Telsar Ιούνιος 4, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Η μέγιστη ανάλυση που παίζεις είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 4, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Πήγαινε σε GTX295 ή τέλος πάντων σε διπλή κάρτα και βάλε στο καπάκι έστω και 5850...Θα κλαις με το πόσο καλύτερα παίζει η 5850... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούνιος 4, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 εγω παλι πιστευω που απο την στιγμη που δεν μπορει να παρει 5850 η gtx295 ειναι μια πολυ καλη επιλογη(ειδικα για τα χρηματα που την εχει βρει) μεχρι να περιμενει να παρει μια 6xxx ή καποια καινουρια nvidia οταν βγουν..γιατι οι καρτες την πρασινης δεν αξιζουν αυτη την εποχη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 4, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Έχω δει πολλές περιπτώσεις ως τώρα με multi gpus.. Το συμπέρασμά μου και η άποψη μου είναι ότι για multi gpu setups θες i7-Χ58Αλλιώς προτίμησε (οπωσδήποτε όμως!) μια δυνατή μονή κάρτα να κάνεις τη δουλειά σου.Οτιδήποτε "διπλό" έχω δοκιμάσει σε "μη Χ58" πάντα έπαιζε χειρότερα από μία κάρτα (κούφια fps και κούφια scores θα έχεις - οφθαλμαπάτη..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 4, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Όταν έχεις μία κάρτα και δύο GPUs, παίζει ρόλο το Chipset? Δεν νομίζω.Το SLI/CF, γίνεται σε εσωτερικό Chip της κάρτας και όχι στης μητρικής.Επίσης την GTX295 τη δοκίμασα σε X58 με i7 στα 3.6GHZ και ήταν τα ίδια σκ@τ@! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 4, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Όλα παίζουν ρόλο! Υπάρχει και μια "ενδοεπικοινωνία" μεταξύ όλων των υποσυστημάτων, ένας δίαυλος, μία α' ποσότητα δεδομένων για επεξεργασία, και μία α' ταχύτητα ροής δεδομένων και πληροφοριώνΔΕΝ είναι ξεκομμένη η κάρτα (ή οι κάρτες) γραφικών να στέλνει κατευθείαν την "δύναμη" και τις "πληροφορίες" στην οθόνη! Κάπως θα πρέπει να συνεργαστεί με το υπόλοιπο σύστημα..Και διαφωνώ απόλυτα με την GTX295 που λες δεν παίζει σε i7!Eίχα gtx260 σε sli με ο/c στο σύστημα της υπογραφής (και δεν θα με χάλαγε να τις είχα ακόμα) και έπαιζαν άψογα χωρίς κανένα απολύτως κουσούρι! (Μόνο ένας-δύο drivers με είχαν χαλάσει λίγο, αλλά ήταν θέμα software αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Ιούνιος 4, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 με λιγα λογια καθομαι στα αυγα μου...μετα απο την αγορα της gtx295 ,μπορει να παω σε gtx 470 με λιγα λεφτα..δυστυχως λιγα λιγα φευγουν τα λεφτα θα δω τι με βολευει! αα ξεχασα .. μεγιστη ανα΄λυση 24/7 ειναι 1280χ1024 ...old school ... Aλλα παιζω επισης σε 1920χ1080 οταν θελω να πορωθω σε παιχνιδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 4, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Όλα παίζουν ρόλο! Υπάρχει και μια "ενδοεπικοινωνία" μεταξύ όλων των υποσυστημάτων, ένας δίαυλος, μία α' ποσότητα δεδομένων για επεξεργασία, και μία α' ταχύτητα ροής δεδομένων και πληροφοριώνΔΕΝ είναι ξεκομμένη η κάρτα (ή οι κάρτες) γραφικών να στέλνει κατευθείαν τις "πληροφορίες" στην οθόνη! Κάπως θα πρέπει να συνεργαστεί με το υπόλοιπο σύστημα..