athlon=greek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Μια ερώτηση παίδες,υπάρχει tool για usb stick άνω των 4 gb format check defrag κτλπ;Ευχαριστώ:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούνιος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 λίγο οφφ τόπικ αλλά μην πας να κανεις φορμάτ σε usb stick.. θα το καταστρέψεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούνιος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ευχαριστώ να κλεισει το ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 λίγο οφφ τόπικ αλλά μην πας να κανεις φορμάτ σε usb stick.. θα το καταστρέψεις.. ????Έχω κάνει τουλάχιστον 50 φορές... Να παίξω joker??? Αν δεν αλλάξεις τη διαμόρφωση του δίσκου (FAT, FAT32 κλπ) πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα και μία φορά που ήθελα να κάνω το στικάκι NTFS και δεν δούλευε, μου έδινε επιλογή για FAT32, το έκανα και όλα ΟΚ.Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 λίγο οφφ τόπικ αλλά μην πας να κανεις φορμάτ σε usb stick.. θα το καταστρέψεις.. Από πού προκύπτει αυτό ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούνιος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 λάθος μου.. εννοούσα defrag... απλά ήμουν ζαλισμένος και έγραψα βλακεία.. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.