Jump to content

Tapatalk και Εργαστήρι...

Lazy Dog

Recommended Posts

μόλις ξανακοίταξα. ακόμη και σε δημοσκόπηση στην οποία δεν έχω καν ψηφίσει δεν μου δείχνει τιποτα για κάποιο λόγο (ούτε στο desire ούτε στο transformer). version 1.12.7 here :)

• 5 weeks later...
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Θα μπορουσε αραγε η σελιδοποιηση των αρθρων και των παρουσιασεων να εφαρμοστει και στο tapatalk ; Ειναι λιγακι κουραστικο να ανοιγεις ενα θεμα για να δεις μια νεα απαντηση ή παραπανω και να πρεπει να κατεβαινεις χιλιομετρα μεχρι να φτασεις εκει που θελεις. :)

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

αει ρε :p

Απλα ενημερωτικά, με το τελευταίο update υποστηρίζεται πλέον και το multi-quote που είχαμε συζητήσει παλιότερα. :)

• 4 weeks later...

στο tapatalk γιατι αφου κανω unsubscribe ενα θεμα συνεχιζει να μου το διχνει?? e-mail ομως δεν μου ερχονται

σε ποιο tab διαβάζεις θέματα; στο participated, στο unread ή στο All ;

Νομίζω μόνο στο participated δεν θα πρέπει να στο δείχνει.

Το κανω κανονικα refresh και συνεχιζει να μου διχνει αυτα που εβγαλα

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Αν με πιάνεις κι εμένα, δεν μπορώ να κάνω support σε εφαρμογή που δεν είναι δική μας :)

Ι κνοου , απλα ελεγα μπας και εχει κανεις το ιδιο προβλημα η ηξερε να το φτιαξει :D

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Αν με πιάνεις κι εμένα, δεν μπορώ να κάνω support σε εφαρμογή που δεν είναι δική μας :)

ώρα να φτιαχτεί λοιπόν μια (εφαρμογή) , δεν νομίζεις ; :p

(just kidding :p )

• 1 month later...

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION]

Γιάννη για καποιο λογο, ενα extension που εχω στον chrome (tapatalk notifier) ενω εχει αναγνωρίσει τα υπολοιπα forum, τον λαμπη τον εχει χεσμένο :p

Μπας και θελει update το plugin or smth?

Edit: Γραψε ακυρο το ειδε :p

Ξέρει κανείς αν από το tapatalk υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσουμε και τα πμ που έχουν μεταφερθεί σε custom φακέλους ; Εγώ πχ έχω τα Εισερχόμενα, τα απεσταλμένα και έναν ακόμη φάκελο. Αυτόν τον τρίτο φάκελο όμως δεν μπορώ να τον δω. Υπάρχειτρόπος ;

• 2 months later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.