Jump to content

HELP , αγορα απο USA..... στην USA

tyxeros

Recommended Posts

Φευγω το Σαββατο για Νεα Υορκη ταξιδακι για 5 μερες. Και επι την ευκαιρια να κανω και καποια ψωνια. Αναμεσα σε αυτα τα ψωνια ειναι και μια μητρικη που θελω να αγορασω για σερβερ. Την εχω βρει στο newegg και στο excaliberpcs. Το προβλημα ειναι ομως πως ΔΕΝ δεχονται international VISA...!!!! μου λενε οτι μπορω να κανω την αγορα μονο με wire transfer. Και φυσικα εχω ξενερωσει... γιατι ειναι αρκετα τα εξοδα για wire transfer. Εννοειτε πως δεν μπορω να παραλαβω απο καποιο μαγαζι τους γιατι βρισκονται σε αλλη πολιτεια και αμφιβαλλω αν θα βρω καποιο μαγαζι για να κανω την συγκεκριμενη αγορα. Τι κανουμε τωρα?

Σκοπος ηταν να κανω την παραγγελια και να μου ερθει στο ξενοδοχειο που θα μεινω.... και αντικαταβολη δεν δεχονται.

Θα εχω μονο 3 μερες για ψωνια , και επειδη motherboard για σερβερ , δεν ειναι κατι που βρισκεις σε καθε μαγαζι με υπολογιστες.... θα με βολευε να εκανα απο τωρα online αγορα απο το να ψαχνω κανα τοπικο μαγαζι.

Κάτσε, άμα πας ΗΠΑ και έχεις international visa δε μπορείς να ψωνίσεις, ή μιλάτε για online αγορές;

Μπορεις να ψωνισεις επι τοπου , αλλα για online αγορα και να παραλαβεις στην Αμερικη, πρεπει να εχεις αμερικανικη Visa. Δεν εχω κανα φιλο εκει να μου τα παρει. Το Wire Transfer ειναι το ιδιο πραγμα με το να παω εκει σε μια τραπεζα τους και να τους κανω καταθεση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.