Jump to content

Accelero XTREME 5970

Dolly

Recommended Posts

Επειδή η μονή 5870 φεύγει, και το tri-fire έρχεται στην ερχόμενη εβδομάδα το πολύ με το καλό, και επειδή τα ρολόγια που βαράει η 5870 μου, (980/1300) μου αρέσουν, και επειδή τα στοκ ρολόγια και οι θερμοκρασίες της 5970 δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σκεφτόμουνα να αλλάξω την ψύξη σε κάτι καλύτερο για να ψάξω λίγο το που μπορεί να πάει.

Κοιτώντας λίγο έχω δει πως λογικά μια από τις εξαιρετικές επιλογές είναι η προαναφερθείς ψύχτρα Accelero ΧTREME 5970.

Τώρα στο ζουμί.

Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις?

Στο Ελλάντα που το βρίσκουμε? Στο site η εταιρία λέει 60 ευρώ retail price που σημαίνει 200 στην Ελλάδα… το έχει βρει κανείς στα μαγαζιά?

Ευχαριστώ.

Επειδή η μονή 5870 φεύγει, και το tri-fire έρχεται στην ερχόμενη εβδομάδα το πολύ με το καλό, και επειδή τα ρολόγια που βαράει η 5870 μου, (980/1300) μου αρέσουν, και επειδή τα στοκ ρολόγια και οι θερμοκρασίες της 5970 δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σκεφτόμουνα να αλλάξω την ψύξη σε κάτι καλύτερο για να ψάξω λίγο το που μπορεί να πάει.

Κοιτώντας λίγο έχω δει πως λογικά μια από τις εξαιρετικές επιλογές είναι η προαναφερθείς ψύχτρα Accelero ΧTREME 5970.

Τώρα στο ζουμί.

Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις?

Στο Ελλάντα που το βρίσκουμε? Στο site η εταιρία λέει 60 ευρώ retail price που σημαίνει 200 στην Ελλάδα… το έχει βρει κανείς στα μαγαζιά?

Ευχαριστώ.

Mεσα με τελος Ιουνιου να το περιμενεις ! Απο οσο εχω διαβασει λενε για 20 βαθμους το λιγοτερο κατω σε full load.

Με ρολογια 850 στον πυρηνα της η 5970 δεν περασε τους 65 ....

πήρα το αντιστοιχο για την 4870Χ2. Είμαι στους 25-30 βαθμούς κάτω (idle) χωρίς να ακούγεται το παραμικρό. Σε load (sacred 2 extreme graphics pack) η θερμοκρασία ανεβαίνει 10-15 βαθμούς και πάλι ΑΘΟΡΥΒΑ!! Το είχα παραγγείλει από ένα κατάστημα στη Βρεττανία.

http://www.kustompcs.co.uk/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.