Φυσικά και γι' αυτό από Chipset σε Chipset και από υλοποίηση σε υλοποίηση αλλάζει το πράμα.Αν όμως υπάρχει πρόβλημα με Dual GPU σε μία κάρτα γραφικών, θα έπρεπε να υπάρχει και σε μονή (Single GPU) κάρτα γραφικών, αφού το SLI / CF συγκεκριμένα, γίνεται από τη κάρτας γραφικών και όχι από το Chipset. Γι' αυτό άλλωστε με Dual GPU δεν χρειάζεσαι SLI/CF μητρική.Και διαφωνώ απόλυτα με την GTX295 που λες δεν παίζει σε i7!Eίχα gtx260 σε sli με ο/c στο σύστημα της υπογραφής (και δεν θα με χάλαγε να τις είχα ακόμα) και έπαιζαν άψογα χωρίς κανένα απολύτως κουσούρι! (Μόνο ένας-δύο drivers με είχαν χαλάσει λίγο, αλλά ήταν θέμα software αυτό) Μπορείς να διαφωνείς όσο θες, αλλά η GTX 295 τη δοκίμασα και σε i7 και δεν ήμουν ευχαριστημένος. Βέβαια ένα χρόνο ήμουν μία χαρά μιας και είχα συνηθίσει το Dual GPU και ήταν μέχρι να δω δίπλα δίπλα Single GPU.Οτιδήποτε "διπλό" έχω δοκιμάσει σε "μη Χ58" πάντα έπαιζε χειρότερα από μία κάρτα (κούφια fps και κούφια scores θα έχεις - οφθαλμαπάτη..) Είσαι ο πρώτος που λέει καλά λόγια για SLI/CF και γενικότερα multi GPU και δεν έχω λόγω να μη σε πιστέψω μιας και έχεις X58 που όπως λες μόνο σε τέτοιο Chipset παίζουν καλά.Απέχει όμως το GTX295 με SLI GTX260 αφού τo Χ58 μπορεί να βοηθάει και να είναι καλύτερο από το "εσωτερικό" SLI της GTX295. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 4, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Δηλαδή έχεις 1920 αλλά παίζεις απο άποψη σε 1280?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 4, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Μάλλον θα το συνδέει στη TV του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 4, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Είσαι ο πρώτος που λέει καλά λόγια για SLI/CF και γενικότερα multi GPU και δεν έχω λόγω να μη σε πιστέψω μιας και έχεις X58 που όπως λες μόνο σε τέτοιο Chipset παίζουν καλά. Απέχει όμως το GTX295 με SLI GTX260. Όχι και ο πρώτος βρε! Πολύς κόσμος εδώ έχει cf/sli και είναι ευχαριστημένος! Ρώτα και τον Sebastian για παράδειγμα Ε ναι αυτό λέω, (λίγο απέχει όμως) και χειρότερα πάντως δεν παίζει η 295!.. Για τον φίλο που ρωτάει πάντως, εγώ προτείνω να μείνει όπως είναι ώσπου να μπορέσει να πάει σε μία 5850 ή μία gtx470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Ιούνιος 4, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 καθημερινα στο γραφειο μου εχω 19αρα 1280χ1024...αλλα οταν θελω να παιξω παιχνιδια παιρνω απο το χολ την 23αρα και παιζω σε 1920χ1080..αλλιως παω στην 37αρα ..γενικα το πιτσι μου αλλαζει μερη αρκετες φορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telsar Ιούνιος 4, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Μείνε όπως είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 4, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 δυστυχως ομως θα φυγει μακρια η διαφορα των λεφτων...μηπως να κατσω στα αβγα μου με τον 6600 ? και θα τον εχω φυλλ κλοκαρισμενο 24/7.. τα παιχνιδια που βγαινουν ειναι για 4 cores? Κοιταξε να δεις. Επειδη προσφατα εκανα την μεταβαση απο ε8400 σε q9650, και επειδη ο υπολογιστης δεν ειναι ΜΟΝΟ gaming αλλα υπαρχουν και αλλες εφαρμογες (π.