Gorbi_gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2010 Καταρχάς καλησπέρα σας, (που έλεγε και ο Ψάλτης)Είμαι brand new μέλος του φορουμ σας και χαίρομαι πολύ που είμαισ την παρέα σας!Λοιπόν 'εχω ένα "θεματάκι":help1: με το PC μου...Όταν μέσα απο το bios βάζω τα USB να δουλέυουν στο FULLSPEED και όχι στο HighSpeed κάτι παθαίνει το κατα τα άλλα πανέμορφο MotherBoard μου (Asus P5Q) και τα βλέπει σκούρα. Συγκεκριμένα όταν έχω οποιοδίποτε USB συνδεδεμένο ακόμα και αν είναι μόνο ένα stickaki ή το ποντίκι στο post μένει για μιά ζωή στον έλεγχο USB Controller...για να το επαναφέρω βάζω μόνο keyboard (που περιέργος δεν "χτυπάει" και αλλάζω το bios)παρακάτω σας έχω τα χαρακτηριστικά της motherboard http://img15.imageshack.us/img15/3858/asusp5q.jpgPS: έψαξα μέσα στο forum αλλά δεν βρήκα κάπου κάποιο ανάλογο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούνιος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Τσέκαρε αν έχουν βγάλει πιο καινούριο bios για τη μητρική σου και βάλτο να δεις αν λυθεί αυτή η δυσλειτουργία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούνιος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Φίλε Varelasj έκανα bios update και το πρόβλημα εξακολούθησε....Το θέμα είναι τώρα πως με το που εγκατέστησα το ExpressGate τις Asus μπόρεσα να αλλάξω την ρύθμισει και να postaro... είναι λίγο τρελό αλλά δούλεψε... τι να πω ίσως και απλά να "αργησε" να πιάσει το bios update, να ήθελε πχ 4-5 restart :yes2:σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούνιος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 To Fullspeed USB είναι USB 1.1 (12Mbps) και το Hi-speed USB είναι USB 2.0 (480Mbps) σύμφωνα με την Wikipedia. Γιατί να θέλεις να δουλεύουν οι USB σε 1.1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούνιος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Και η Wiki και εσύ έχετε δίκιο :yes4:Πρίν λόγο βιασύνης τα έγραψα ανάποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.