soki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2004 Παιδια πεστε μου την γνωμη σας για αυτο, επειδη εχω την αντλια μεσα στο tank-γυαλα ανεβαζει λιγο θερμοκρασια. Aν βγαλω την γυαλα και χρησιμοποιησω ενα μικρο ψυγειο σαν tank πριν την αντλια με εναν 12αρη πανω, δεν θα ειναι πολυ καλυτερα??? To ζεστο νερο που θα ερχεται απο την εξοδο των blocks cpu+vga θα ψυχεται επιπλεον, και η αντλια δεν θα ειναι μεσα στο tank. Θα το δοκιμασω οσο πιο συντομα μπορω και θα σας παω αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 8, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Aυτο εννοω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 και γιατί το ονομάζεις τανκ και δε λες σύστημα με 2 ψυγεία? θα χάνεις σε ροή και δεν θα έχεις το πλεονέκτημα της εξαέρωσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Ελπιζω να μην καταλαβα λαθος αλλα ειναι σαν να χρησιμοποιεις 2 ψυγεια. Απλα το ενα δεν θα εχει ανεμιστηραΠου ειναι το πρωτοτυπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 πάντως αν βρεις τέτοιο ψυγείο, ψάχνω κι εγώ!κανα μικρό ηλεκτρικό ψυγειάκι δεν μπορούμε να βρούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Φεβρουάριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 soki, κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω,αλλα για ψυγειο - Tank να εβαζα κατι μικρα ψυγεια αυτοκινιτου που κρυωνουν με Peltier και εχουν χωριτικοτητα ισα-ισα 2 κουτιων cola.Αυτα που τοποθετουνται αναμεσα σε οδηγο-συνοδηγο. Τωρα για την αποδοση,δεν μπορει κατι θα κερδισουμε.(Σιγουρα,μπορει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις και 11:31] πάντως αν βρεις τέτοιο ψυγείο, ψάχνω κι εγώ!κανα μικρό ηλεκτρικό ψυγειάκι δεν μπορούμε να βρούμε? το πιο μικρο και φθηνο που ειχα βρει ηταν στα 100 απο το carefour με συμπιεστη και R134a . Καλο πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από OverFlow soki, κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω,αλλα για ψυγειο - Tank να εβαζα κατι μικρα ψυγεια αυτοκινιτου που κρυωνουν με Peltier και εχουν χωριτικοτητα ισα-ισα 2 κουτιων cola.Αυτα που τοποθετουνται αναμεσα σε οδηγο-συνοδηγο. Τωρα για την αποδοση,δεν μπορει κατι θα κερδισουμε.(Σιγουρα,μπορει) πόσο έχουν αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Φεβρουάριος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas πόσο έχουν αυτά? Δεν ειμαι σιγουρος αλλα οχι παραπανω απο 40-50 ευρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 8, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Που θα τα βρουμε, θα το δοκιμασεις overflow να μας πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Φεβρουάριος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από soki Που θα τα βρουμε, θα το δοκιμασεις overflow να μας πεις? Δεν το εχω,το ψαχνω ομως. :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.