morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Καλησπερα! Θελω τα φωτα απο οσους ξερουν!Θελω να αλλαξω λαστιχα σε seat ibiza topgun. Οι διαστασεις ειναι 205/55/16. Το κοστος αλλαγης που μπορω να διαθεσω εως 600 ευρω.Στοχος δεν ειναι να..τρωνε χιλιομετρα ουτε να ξεκινανε πρωτα στα φαναρια! Στοχος ειναι η μεγαλυτερη ασφαλεια και δυνατοτητα φρεναρισματος.Μετα απο καμποση αναζητη βρηκα οτι βγηκανε τα νεα michelin pilot sport 3.Διαβαζω παρα πολλες καλες κριτικες και ειδικα για φρεναρισμα στη βροχη ( μιας και γιαννενα με ενδιαφερει αυτο!).Η αντιπροσωπεια εδω περα μου ειπε πως κοστιζουν 550 ευρω και πως μου κανουν προσφορα προκειμενου να τα παρω απο αυτους στα 450.Καποια αλλη γνωμη?ευχαριστω!
lotos Ιούνιος 4, 2010 #2 Ιούνιος 4, 2010 οι τιμες στην διασταση σου ειναι στα 400-420 μαξ ευρω....οτι παραπανω απο αυτο ειναι κλεψια...
Athens2004 Ιούνιος 4, 2010 #4 Ιούνιος 4, 2010 Να κοιταξεις την ημερομηνια παραγωγης , μην παρεις καλη προσφορα αλλα το λαστιχο να ειναι 1ος ++ ετους πχ . Το γραφει στα πλαγια συνηθως. Πολυ καλο λαστιχο αυτα φοραω και εγω ( 225-45-17'') κρατανε πολυ καλα στο βρεγμενο επισης .
morfeas-dsl- Ιούνιος 4, 2010 Author #5 Ιούνιος 4, 2010 Το θέμα μεταφέρθηκε στο off topic. αφου ειναι τι να αγορασω και απο που δεν ειναι offtopic! Να κοιταξεις την ημερομηνια παραγωγης , μην παρεις καλη προσφορα αλλα το λαστιχο να ειναι 1ος ++ ετους πχ . Το γραφει στα πλαγια συνηθως. Πολυ καλο λαστιχο αυτα φοραω και εγω ( 225-45-17'') κρατανε πολυ καλα στο βρεγμενο επισης . Το sport 3 βγηκε μαρτιο του 2010 οποτε παλια δεν υπαρχουν . Εν ολιγοις σα συμπεριφορα διαβαζω οτι ειναι σα το 2 αλλα με επιπλεον 3 μετρα πιο γρηγορο φρεναρισμα απο 100-0 σε βρεγμενο οδοστρωμα + απο τα πρωτα με ανομοιομφα πελματα που στην ουσια ειναι και το μελλον.
RootX Ιούνιος 4, 2010 #6 Ιούνιος 4, 2010 αφου ειναι τι να αγορασω και απο που δεν ειναι offtopic!Το forum ασχολείται με υπολογιστές κλπ προϊόντα-υπηρεσίες τεχνολογίας, το off topic είναι για θέματα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του forum, δεν ξέρω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις.
greekfragma Ιούνιος 4, 2010 #7 Ιούνιος 4, 2010 Για τον καιρό στα Γιάννενα σου προτείνω τα Vredestein Quatrac 3.http://www.vredestein.com/Banden_Bandtypes.asp?UsersessionID=21068537&BandgroepID=3&BandtypeID=66γράψε λάθος για το Quatrac.....δε βγαίνει στη διάσταση που θες.....οπότε πας για το 2ο βροχολάστιχο της vredesteinhttp://www.vredestein.com/Banden_Bandtypes.asp?BandgroepID=1&BandtoepassingID=0&BandtypeID=1&PageID=0&UserSessionID=21068537
morfeas-dsl- Ιούνιος 4, 2010 Author #8 Ιούνιος 4, 2010 Το forum ασχολείται με υπολογιστές κλπ προϊόντα-υπηρεσίες τεχνολογίας, το off topic είναι για θέματα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του forum, δεν ξέρω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις.αφου λεει τι θα αγορασετε, ποσο και απο που, δε λεει εδω μονο ερωτηματα με τη θεματολογια του φορουμ.Επισης οταν βλεπω θεματα για φακους βλεπε με cree led, για online αγορα tv series και ρουχων,για μαγαζι με σουστες κτλ σε αυτη την κατηγορια νομιζω δεν εχουν καμμια σχεση με υπολογιστες.http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61799http://www.thelab.gr/showthread.php?t=78996http://www.thelab.gr/showthread.php?t=78774Τεσπα no prob. Εγω την απαντηση θα κοιταξω, οχι το σε πιο μερος θα τη βρω.
