louis_gas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Βγαινει καινουριο Company of Heroes, το οποιο θα εχει μονο multiplayer και θα ειναι free.. Ανυπομονω, αν και δεν εχω παιξει ποτε multiplayer στα προηγουμενα.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3pnjErZqfgA]trailer[/ame] official site
MUL Ιούνιος 4, 2010 #2 Ιούνιος 4, 2010 Νομίζω πως πια η χρυσή συνταγή ειναι...φτίαχνεις ενα free παιχνιδάκι, γλυκαίνεις τον χρήστη , ο οποίος αν γουστάρει (που θα γουστάρει) αγοράζει ότι θέλει στην συνεχεια (χάρτες, upgrades κτλ), η πιο σωστή προσέγγιση για να καταπολεμήσεις την πειρατεία
budragenio Ιούνιος 4, 2010 #3 Ιούνιος 4, 2010 Νομίζω πως πια η χρυσή συνταγή ειναι...φτίαχνεις ενα free παιχνιδάκι, γλυκαίνεις τον χρήστη , ο οποίος αν γουστάρει (που θα γουστάρει) αγοράζει ότι θέλει στην συνεχεια (χάρτες, upgrades κτλ), η πιο σωστή προσέγγιση για να καταπολεμήσεις την πειρατείαγια την εταιρεία σίγουρα, για τους gamers που θα τους "αναγκάζει" να τα ακουμπάνε κάθε τρεις και λίγο, δεν νομίζω - ρίξε μια ματιά σε ανεπίσημα forum f2p mmorpg να σου σηκωθεί η τρίχα από τα λεφτά που σκάνε αρκετοί για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί :hang2:
Κοπρίτης Ιούνιος 4, 2010 #4 Ιούνιος 4, 2010 Κριμα γιατι ειναι ισως το αγαπημενο μου παιχνιδι απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας τουαλλα τη βλεπω τη δουλεια να παρατανε τους ηδη παραμελημενους servers του οriginal CoHκαι να τους παιρνει ο διαολος...εχουν αφησει τρελλα imbalances στο παιχνιδι κι εχουν να βγαλουν patch κι εγω δεν θυμαμαι απο ποτε...μου φαινεται θα τη βγαζουμε με hamachi και prive lan games ετσι οπως το πανε το πραγμα...εκτος εαν κι αν κανενας εναλλακτικος τιτλος πχ R.U.S.E. αποδειχθει ανταξιο των προσδοκιων....οποτε ακυρο στα μουτρα τους και παμε γι'αλλα...εχω την εντυπωση οτι εχουν ξεφυγει τον τελευταιο καιρο με τα κατα φαντασια free gamesπου τελικα σου ζητανε να σκας καθε μηνα οσο εκανε ενα πληρες game απλα για να διατηρεισαι μαχιμος
budragenio Ιούνιος 4, 2010 #5 Ιούνιος 4, 2010 δυστυχώς το είδος "ευδοκιμεί", ήδη έχει βρωμίσει η πιάτσα από τα ψευτοτσαμπέ mmo που στα παίρνουν ακόμη και για items "πρώτης ανάγκης" πχ mount, bag slots κλπ. Αν επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες (που έτσι δείχνει), καληνύχτα :rant:
Havic Ιούνιος 4, 2010 #6 Ιούνιος 4, 2010 Εγώ το βρίσκω θετικό, δεν είμαι και κάνα τρελός gamer αλλά όποιο free fps και να έχω παίξει για πλάκα δεν με ενόχλησε σε κανένα αν κάποιος έχει καλύτερο όπλο γιατί τα έσκασε, τα headshot είναι headshot, ότι και να έχει αγοράσει ο άλλος, και πάντα (αν το επιτρέπει το game δλδ) μπορείς να πάρεις το όπλο του άλλου από κάτω οπότε... το πρόβλημα είναι μόνο στα hack και αν αποφασίσουν με τα payable items να το κάνουν υπερβολικά πολύ imbalance.Συμφωνώ με τον ΜUL είναι από τις πιο σωστές προσεγγίσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας και γενικά οποιαδήποτε μείωση τιμής σε games.
budragenio Ιούνιος 4, 2010 #7 Ιούνιος 4, 2010 μόνο που αν πρόσεξες το coh δεν είναι fps, και αν ο άλλος παίκτης έχει πχ αναβαθμισμένα units επειδή τα "έχωσε", δεν νομίζω να σε σώσουν τα αντανακλαστικά..
