Jump to content

Δοκίμασα να τον ξεκλειδώσω !!!

Borg

Recommended Posts

........αλλά τελικά δεν τα κατάφερα .. (αναμενόμενο και απλά από περιέργεια ) αν και με ειχε πει ενα παιδι οτι τζαμπα δουλεια ειναι

το cpu μου είναι το εξής

AXDA2800KVAD

AQYHA 0351 XP MW (BARTON)

Με αυτόν τον τρόπο

http://www.themodfathers.com/modfatha/articles/wireunlock.php

αλλά παρατήρησα κάτι περίεργο για εμένα

αφού τα κάνω όλα κανονικά οπός λέει στο σιτε

πάω να το ανοίξω και με βάζει αρχικά fsb στα 100 και φυσικά στα 12,5

μπαίνω στο βιος και πάω αρχικά να ανεβάσω το multi αλλά τίποτα

μετά όμως πήγα να το βάλλω συγκεκριμένα στα 12 και με το πατάω έξοδο και save σβήνει κατευθείαν η οθόνη

αυτά τα 2 γιατί συμβαίνουν ?

επίσης το stepping του cpu μου αν και κλειδωμένος είναι καλός ? ξέρει κανένας ?

βασικά το ΜΑΧ που κατάφερα να πάω είναι στα 202fsb (2,525) και όχι παραπάνω γιατί απλά το τροφοδοτικό που έχω τώρα είναι ότι νάνε. Και επίσης με αέρα

Έχω μια slk800u και ένα 70αρι στις 3800 στροφές

Οι θερμοκρασίες είναι idle στα 45 και με το cpuburn4 μέχρι 55

Δοκίμασα και το prime και με πάει μέχρι 53 54

Για stable κατάφερα να πάω μέχρι 12.5x192 με 1,9v

Είμαι καλά η όχι ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

δυστυχώς δε γίνεται να το ξεκλειδώσεις πάνω σε Nforce2 (και ειδικά στο AN7), τα DFI μου φαίνεται μόνο δουλεύουν με το κόλπο. Το κολπο με όλα τα παρεκόλμενα περιγράφονται αναλύτικά εδώ.

απλώς στη DFI απ ότι έχω διαβάσει POSTάρει με Mobile επάνω, ενώ τα άλλα Nforce δε κάνουν POST επειδή δεν έχουν VID code table των mobile καταχωρημένο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τρώνε κόλλημα όταν κατεβάζεις το multi. Σε VIA και SiS δουλεύει μέσω WIN stadar αλλά δε ξέρω αν μπορεί να γίνει από ΒΙΟS και πόσο μάλλον fixed @POST που είναι και το ζητούμενο.

Αν έχεις ηλεκτροαγώγιμη κόλλα (μπογιά) δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.