Jump to content

Περίεργο πρόβλημα κατά την πληκτρολόγηση Ubuntu 10.04

kreach

Recommended Posts

Κάθε τόσο, καθώς γράφω κάτι, ξαφνικά συνεχίζεται σε κάποια άλλη γραμμή, σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου.

Όσες φορές έχει συμβεί αυτό τρέχω το firefox, το έπαθα και κατά τη συγγραφή της σημερινής είδησης. Εκεί που έγραφα την είδηση, στην 2η παράγραφο ας πούμε, ξαφνικά εκεί που έγραφα μια λέξη, συνέχιζε κάπου αλλού.

Δεν έχω παρατηρήσει παρόμοια συμπεριφορά αλλού γιατί δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω πχ το open office με τα καινούρια ubuntu.

Τι μπορεί να φταίει?

Δεν σ'έπιασα...

Damn, ακόμα να βγάλω άκρη. Το καλό είναι πως δεν μου συμβαίνει τόσο συχνά. Ας πούμε τώρα που γράφω την απάντηση αυτή, δεν μου συνέβη. Μου συνέβει τρεις τέσσερις φορές κατά τη συγγραφή της είδησης που πόσταρα χτες...

Περίεργο...

Εdit:

Να πως θα ήταν το κείμενο αν μου είχε συμβεί:

"Δεν σ'έπιασα...

Damn, ακόμα να βγάλω άκρη. Το καλό είναι πως δεν μου συμβαίνει τόσο συχνά. Ας πούμεαρα χτες τώρα που γράφω την απάντηση αυτή, δεν μου συνέβη. Μου συνέβει τρεις τέσσερις φορές κατά τη συγγραφή της είδησης που πόστ"

Δηλαδή, εκεί που θα έγραφα το πόσταρα θα συνέχιζε αλλού

Ναι κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου. Τα παράθυρα μπορείς να τα ρυθμίσεις να παίρνουν focus και να γίνονται active απλώς περνώντας από πάνω τους το ποντίκι, εκτός από το κλασσικό κλικ για να πάρει focus+να γίνει active.

Ξέχασα να αναφέρω ότι τρέχω τα ubuntu στο λάπτοπ της υπογραφής.

Όχι δεν ακουμπάω το touchpad όσο πληκτρολογώ - ενεργοποίησα και το "Disable touchpad while writing".

Σχετικά με το focus, πρέπει να πατήσω κλικ - δεν αλλάζει αυτόματα με την κίνηση του ποντικιού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.