gandrian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Dear all,λόγω επικείμενης άφιξης της Digea και επειδή έχω πετάξει τα manuals (που δεν είμαι σίγουρος οτι θα το ανέφεραν) μπορεί κάποιος να μου πει εαν τα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σπίτια μου (κυρίως και εξοχικό) διαθέτουν αποκωδικοποιητή mpeg 4 ?1. Samsung LE32b5302. Sony Bravia KDL-20S4003. Philips Cineos 32PF9631DΕυχαριστώ
Ταμτάκος Ιούνιος 4, 2010 #2 Ιούνιος 4, 2010 Αν δεν βρεις λύση, με μια απλή αναζήτηση (πιθανότατα στο site των κατασκευαστών) θα μπορέσεις να βρεις τα εγχειρίδια χρήσης των συσκευών που αναφέρεις.
Infotech Ιούνιος 5, 2010 #3 Ιούνιος 5, 2010 Πάρε τηλέφωνο στις αντιπροσωπείες. Εγώ είχα το ίδιο θέμα με δύο car audio και πήρα LG και Αμοιρίδης Σαββίδης και μου έστειλαν στο mail μου και οι δύο τα manual εντός 2-3 ημερών. Πολύ καλοί.
thespesios Ιούνιος 5, 2010 #4 Ιούνιος 5, 2010 η πρωτη εχει σιγουρα mpeg4..για τις αλλες 2 δε μπροεσα να βρω κατι,περαν του οτι εχουν ψηφιακο δεκτη(δεν ανεφεραν ομως αν ειναι mpeg2ή 4)
yanni Ιούνιος 5, 2010 #5 Ιούνιος 5, 2010 Την Samsung την έχω και διαθέτει Mpeg4, δεν το έχω δοκιμάσει όμως διότι περιμένουμε την Digea. Αν πάντως δεν βιάζεσαι περίμενε μέχρι τις 18 του μήνα οπότε και θα εκπέμψει η Digea και στην Αθήνα. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα έχεις την δυνατότητα να δεις την συμπεριφορά της τηλεόρασης με το σήμα της Digea με το που θα την βάλεις στην πρίζα και άρα αν διαπιστώσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα με την λήψη αυτού να την επιστρέψεις άμεσα και όχι μετά από 10 μέρες που στις επιστροφές έχει σημασία.Υ.Γ. Βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει και η Samsung LE32C530. Δεν ξέρω όμως τι διαφορά έχει με την B. Αν αποφασίσεις να πας προς Samsung καλό θα ήταν να το κοιτάξεις αυτό.
gandrian Ιούνιος 8, 2010 Author #6 Ιούνιος 8, 2010 Την Samsung την έχω και διαθέτει Mpeg4, δεν το έχω δοκιμάσει όμως διότι περιμένουμε την Digea. Αν πάντως δεν βιάζεσαι περίμενε μέχρι τις 18 του μήνα οπότε και θα εκπέμψει η Digea και στην Αθήνα. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα έχεις την δυνατότητα να δεις την συμπεριφορά της τηλεόρασης με το σήμα της Digea με το που θα την βάλεις στην πρίζα και άρα αν διαπιστώσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα με την λήψη αυτού να την επιστρέψεις άμεσα και όχι μετά από 10 μέρες που στις επιστροφές έχει σημασία.Υ.Γ. Βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει και η Samsung LE32C530. Δεν ξέρω όμως τι διαφορά έχει με την B. Αν αποφασίσεις να πας προς Samsung καλό θα ήταν να το κοιτάξεις αυτό.τη SAMSUNG την έχω ήδη αγοράσει εδώ κι ένα χρόνο.Από αποκωδικοποιητές any ideas ?Thanks
yanni Ιούνιος 8, 2010 #7 Ιούνιος 8, 2010 τη SAMSUNG την έχω ήδη αγοράσει εδώ κι ένα χρόνο.Από αποκωδικοποιητές any ideas ? Thanks Σωστά... Δεν πρόσεξα που έγραφες ότι τις έχεις ήδη αυτές τις TV.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.