hayabusa Νοέμβριος 29, 2011 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 μόλις ξανακοίταξα. ακόμη και σε δημοσκόπηση στην οποία δεν έχω καν ψηφίσει δεν μου δείχνει τιποτα για κάποιο λόγο (ούτε στο desire ούτε στο transformer). version 1.12.7 here Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 29, 2011 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Θα μπορουσε αραγε η σελιδοποιηση των αρθρων και των παρουσιασεων να εφαρμοστει και στο tapatalk ; Ειναι λιγακι κουραστικο να ανοιγεις ενα θεμα για να δεις μια νεα απαντηση ή παραπανω και να πρεπει να κατεβαινεις χιλιομετρα μεχρι να φτασεις εκει που θελεις. Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2012 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Άνοιξε ένα support ticket στο tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 αει ρε Απλα ενημερωτικά, με το τελευταίο update υποστηρίζεται πλέον και το multi-quote που είχαμε συζητήσει παλιότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 1, 2012 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 στο tapatalk γιατι αφου κανω unsubscribe ενα θεμα συνεχιζει να μου το διχνει?? e-mail ομως δεν μου ερχονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 1, 2012 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 σε ποιο tab διαβάζεις θέματα; στο participated, στο unread ή στο All ; Νομίζω μόνο στο participated δεν θα πρέπει να στο δείχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 1, 2012 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Στο participated τα διαβαζω και μου τα διχνειSent from my iPhone 4S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 1, 2012 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 ρε μπας και πρέπει απλά να κάνεις refresh τα θέματα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 1, 2012 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Το κανω κανονικα refresh και συνεχιζει να μου διχνει αυτα που εβγαλαSent from my iPhone 4S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2012 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Άνοιξε ένα support ticket στο tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 3, 2012 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Δεν δικαιουμε support γκουχ αν με πιανεις γκουχ Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2012 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Αν με πιάνεις κι εμένα, δεν μπορώ να κάνω support σε εφαρμογή που δεν είναι δική μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 3, 2012 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Ι κνοου , απλα ελεγα μπας και εχει κανεις το ιδιο προβλημα η ηξερε να το φτιαξει Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2012 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Αν με πιάνεις κι εμένα, δεν μπορώ να κάνω support σε εφαρμογή που δεν είναι δική μας ώρα να φτιαχτεί λοιπόν μια (εφαρμογή) , δεν νομίζεις ; (just kidding ) Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 17, 2012 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] Γιάννη για καποιο λογο, ενα extension που εχω στον chrome (tapatalk notifier) ενω εχει αναγνωρίσει τα υπολοιπα forum, τον λαμπη τον εχει χεσμένο Μπας και θελει update το plugin or smth? Edit: Γραψε ακυρο το ειδε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 18, 2012 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Ξέρει κανείς αν από το tapatalk υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσουμε και τα πμ που έχουν μεταφερθεί σε custom φακέλους ; Εγώ πχ έχω τα Εισερχόμενα, τα απεσταλμένα και έναν ακόμη φάκελο. Αυτόν τον τρίτο φάκελο όμως δεν μπορώ να τον δω. Υπάρχειτρόπος ;Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 22, 2012 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Υπάρχει περίπτωση να υποστηριχθει και αυτην Forum Runner - vBulletin / XenForo / myBB / IP.Board / phpBB Forum iPhone App η εφαρμογη;PLOX :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 22, 2012 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Το προτιμάς από Tapatalk; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Μου είναι πιο εύχρηστο Sent from my ADR6425LVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 11, 2012 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 To περιεχόμενο των spoilers σας το εμφανίζει σωστά το Tapatalk ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.