god Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 καλησπερα,ψαχνω για μια καλη βαση για λαπτοπ γιατι ψιλο βραζει τωρα που καλοκαιριασε και μετα απο κανα μισαωρο σε παιχνιδια ψοφαει απο τις υψηλες θερμοκρασιες.το λαπτοπ ειναι 15,6 ιντζων.θα προτιμουσα κατι με τιμη μεχρι 30 ευρω και σχετικα αθορυβο.οποιος μπορει ας βοηθησει και ας προτεινει οποιο θεωρει καλυτερη επιλογηευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Ιούνιος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 οτι καλυτερο βρηκα και εγω σε αυτα τα λεφτα και ειναι απο αλουμινιο,προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 καλησπερα,ψαχνω για μια καλη βαση για λαπτοπ γιατι ψιλο βραζει τωρα που καλοκαιριασε και μετα απο κανα μισαωρο σε παιχνιδια ψοφαει απο τις υψηλες θερμοκρασιες.το λαπτοπ ειναι 15,6 ιντζων.θα προτιμουσα κατι με τιμη μεχρι 30 ευρω και σχετικα αθορυβο.οποιος μπορει ας βοηθησει και ας προτεινει οποιο θεωρει καλυτερη επιλογηευχαριστωφιλε μου undervolting ειναιη τζαμπα λυση στα λαπτοπσου χω στειλει mail με κατι σχετικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ρίξε και σε αυτές τις δύο μια ματιά. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61207 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 φιλε μου undervolting ειναιη τζαμπα λυση στα λαπτοπσου χω στειλει mail με κατι σχετικοΦιλε μου με rmclock παιζεις με τα ρευματα η με καποιο αλλο προγραμματακι?Αν θελεις μπορεις να μοιραστεις την διαδικασια και με μας οχι μονο με πμ.(Εμενα τουλαχιστον θα με ενδιεφεραι πολυ...:happy2:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιούνιος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Προσωπικα πηρα μια της microsoft (χωρις ψαξιμο) για να κανω τη δουλεια μου γρηγορα και φθηνα. Δεν εχω παραπονο απο ποιοτητα κατασκευης, στιβαροτητα κλπ.Δεν ειναι επιπεδη, κανει μια κουρμπα στη μεση (κατα μηκος της βασης) ουτως ωστε να δημιουργει ενα ρευμα αερα κατω απο το λαπτοπ.Μπορει να τοποθετηθει (κατα πλατος) και πανω στα ποδια χωρις να ενοχλειται το φαν, ουτε και το ρευμα αερα που λεγαμε.Μονο το φαν (για 7αρι μου κανει) κανει εναν ελαχιστο θορυβο αλλα σιγα τα αυγα.Δεν πιστευω να βρεις κατι πραγματικα αθορυβο εκτος απο μια μαυρη της enermax (brushed alu) που εχει μεγαλο φαν (20-22εκ) αλλα και περιπου 40 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιούνιος 4, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 ευχαριστω για την βοηθεια.λογικα θα ριξω και τα volt και θα παρω ανεμιστηρα :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Φιλε μου με rmclock παιζεις με τα ρευματα η με καποιο αλλο προγραμματακι?Αν θελεις μπορεις να μοιραστεις την διαδικασια και με μας οχι μονο με πμ.(Εμενα τουλαχιστον θα με ενδιεφεραι πολυ...:happy2:)http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=194487edit: σορρυ που ποσταρα link απο αλλο φορουμ! αν ειναι εναντια στους κανονες, ας σβηστει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.