Jump to content

radiator... ποιο?

hatsumi1

Recommended Posts

καλησπερες.. εχω τσεκαρει καποια τριπλα rads και θελω τη γνωμη σας (αν εχει δοκιμασει κανεις κανενα απο αυτα περα απο τα black ice) MAGICOOL Radiator 360 DT

Airplex Pro 360 Watercooling Radiator

Black Ice Radiator GTS 360 Black Ice Radiator GTX 360

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

ps.: επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα παραγγελιας απο εξωτερικο τα parts ολα θα παρθουν απο ελλαδα

εαν σκοπευεις να παιξεις ειτε με δυνατα ανεμιστηρακια >1400rpm

ειτε με μεσαια αλλα 6 στον αριθμο σε διαταξη push pull

σου κανει το gtx το οποιο υπο αυτες τις προυποθεσεις ειναι το πιο αποδοτικο με διαφορα

αν πας σε χαμηλοστροφα fans ~1000-1200rpm το gts & magicool καθως και τα ΕΚ ειναι ιδανικα

τωρα για το Airplex Pro 360 δεν εχω αποψη μιας και δεν θυμαμαι να το εχω δουλεψει ποτε...

:worship:thanks george... στη δευτερη επιλογη το κοβω να πηγαινω εχω ηδη 3 nexus real silent στα 1000 rpm...να ρωτησω κατι αλλο? εχω δει πολλους που βαζουν το radiator στο πατο του κουτιου. σε αυτη τη περιπτωση οι ανεμιστηρες πρεπει να βγαζουν η να βαζουν αερα στο ψυγειο?

εχω δει πολλους που βαζουν το radiator στο πατο του κουτιου. σε αυτη τη περιπτωση οι ανεμιστηρες πρεπει να βγαζουν η να βαζουν αερα στο ψυγειο?

Η διαφορά που είδα προβαίνοντας σε αυτή την αλλαγή (να βάζουν δλδ αέρα στο κουτί) πρόσφατα ήταν της τάξης των 6-7 βαθμών!

σε αυτη τη περιπτωση οι ανεμιστηρες πρεπει να βγαζουν η να βαζουν αερα στο ψυγειο?

Είναι δίκοπο μαχαίρι.

Εάν τους βάλεις να βάζουν αέρα στο ψυγείο, θα παίρνουν φρέσκο αέρα απευθείας απ' έξω από το κουτί και θα τον ρίχουν στο ψυγείο, αλλά από την άλλη θα θερμαίνεται ο αέρας μέσα στο κουτί.

Στην αντίθετη περίπτωση, εάν παίρνεις τον ήδη θερμό αέρα του κουτιού και τον ρίχνεις πάνω στο ψυγείο, θα έχεις μειωμένη απόδοση.

Το καλύτερο, κατά την άποψή μου, θα ήταν η δεύτερη περίπτωση (να βγάζουν τον αέρα προς τα έξω) με την προυπόθεση όμως ότι το ψυγείο θα είναι τοποθετημένο κοντά σε μια εισαγωγή (πχ την μπροστινή) του κουτιού. Για να το καταφέρεις βέβαια αυτό, θα πρέπει να καταφύγεις σε κουτί τύπου CM 690 II Advanced ή σε modding.

Λοιπόν παίδες είμαι ανάμεσα σε δύο ψυγείο με μεγάλο δίλημα!!!Θέλω την άποψη-γνώμη σας για να γίνει η παραγγελία σήμερα το βράδυ το πολύ αύριο πρωί!

1)http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_667_200&products_id=20985

2)http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_667_668&products_id=26778

Thanks προκαταβολικά για την όποια βοήθειά σας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.