χ Video convert κτλ.), που εκει δειχνουν τα δοντια τους οι 4 πυρηνες και εκει υπαρχουν τεραστιες διαφορες! Τωρα αν σε νοιαζει αποκλειστικα και μονο το gaming και τιποτε αλλο τοτε ναι με τον e8600 που λες ενα μικρο κερδος θα το εχεις. Εγω προσωπικα παντως πισω σε δυπιρινο δεν ξαναγυριζα! Πιστευω οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις κανενα q9650 σε καλη τιμη, να τον τσιμπησεις και να πουλησεις τον δικο σου.Αν βρεις περιπτωση που ολοι η ιστορια δεν θα σου κοστισει πανω απο 50-60 ευρω το , πιστευω αξιζει. Αλλιως μεινε στα αυγα σου μια χαρα εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούνιος 4, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ασε τον q6600,παρε την 295 τωρα και αμα δεν σου κανει ή εχεις καποιο προβλημα την πουλας μαζι με την παλια και περνεις μια 5850 και οταν και αμα βρεις καποια καλη ευκαιρια με καποιον q9xxx τον παιρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Ιούνιος 5, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Είσαι ο πρώτος που λέει καλά λόγια για SLI/CF και γενικότερα multi GPU και δεν έχω λόγω να μη σε πιστέψω μιας και έχεις X58 που όπως λες μόνο σε τέτοιο Chipset παίζουν καλά.Ναι τον αλητη....Αισχος δηλαδη....7/10 Εδω μεσα εχουn sli/cf.Αν εχεις μονιτορ 1920 και πανω και θες φιλτρα κτλ sli/cf ειναι μονοδρομος, και τα κουφια fps τα ακουω βερεσε.Στο 90% των περιπτωσεων διπλασιαζουν τα frames. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 6, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Καλά το πόσοι έχουν λίγη σημασία έχει, καθώς πολύ πιθανό είναι να ευλογούν τα γένια τους.Όσο για τα κούφια FPS, δεν είπε κανείς ότι δεν είναι αληθινά, αλλά είναι lagar-ιστά.Με την GTX295 δεν έχεις microstuttering? Link to comment Share on other sites More sharing options...
budragenio Ιούνιος 6, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 το microstuttering δεν φαίνεται σε όλα τα Games, θα έλεγα ότι στα περισσότερα δεν υπάρχει θέμα, άρα παίζουν ρόλο οι drivers και ο κώδικας του κάθε παιχνιδιού. Το λέω αυτό γιατί έχει φτιαχτεί ενας μύθος γύρω από τις mgpu κάρτες και το microstuttering που λέει ότι υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, κάτι που απλά ΔΕΝ ισχύει. Αυτά τουλ σε 4870Χ2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 6, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Αν έχεις αυστηρά 60 fps το γλιτώνεις.Αν πάλι κάποιος θέλει να ρίξει τα Settings του Game για να το πραγματοποιήσει αυτό, ποιος ο λόγος για λύσεις Multi GPU και να μην έχεις εξ αρχής μία μέτρια κάρτα γραφικών?Στο Crysis το microstuttering κάνει Party με τη GTX295!Το καταλαβαίνει κάποιος ξεκάθαρα αν βάλει στο ίδιο PC μία Single GPU χειρότερη από την GTX295.Πριν το δω, πραγματικά δεν το πίστευα, άλλαξα χρώματα, στραβοκατάπια, καθώς πήγα να ανταλλάξω την GTX295 με ένα φιλαράκι που έχει 5850 και στο τέλος δεν ήθελε να κάνουμε την ανταλλαγή.Crysis ίδια Frames με εμένα και λιγότερα και έπαιζε ομαλότατα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.