Jump to content

Piaggio Zip καινουργιο ή μεταχειρισμενο?

goku_dbz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον,

η γυναικα θα παρει μηχανακι:flag:....αδειαστε δρομους!:)

εχει ερωτευτει το συγκεκριμενου του τιτλου σε μαυρο!

πηγαμε και μια βολτα απο αντιπροσωπεια και το ειδαμε...τιμη για το 4χρονο 1220Ε!

λιγο που το εψαξα για μεταχειρισμενο βρηκα μοντελα του '08-09 απο 700-1000Ε...

και το ερωτημα...αξιζει ή οχι, να παμε για μεταχειρισμενο?

Δεν γνωριζω τιποτα απο μηχανακια αλλα μου φαινεται πως το ποσο που θα γλιτωσουμε δεν ειναι και τοσο τραγικο αν σκεφτεις και τα καλα του καινουργιου! (εχει και εγγυηση 2 χρονια συν τοις αλλοις)

τι λετε? εσεις τι θα κανατε?

Δεν αξιζει να παρεις μεταχειρισμενο κατα την γνωμη μου.

Θα δωσεις 220 ευρω περισσοτερα αλλα ξερεις οτι :

Ειναι καινουργιο, δεν εχει φαει λιωσιμο, στουκες, πεσιματα κτλ.

Εχεις και 1 χρονο περισσοτερη εγγυηση σε σχεση με μεταχειριμενο.

Σιγουρα θα επαιρνα καινουργιο και ΚΑΛΟ κρανος στην γυναικα

ΥΓ θελουμε daily update για το που θα πηγαινει βολτες :hehe:

Αποψη μου απο την μεχρι στιγμης εμπειρια* μου ειναι να αποφυγεις το μεταχειρισμενο αν η διαφορα κοστους ειναι τοσο μικρη. Δεν ξερεις τι ειδους χρηση εχει υποστει και τι προβληματα εχει κληρονομησει απο αυτη.

*Απεκτησα περσι ενα derbi senda 125 του 07 με μολις 4000km θεωρωντας οτι ειναι ουσιαστικα καινουργιο,μετα απο 3 ωρες χρησης εμεινα απο μπαταρια επειδη καποιος πανηλιθιος του ειχε βαλει λαμπα μεγαλυτερης ισχυος ενω ενας αλλος πανηλθιιος του ειχε βαλει διπλασια ποσοτητα λαδιου απο αυτη που προβλεπεται. Και δεν τελειωνουν εδω τα προβληματα.

ωραια!

και γω αυτα σκεφτομουν μιας και ειναι "το λογικο" αλλα ειπα να ρωτησω μιας και δεν εχω ασχοληθει ξανα με το θεμα...

@ο_polonos: θα βγει το δρομολογιο ανα μερα και θα ειδοποιηθουν Αστυνομια/Πυροσβεστικη/ΕΚΑΒ/Στρατος Ξηρας, Αερος και Θαλασσης/Superman/Batman και οι λοιποι:hehe:

Oχι μεταχειρα για τοσο μικρη διαφορα στην τιμη.

Αν τα δωσετε ντουκου πες του να σου ριξει και αλλο την τιμη ή να σου δωσει οτι σκατολοιδι/εξτρα μπορει.

Επισης κοιταξε και σε αλλο αντιπροσωπο.

Μην τσιγκουνευτειτε τα € για κρανος.

Καλες διαδρομες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.