι *******....να ειχε βλει κανα καλοωδιο η τιποτα τετοιο...

Ρε συ δεν ακούς όμως!Αφού σου λέω κάτι τέτοιο,δοκίμασέ το.Άμα δεν έχει αρκετή ποσότητα υγρού το κύκλωμα μέσα,δεν γίνεται κίνηση-κύκλος στο κύκλωμα και έτσι δεν ψύχεται το υγρό με αποτέλεσμα πολύ αυξημένες θερμοκρασίες!!!

Κάντο μία και μετά πες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.