Jump to content

Dell U2410 λαμπατέρ

Stathis1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν άνοιξα καινούργιο θλεμα διότι στο άλλο δεν βλέπω να απαντάει κανείς. Πήρα την Dell 2410 αλλά είναι πολύ φωτεινή για εμένα. Με φωτεινότητα στο 0 και contrast 40 και πάλι με κουράζει, σε αντίθεση με την samsung 2433 TN panel που είχα πρίν, όπου είχα 50 το brightness και κανένα πρόβλημα. Η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα με tints, dithering και όλα τα σχετικά που έχουνε ειπωθεί για αυτήν, αλλά είναι λαμπατέρ. Μετά από αρκετό ψάξιμο στο νετ, είδα οτι και άλλοι έχουνε αυτό το πρόβλημα με το συγκεκριμένο panel που τους προκαλεί eye strain και πονοκεφάλους, το οποίο το φοράει νομίζω και η HP2475.

Οπότε μάλλον θα την πουλήσω αυτή και ψάχνω πάλι για οθόνη, με ips ή παρόμοιο panel εκεί στις 24 ίντσες που όμως να είναι ξεκούραστο στα μάτια. Άν έχετε εμπειρία με το θέμα και έχετε κάτι να προτείνετε, θα ήμουν ευγνώμων. Είδα την πιό ακριβή nec 2490wuxi 2, έχει κανείς υπόψιν του για αυτή την οθόνη?

Υ.Γ Επειδή δεν μπορώ να ποστάρω στις αγγελίες, άν ενδιαφέρεται κάποιος για την οθόνη, άς μου στείλει π.μ.

φιλε μου γιατι δεν στελνεις ενα mail στην dell

μηπως και υπαρχει καποιο filmware που φτιαχνει την εικονα

δεν ξερω ειναι καλη η οθονη απο οτι διαβαζω

μα τοσο φωτεινη ειναι??? στο 0 και δειχνει

Έχω επικοινωνήσει με την dell και μου είπανε οτι μπορύν να μου την αλλάξουν μόνο με το ίδιο μοντέλο. Από όσο ξέρω το firmware που φοράει πρέπει να είναι το πιό καινούργιο. Διαβάζοντας τα ξένα forum και ιδίως το hardforum, είδα οτι διαφορετικές οθόνες με την ίδια φωτεινότητα calibrated στα 120cd, η μία είναι πιό ξεκούραστη ενώ η άλλη όχι για κάποιους. Εγώ όταν κάθομαι σε αυτή για 10 λεπτά, μετά αρχίζει το eyestrain.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.