Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Παιδιά θα φτιάξω ένα συστηματάκι και με έχει πιάσει η τσιγκουνιά μου για το τροφοδοτικό.μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό φτηνό τροφοδοτικό για εναν phenom ΕΞΑΠΉΡΥΝΟ να είναι λίγο ησυχούλι όμως.Και άν δεν πάρω τροφοδοτικό και χρησιμοποιήσω το chiefteck 440watt του πλαισίου που έχω εδώ και 4 χρόνια πειράζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 To υπολοιπο συστημα τι θα ειναι???:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Αν μπορεις να πεις μια τα χαρακτηριστικά του υπολιγιστη σου. EDIT: Με προλαβες petros@idk$.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούνιος 4, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ε τι θα βάλω μωρέ...2-3 σκληρούς μία άτι κάρτα >vga ένα satellite tuner card skystar hd2 αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ναι αυτο λεμε και εμεις.Ποια καρτα θα βαλεις,ποια μητρικη....Γινε λιγο αναλυτικοτερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούνιος 4, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ναι αυτο λεμε και εμεις.Ποια καρτα θα βαλεις,ποια μητρικη....Γινε λιγο αναλυτικοτερος...Asus M4A89GTD PRO(AM3, DDR3, 890GX, VGA)OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 7-8-8-26, OCZ3F1600LV4GK)AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)Gigabyte 5670 GVR567OC1GI SVGAWestern Digital Caviar Black WD6402AAEX 640GB HDDskystar HD2 card pciexpress...αυτά!(παιζει να χώσω και κανενα τερα για παραπάνω χώρο)Καμμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 μεχρι ποσα λ7? και με αυτο που εχεις,δεν υπαρχει προβλημα αρκετων watt αλλα ισως σταθεροτητας λογω παλαιοτητας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούνιος 4, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Λες να μην τρέξει το νεο συστημα; αλλιώς..αντε μεχρι κανένα πενηντάρικο η λίγο πιο πάνω με βαριά καρδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιούνιος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Δίνεις τόσα λεφτά για καινούριο σύστημα και κάνεις τσιγκουνιές στο τροφοδοτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 4, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Noμιζω ενα τετοιο θα σε καλυψει,μιας και ειναι μεσα στο budget σου και εχει αρκετα watt αρα δεν θα "ζοριζεται" για να κανει θορυβοΑλλα για να πω την αληθεια,εγω ειμαι της αποψης οτι το τροφοδοτικο ειναι το μονο πραγμα στον Η/Υ που δεν πρεπει αν τσιγκουνευτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 μακρια απο l&c εχω ακουσει τα χειροτερα.......http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-eXtreme-Power-Plus-500W-PSU-RS-500-PCAP-A3.htm αυτο νομιζω ειναι ποιοτικο και σε υπερκαλυπτει....ομως και με το δικο σου εισαι καλυμενος(αν ως τωρα λειτουργει καλα,αλλξε το αργοτερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούνιος 4, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ειναι καλά τα L&C ? alexkhr: στην αρχή δεν θα πάρω VGA και σκληρό...θα βάλω την onboard και σκληρο δισκο αυτόν που έχω απλά λέω το σύστημα που περίπου θέλω να καταλήξω και θα είναι μετα από 3-4 μήνες για να δείτε τι περίπου θ καταναλώνει το σύστημα.Απλά πιέζομαι για μία αναβάθμιση τωρα για διάφορους λόγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 4, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 μακρια απο l&c εχω ακουσει τα χειροτερα Αληθεια? και νομιζα ειναι μια χαρα... :whistling Θα το 'χω υποψην μου τωρα. Θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 4, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Αληθεια? και νομιζα ειναι μια χαρα... :whistling Θα το 'χω υποψην μου τωρα. Θενκς δες ενδεικτικα τα ποστ 10,11 να δεις τι λενε οι psu masters.....http://www.thelab.gr/showthread.php?t=77609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 4, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Απο πλαισιο ή αυτο ή αυτοLC ακομα και το extreme power της coolermaster μακρια.Tου φουστη...2010 εχουμε ..που ακουστηκε passive pfc και 70% efficiency στις μερες μας??Και υπαρχουν και αυτα ...αλλα οχι στο πλαισιο..που τα προτιμω μπας και πεταξει την παλιατζουρα που εχει στοκαρει.Με ενα οποιδηποτε απο τα 3..μπορεις να βαλεις ανετα και καποια καλυτερη καρτα χωρις προβλημα.(οχι 5970..και αλλες διπυρηνες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 4, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 οπα σορρυ.....μπερδεψα το cm που προτεινα...με τα καινουργια gx της cm....ο nephelim εχει δικιο.....τα heroichi μαμανε για την τιμη τους και ειναι στο ευρος τιμης που ειπες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Ιούνιος 4, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Αλλα για να πω την αληθεια,εγω ειμαι της αποψης οτι το τροφοδοτικο ειναι το μονο πραγμα στον Η/Υ που δεν πρεπει αν τσιγκουνευτεις. +1 Kαλυτερα ενα επωνυμο-ποιοτικο και με αρκετη ανεση στα watt. Kαι τα τροφοδοτικα δεν τα αλλαζουμε γρηγορα ,και ποιος ξερει μεχρι τοτε τι αλλαγες θα εχουν γινει στο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 οπα σορρυ.....μπερδεψα το cm που προτεινα...με τα καινουργια gx της cm....ο nephelim εχει δικιο.....τα heroichi μαμανε για την τιμη τους και ειναι στο ευρος τιμης που ειπες......Kαι δεν ειναι μονο αυτο που εχεις μπερδεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 4, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Kαι δεν ειναι μονο αυτο που εχεις μπερδεψει...αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.