Jump to content

Πλαισιο και πολιτική πιστωτικών για καρτες γραφικων

ultraex2005

Recommended Posts

παιδια μετα απο 2χρονια συμβιωσης με τις αγαπημενες μου

καρτες της saphire 4850 512 με το πρωτο pcb[2χ165 euro] τοσο της πηρα ξαφνικα καηκε η μια

μετα απο ελεγχο του plaisioυ και ενω αρχικα περιμενα πιστωτικο [με τιποτα μου ειπανε] και αφου τους ζητησα την ιδια μου δωσανε αντικατασταση μια saphire 512 dual slot αυτες τις καινουργιες τις κοντες και μου κοψανε αποδειξη για 90 ευρο εγω την καρτα την συγκεκριμενη δεν την θελω δεν με καλυπτει ισως να ειναι και ψυχολογικο τι γινεται σε αυτη την περιπτωση

ο νομος τι λεει εχω το δικαιωμα να την επιστρεψω

μα το προεβλεψα αυτο οτι θα ειταν αυτη γιατι παρακολουθω τα μοντελα τους

και τους το ειπα δεν τι θελω αυτην γιατι δεν εκοβε πιστωτικο απο την αρχη??

ερχομαι και απο μακρια

παιδια μετα απο 2χρονια συμβιωσης με τις αγαπημενες μου

καρτες της saphire 4850 512 με το πρωτο pcb[2χ165 euro] τοσο της πηρα ξαφνικα καηκε η μια

μετα απο ελεγχο του plaisioυ και ενω αρχικα περιμενα πιστωτικο [με τιποτα μου ειπανε] και αφου τους ζητησα την ιδια μου δωσανε αντικατασταση μια saphire 512 dual slot αυτες τις καινουργιες τις κοντες και μου κοψανε αποδειξη για 90 ευρο εγω την καρτα την συγκεκριμενη δεν την θελω δεν με καλυπτει ισως να ειναι και ψυχολογικο τι γινεται σε αυτη την περιπτωση

ο νομος τι λεει εχω το δικαιωμα να την επιστρεψω

ειναι αναλογα σε πιο καταστημα πηγες

εγω στη θεσσαλονικη στο καταστημα τις καλαμαριας πηγα ενα τροφοδοτικο (χαλασε ανεμηστηρας) και μου δωσαν ενα corsair 1000(πηγα chieftec 1200) για πιστωτικο που ρωτησα για να παρω οποιο θελω εγω μου ειπαν οχι δεν ειναι στη πολιτικη του καταστηματος

1 Βδομαδα αργοτερα καηκε μια twintech 250 που ειχα και επειδη στο πλαισιο καλαμαριας αργησαν αρκετα (5 μερες για να αποφασισουν οτι δεν δουλευει ενας ανεμηστυρας) το πηγα στο κεντρο και ενω στο ραφι ειχαν ιδια ακριβως καρτα μου κοψαν πιστωτικο απο οτι φενετε ειναι αναλογα σε ποιον θα πεσεις

ίδιες ή καλύτερες προδιαγραφές ορίζει η εγγύηση

σαφως και ισχυει αυτο ομως ο πελατης εχει τον τελευταιο λογο

και εγω πωλητης ειμαι ξερεις πχ οτι μου εχει γυρισει πελατης

κουζινα πισω γιατι ειχε μπροστα σκουρο τζαμι εχει το δικαιωμα

ο πελατης εχει παντα δικιο...καταλαβαινης τι εννοω

στην δικια μου περιπτωση η μια καρτα ειναι μακρια η αλλη κοντη αυτο για μενα δεν παλαιβεται

τερμα θα την παω πισω και οτι γινει

Αθήνα, πήγαινε στο κατάστημα του Mall...νωρίς πρωί αν μπορείς είναι ακόμα καλύτερα...χαλαρα θα πάρεις αυτό που θέλεις...

απο θεσσαλονικη ειμαι που να παω ο φτωχοοοοοος

μα δεν είναι λογική αυτή

η μια κοντή η άλλη μακριά

αν έχουν άλλα ρολόγια

άλλα shaders ή μνήμες το καταλαβαίνω

αλλιώς δεν τίθεται θέμα εμφάνισης.

το σύστημα ψύξης single/dual slot δεν ξέρω κατα πόσο αναφερόταν στην περιγραφή.

για την κούζίνα αν ήθελε λευκό τζάμι αφού είχε ψήσει σουτζουκάκια

θα την άλλαζες?

