Jump to content

Τροφοδοτικό για Εξαπήρυνο Phenom

Passenger57

Recommended Posts

Παιδιά θα φτιάξω ένα συστηματάκι και με έχει πιάσει η τσιγκουνιά μου για το τροφοδοτικό.

μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό φτηνό τροφοδοτικό για εναν phenom ΕΞΑΠΉΡΥΝΟ να είναι λίγο ησυχούλι όμως.

Και άν δεν πάρω τροφοδοτικό και χρησιμοποιήσω το chiefteck 440watt του πλαισίου που έχω εδώ και 4 χρόνια πειράζει;

ναι αυτο λεμε και εμεις.Ποια καρτα θα βαλεις,ποια μητρικη....

Γινε λιγο αναλυτικοτερος...

Asus M4A89GTD PRO(AM3, DDR3, 890GX, VGA)

OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 7-8-8-26, OCZ3F1600LV4GK)

AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)

Gigabyte 5670 GVR567OC1GI SVGA

Western Digital Caviar Black WD6402AAEX 640GB HDD

skystar HD2 card pciexpress

...αυτά!

(παιζει να χώσω και κανενα τερα για παραπάνω χώρο)

Καμμιά ιδέα;

Noμιζω ενα τετοιο θα σε καλυψει,μιας και ειναι μεσα στο budget σου και εχει αρκετα watt αρα δεν θα "ζοριζεται" για να κανει θορυβο

Αλλα για να πω την αληθεια,εγω ειμαι της αποψης οτι το τροφοδοτικο ειναι το μονο πραγμα στον Η/Υ που δεν πρεπει αν τσιγκουνευτεις.

μακρια απο l&c εχω ακουσει τα χειροτερα.......http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-eXtreme-Power-Plus-500W-PSU-RS-500-PCAP-A3.htm αυτο νομιζω ειναι ποιοτικο και σε υπερκαλυπτει....ομως και με το δικο σου εισαι καλυμενος(αν ως τωρα λειτουργει καλα,αλλξε το αργοτερα)

ειναι καλά τα L&C ?

alexkhr: στην αρχή δεν θα πάρω VGA και σκληρό...θα βάλω την onboard και σκληρο δισκο αυτόν που έχω απλά λέω το σύστημα που περίπου θέλω να καταλήξω και θα είναι μετα από 3-4 μήνες για να δείτε τι περίπου θ καταναλώνει το σύστημα.Απλά πιέζομαι για μία αναβάθμιση τωρα για διάφορους λόγους

Απο πλαισιο ή αυτο ή αυτο

LC ακομα και το extreme power της coolermaster μακρια.

Tου φουστη...2010 εχουμε ..που ακουστηκε passive pfc και 70% efficiency στις μερες μας??

Και υπαρχουν και αυτα ...αλλα οχι στο πλαισιο..που τα προτιμω μπας και πεταξει την παλιατζουρα που εχει στοκαρει.

Με ενα οποιδηποτε απο τα 3..μπορεις να βαλεις ανετα και καποια καλυτερη καρτα χωρις προβλημα.(οχι 5970..και αλλες διπυρηνες)

οπα σορρυ.....μπερδεψα το cm που προτεινα...με τα καινουργια gx της cm....ο nephelim εχει δικιο.....τα heroichi μαμανε για την τιμη τους και ειναι στο ευρος τιμης που ειπες......

Αλλα για να πω την αληθεια,εγω ειμαι της αποψης οτι το τροφοδοτικο ειναι το μονο πραγμα στον Η/Υ που δεν πρεπει αν τσιγκουνευτεις.

+1

Kαλυτερα ενα επωνυμο-ποιοτικο και με αρκετη ανεση στα watt.

Kαι τα τροφοδοτικα δεν τα αλλαζουμε γρηγορα ,και ποιος ξερει μεχρι τοτε τι αλλαγες θα εχουν γινει στο συστημα.:p

οπα σορρυ.....μπερδεψα το cm που προτεινα...με τα καινουργια gx της cm....ο nephelim εχει δικιο.....τα heroichi μαμανε για την τιμη τους και ειναι στο ευρος τιμης που ειπες......

Kαι δεν ειναι μονο αυτο που εχεις μπερδεψει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.