darkfighter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2010 λοιπόν για πολλούς και διάφορους λόγους θέλω να μετατρέψω το κουτί μου σε BTX.αλλά δεν ξέρω τι να προσέξω.δλδ πέρα από το ξεπριτσίνωμα τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου?κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
carrion Ιούνιος 3, 2010 #2 Ιούνιος 3, 2010 λοιπόν για πολλούς και διάφορους λόγους θέλω να μετατρέψω το κουτί μου σε BTX.αλλά δεν ξέρω τι να προσέξω.δλδ πέρα από το ξεπριτσίνωμα τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου?κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο.. και παίζει κυρίως ρόλο το κουτί. Στα περισσότερα κουτιά δεν γίνεται με "βγάζω/γυρίζω/κουμπώνω". Τα 2 τουλάχιστον κομμάτια που πρέπει να έρθουν τούμπα είναι το motherboard tray και η πίσω πλευρά του κουτιού, και εννοέιται ενωμένα μεταξύ τους. Πρέπει όμως να δεις που είναι πριτσινωμένο το motherboard tray και να μετρήσεις τις αποστάσεις. Εκεί θα καταλάβεις αν σε περίπτωση που το φέρεις στιν αριστερή πλευρά θα ακουμπάει στο κούμπωμα του καπακιού και θα μπορέις να το πριτρινώσεις. Δεν ξέρω βέβαια και αν έχεις σκοπό να βάλεις παράθυρο στην δεξιά πλευρά. Γιατί σε τέτοια περίπτωση θα βλέπεις το drive cage από την μεριά που δεν έχει τα κλιψάκια όπως αντίστοιχα θα βλέπεις και την πίσω μεριά από τους δίσκους. Σημειώνω ότι δεν το έχω επεξεργαστεί τόσο καλά ποτέ αυτό το κουτί. Απλά χάζεψα τις παρακάτω φωτογραφίες και λέω τι θα κοιτούσα εγώ πρώτα. photo from techpowerup
darkfighter Ιούνιος 3, 2010 Author #3 Ιούνιος 3, 2010 ok ευχαριστώ! θα τα λάβω υπ' όψιν!αλλα θελω να ακούσω και από άλλους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.