RootX Ιούνιος 4, 2010 #9 Ιούνιος 4, 2010 Όπως προσπάθησα να σου εξηγήσω και παραπάνω, στο off topic πηγαίνουν θέματα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του forum και τα ελαστικά, είναι από τα θέματα που δεν έχουν.Τα links που έδωσες κακώς υπάρχουν στο συγκεκριμένο subforum αλλά αναλογικά, υπάρχουν πολλαπλάσια θέματα που αφορούν υπολογιστές, εξαρτήματα Η/Υ κ.α.Κανένα πρόβλημα κι από εδώ btw, θα ενημερώσουμε και την περιγραφή ώστε να αντιπροσωπεύει το ύφος της κατηγορίας.
jax7480 Ιούνιος 4, 2010 #11 Ιούνιος 4, 2010 Toyo T1-R. Παταει παντου και παντα, εκτος απο χιονι.Επισης μια συμβουλη. Μην κοιτας τα ελληνικα τεστ ελλαστικων, ουτε και τα ξενα.Δεν εχει καμια σχεση το οδοστρωμα στην πιστα των Σερρων ή των Μεγαρων (ή σε οποια αλλη πιστα), με την κορυφαια σε ποιοτητα ελληνικη ασφαλτο.Οποτε ολα τα αποτελεσματα ειναι ακυρα.
greekfragma Ιούνιος 4, 2010 #12 Ιούνιος 4, 2010 Ζάχο με το συμπάθειο αλλά καλό και άγιο το Toyo αλλά στα Γιάννενα ξέρεις έχει χιονάκι και πάγο...και εκεί το Toyo θα είναι σκοτώστρα.......νομίζω οτι είναι καλύτερα ένα καλό στη βροχή αλλά με λίγο πιο άγριες αυλακώσεις όπως το Vredestein Ultrac.
pastelidis.n.s. Ιούνιος 4, 2010 #13 Ιούνιος 4, 2010 Για χιονι χιονολαστικο και τελος τιποτα αλλο...Βαλε michellin pilot exalto II πολυ καλο λαστιχο...το εχω δοκιμασει πολλες φορες στα Γιαννενα καθως ερχομαι απο Μετσοβο...Και μεσα στα Γιαννενα με βροχη και τα λοιπα...
morfeas-dsl- Ιούνιος 4, 2010 Author #14 Ιούνιος 4, 2010 το exalto 2 ειχα αποφασισει αλλα απο οτι διαβασα το pilot sport 3 αντικαθιστα και το exalco για αυτο ειπα αυτο! Το toyo εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα εχει μειων την αποδοση σε βροχη και κατι τετοιο μιας και δε με ενδιαφερει τοσο η επιταγχυνση ειναι σημαντικο .Παντως απο οτι διαβαζω οτι και αν βαλω απο αυτα που εχω απο μαμα πανω θα δω διαφορα ! Υγ. ο ενας αντιπροσωπος ειπε εχουν 550 στα αφηνω 450 και δε θα χρεωσω τοποθετηση, ο αλλος λεει εχουν 400 και + 50 για τοποθετηση!!Βεβαια ο πρωτος μου λεει διαθεσιμα σε 10 μερες ενω ο δευτερος μου λεει λογω παραγγελιων για αυτα τα λαστιχα διαθεσιμα απο σεπτεμβριο!
dimitris_s Ιούνιος 4, 2010 #15 Ιούνιος 4, 2010 Για χιονι χιονολαστικο και τελος τιποτα αλλο...Βαλε michellin pilot exalto II πολυ καλο λαστιχο...το εχω δοκιμασει πολλες φορες στα Γιαννενα καθως ερχομαι απο Μετσοβο...Και μεσα στα Γιαννενα με βροχη και τα λοιπα...Επαυξάνω για τα pilot exalto II. Τα φοράω σε 195/50/15. Σε στεγνό είναι άψογα, σε βροχή κρατάνε πολυ καλά, και τα έχω δοκιμάσει και σε χιόνι (μπόλικο). Ακόμα και σε χιόνι είναι αποδεκτές οι "επιδόσεις" τους. Δεν είναι σκοτώστρα δηλαδή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.