Jump to content

βαση για ψυξη notebook

god

Recommended Posts

καλησπερα,ψαχνω για μια καλη βαση για λαπτοπ γιατι ψιλο βραζει τωρα που καλοκαιριασε και μετα απο κανα μισαωρο σε παιχνιδια ψοφαει απο τις υψηλες θερμοκρασιες.το λαπτοπ ειναι 15,6 ιντζων.θα προτιμουσα κατι με τιμη μεχρι 30 ευρω και σχετικα αθορυβο.οποιος μπορει ας βοηθησει και ας προτεινει οποιο θεωρει καλυτερη επιλογη

ευχαριστω

καλησπερα,ψαχνω για μια καλη βαση για λαπτοπ γιατι ψιλο βραζει τωρα που καλοκαιριασε και μετα απο κανα μισαωρο σε παιχνιδια ψοφαει απο τις υψηλες θερμοκρασιες.το λαπτοπ ειναι 15,6 ιντζων.θα προτιμουσα κατι με τιμη μεχρι 30 ευρω και σχετικα αθορυβο.οποιος μπορει ας βοηθησει και ας προτεινει οποιο θεωρει καλυτερη επιλογη

ευχαριστω

φιλε μου undervolting ειναι

η τζαμπα λυση στα λαπτοπ

σου χω στειλει mail με κατι σχετικο

φιλε μου undervolting ειναι

η τζαμπα λυση στα λαπτοπ

σου χω στειλει mail με κατι σχετικο

Φιλε μου με rmclock παιζεις με τα ρευματα η με καποιο αλλο προγραμματακι?

Αν θελεις μπορεις να μοιραστεις την διαδικασια και με μας οχι μονο με πμ.(Εμενα τουλαχιστον θα με ενδιεφεραι πολυ...:happy2:)

Προσωπικα πηρα μια της microsoft (χωρις ψαξιμο) για να κανω τη δουλεια μου γρηγορα και φθηνα.

Δεν εχω παραπονο απο ποιοτητα κατασκευης, στιβαροτητα κλπ.

Δεν ειναι επιπεδη, κανει μια κουρμπα στη μεση (κατα μηκος της βασης) ουτως ωστε να δημιουργει ενα ρευμα αερα κατω απο το λαπτοπ.

Μπορει να τοποθετηθει (κατα πλατος) και πανω στα ποδια χωρις να ενοχλειται το φαν, ουτε και το ρευμα αερα που λεγαμε.

Μονο το φαν (για 7αρι μου κανει) κανει εναν ελαχιστο θορυβο αλλα σιγα τα αυγα.

Δεν πιστευω να βρεις κατι πραγματικα αθορυβο εκτος απο μια μαυρη της enermax (brushed alu) που εχει μεγαλο φαν (20-22εκ) αλλα και περιπου 40 ευρω.

Φιλε μου με rmclock παιζεις με τα ρευματα η με καποιο αλλο προγραμματακι?

Αν θελεις μπορεις να μοιραστεις την διαδικασια και με μας οχι μονο με πμ.(Εμενα τουλαχιστον θα με ενδιεφεραι πολυ...:happy2:)

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=194487

edit: σορρυ που ποσταρα link απο αλλο φορουμ! αν ειναι εναντια στους κανονες, ας σβηστει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.