louis_gas Ιούνιος 4, 2010 Author #8 Ιούνιος 4, 2010 Εγω ευχαριστα το βλεπω παντως, μιας και ειναι free.Επισης σχετικα με τα unlocksWhat kinds of upgrades can you get?The game features a large number of upgrades and special units. You can obtain upgrades to increase speed, improve accuracy, decrease resource costs, and increase health of your units to name a few. Players are limited on how many they can bring in a match. You can also recruit Hero units which have special abilities not available to standard units. Heroes level up from match to match as well, adding persistence to units between matches. Both of these items can be unlocked by playing the game or can be purchased from the store.@ΚοπρίτηςΣτο site γραφει σχετικα με τα προηγουμενα:What will happen to players of the original COH / support for the original COH when this comes out?It is of the utmost importance to us that we continue to support the players who helped make Company of Heroes great. We will be maintaining the current servers for the foreseeable future, so players can continue to engage in multiplayer matches in Company of Heroes, Opposing Fronts, and Tales of Valor. We will also be unveiling unique rewards in Company of Heroes Online for our loyal fanbase in the near future. We will definitely continue to support these players.edit:Επισης για τα unlocks:Now before you start shouting at your computer screen, "But wait a minute! You have to pay to have access powerful hero units? That's the craziest thing I've ever heard! The only way I'll be able to stay competitive is to buy these unlocks! What is the point of playing that game for free? I'm going to toss my Company of Heroes disc out the window! And the Dawn of War/Homeworld discs are next!", don't worry. All of the paid upgrades can still be earned just by leveling and ranking up in the game. You're only allowed a finite number of paid unlocks in a multiplayer match, so players who fork out the cash aren't necessarily able to take every upgrade and lay low-level opponents to waste. Finally, Relic says that the game's matchmaking system will help to keep players away from games against players who have an unlock advantage. http://www.giantbomb.com/news/free-to-play-company-of-heroes-unveiled/2060/
Κοπρίτης Ιούνιος 4, 2010 #9 Ιούνιος 4, 2010 υπομονη και θα τα δουμε στην πραξη ολα...αυτο το "We will be maintaining the current servers for the foreseeable future,"μπορει να ναι κι ενα τριμηνο αλλα μπορει να κρατησει και ενα χρονοκαι τα unlocks και το συστημα αυτοματου ταιριασματος αντιπαλου(αν ειναι σαν τα τωρινα automatch, κλαφτα χαραλαμπε..περαν του οτι σου καθεται οτι να'ναιεχει πηξει κι ο τοπος απο διπλα accounts)οσο για τα unlocks κι αλλοι ξεκινησαν με αγνες φαινομενικα προθεσειςαλλα στην πορεια διαπιστωθηκε οτι οι πελατες που τα σκανε εχουν το πλεονεκτημακακως ή καλως τα games και ειδικα αυτα που βασιζονται σε καποιο πετυχημενο ονομαεχουν στοχο τις εισπραξειςκαι το κυριο target group που πρεπει να ικανοποιηθει ειναι η μεριδα που πληρωνει και οχι οι τζαμπατζηδεςτο οτι με εξυπνη πολιτικη και στησιμο του παιχνιδιου ισως στην αρχη σε γλυκαινει και την παλευεις και στο τζαμπα, ειναι γεγονοςοταν ομως θα εχεις επενδυσει Χ χρονο και Ψ λεφτα και εχουν ανεβει τα lvls και αρχιζουν και ζοριζουν τα πραγματα ερχεται συνηθως κι η ξενεραγιατι διαπιστωνεις οτι πολυ απλα εαν δεν πληρωσεις το κατι παραπανω δεν εχεις ελπιδαοποτε ή το παιρνεις αποφαση και καθεσαι εκει που εισαι στο τζαμπε για οσο παειή τα παρατας και πανε τζαμπα αυτα που εχεις επενδυσει - μαζεψει - ασχοληθειή τα σκας για κυνηγησεις το καροτοanyway...οταν με το καλο το δουμε και στην πραξη θα κρινουμε καλυτερα πιστευωαπλα σε γενικες γραμμες με αηδιαζει η ιδεα του να πρεπει να πληρωνω τακτικα εστω και μικροποσαγια ενα game στο οποιο αυτος που εχει ξοδεψει περισσοτερα συνηθως εχει και το πλεονεκτημα
budragenio Ιούνιος 4, 2010 #10 Ιούνιος 4, 2010 καλή η προσπάθεια να χρυσωσουν το χάπι της αδικίας, αλλά πέφτει στο κενό. Εδώ με ίσους όρους για όλους δεν μπορούν να πετύχουν balance, πως θα το πετύχουν με unlockable και upgradable units? Και μέχρι κάποιος να ξεκλειδώσει τα έξτρα μόνο παίζοντας, θα του λένε "κάτσε παιδί μου να χάνεις, να μαζευεις πόντους και κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνεις και εσύ άξιος να αποκτήσεις αυτά που όσοι πλήρωσαν τα είχαν από την πρώτη μέρα" Επειδή την είδα την φρίκη, αν γίνει η φάση όπως με τα f2p mmo κλάφτα χαράλαμπε, σε αυτά δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός αν δεν τα σκας και μάλιστα χοντρά (μιλάμε για ποσά πολλών εκατοντάδων $$) ούτε σε pvp ούτε σε pve..
Havic Ιούνιος 5, 2010 #11 Ιούνιος 5, 2010 μόνο που αν πρόσεξες το coh δεν είναι fps, και αν ο άλλος παίκτης έχει πχ αναβαθμισμένα units επειδή τα "έχωσε", δεν νομίζω να σε σώσουν τα αντανακλαστικά..Χάλια διατύπωση sry,δεν εννοούσα ότι το coh είναι fps, ήταν ένα παράδειγμα που αναφερόταν στα fps καθώς από free μόνο fps παίζω.
Κοπρίτης Ιούνιος 15, 2010 #12 Ιούνιος 15, 2010 και μερικες προσφατες πληροφοριες...Coh Online preview #1Coh Online preview #2Company Of Heroes Online - Official Tutorial Media #1,2,3[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aJyYnvjkEgY]YouTube - Company Of Heroes Online - Official Tutorial Media #1[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=LVTkyYIf6Ac]YouTube - Company Of Heroes Online - Official Tutorial Media #2[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=VfPCvEZ3vMo]YouTube - Company Of Heroes Online - Official Tutorial Media #3[/ame]
submarine1981 Ιούνιος 18, 2010 #13 Ιούνιος 18, 2010 αντε να δουμε....παντος με το COH ασχολουμε ακομα.... και δε λεω να ξεκολισω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.