pigassos19 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2004 Ποια η γνωμη σας για αυτη τη μητρικη?Νομιζετε οτι εχει καλες επιδοσεις οσον αφορα το overclocking?Αν οχι, ποια η δικη σας προταση γαι μητρικη στα ιδια χρηματα (130 ευρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Μακρυα απο δαυτην.Epox rda3+Abit AN7DFI Lanparty RevB ειναι οι μοναδικες σου επιλογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 εγω καλες στιγμες ειχα με την asus και χωρις να εχει extreme τασεις. παντος θα σε συμβουλεβα να παρεις μια dfi. ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. και μερικα προβληματακια που εχει το βιος πιστευο θα διωρθοθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Αλλος ενας ψηφος και απο εμενα για την DFI ......εχουν περασει απο τα χερια μου και η epox και η abit .....αλλα η DFI ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε nforce2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2004 Πάρε μια DFI καλύτερα αφου σε ενδιαφέρει το o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2004 Ευχαριστω πολυ παιδια!Επισης θα ηθελα να πω για αυτους που δεν το γνωριζουν ηδη οτι η μητρικη που εχω αυτη τη στιγμη (GA - 7VT600) ειναι οτι χειροτερο για o/c.Για να φανταστειτε μεχρι 140 μπορει να ανεβει!Ουτε Hz παραπάνω!Οποτε μακρυα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2004 Aλλος ενα ψηφος για το DFI Lanparty ΝFII Ultra Β, να προσεξεις να ειναι B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.