δεν αλλάζεις τον -παραπλανητικό- τίτλο?

που ειναι η παραπλανηση στο τιτλο μου

αφου αυτοι μου τι ειπαν μονο αντικατασταση

οχι πιστωτικο...τι να εγραφα

αν υπαρχει καποιο θεμα καποιος mod να το αλλαξει

ευχαριστω

μα δεν είναι λογική αυτή

αν έχουν άλλα ρολόγια

θα την άλλαζες?

1 η μια αυτη που εχω ειναι single αυτη που μου δωσανε ειναι dual

δικο μου προβλημα δεν ειναι αν θα την κρατησω δεν εχω αυτο το δικαιωμα σαν καταναλωτης?

2 συγνωμη αυτο που αναφερεις ειναι πολυ off τωρα με κοροιδευεις και δεν σου εχω δωσει

αυτο το δικαιωμα δεν ειπα οτι ειναι κανονας απλα οτι εχει συμβει γιατι αλλος το παρηγγειλε

δεν μιλαμε να χρησιμοποιηθει και ενα μωρο το καταλαβαινει αυτο

μα δεν είναι λογική αυτή

αν έχουν άλλα ρολόγια

θα την άλλαζες?

για το συστημα ψυξης διαφωνω γιατι αν το ειχε σε καποιο htpc πχ μπορει να μην εχει χωρο για dual slot καρτα

Εγώ πάντως από τον τίτλο θεώρησα ότι το Πλαίσιο άλλαξε πολιτική. Λέω "Θα.... καήκανε όλες οι παλιές hi end όλως τυχαίως λίγο πριν λήξη η εγγύηση και απαιτούν όλοι GTX480 οπότε το Πλαίσιο τα πήρε στο κρανίο και άλλαξε πολιτική."

4850 τους πήγες 4850 σου δίνουν και μάλιστα χωρίς μα και μου. Τώρα αν υπάρχει θέμα με το σύστημα ψύξης ρώτα στην Sapphire αν έχει ακόμα κάρτες με το παλιό σύστημα ψύξης και ή στείλε την στην Sapphire, ή ζήτα από το Πλαίσιο να μεσολαβήσει. Θα πάρει ένα κάποιο Χ χρονικό διάστημα αλλά τουλάχιστον θα έχεις single slot σύστημα ψύξης.

Εγώ πάντως από τον τίτλο θεώρησα ότι το Πλαίσιο άλλαξε πολιτική. Λέω "Θα.... καήκανε όλες οι παλιές hi end όλως τυχαίως λίγο πριν λήξη η εγγύηση και απαιτούν όλοι GTX480 οπότε το Πλαίσιο τα πήρε στο κρανίο και άλλαξε πολιτική."

4850 τους πήγες 4850 σου δίνουν και μάλιστα χωρίς μα και μου. Τώρα αν υπάρχει θέμα με το σύστημα ψύξης ρώτα στην Sapphire αν έχει ακόμα κάρτες με το παλιό σύστημα ψύξης και ή στείλε την στην Sapphire, ή ζήτα από το Πλαίσιο να μεσολαβήσει. Θα πάρει ένα κάποιο Χ χρονικό διάστημα αλλά τουλάχιστον θα έχεις single slot σύστημα ψύξης.

για το συστημα ψυξης εγω παραδειγμα εφερα (δεν ξερω σε τι pc την ειχε το παιδι) αλλα πιο πανω καποιος ανεφερε οτι δεν ειναι σημαντικο αν ειναι single η dual slot το συστημα ψυξης

για το συστημα ψυξης εγω παραδειγμα εφερα (δεν ξερω σε τι pc την ειχε το παιδι) αλλα πιο πανω καποιος ανεφερε οτι δεν ειναι σημαντικο αν ειναι single η dual slot το συστημα ψυξης

Στην πραγματικότητα δεν είναι. Θα πρέπει κάποιος να έχει πολύ στριμωγμένο σύστημα για να τον ενοχλεί το διπλό slot και μάλιστα τις κάρτες κολλητά ή να χρησιμοποιεί και την ενδιάμεση PCI/PCIe. Διότι αν οι δύο PCIe έχουν έστω και ένα slot ανάμεσά τους ελεύθερο και αυτό δεν χρησιμοποιείται τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα ενδέχεται το σύστημα ψύξης της νέας να αποδειχτεί και καλύτερο - χωρίς όμως αυτό να είναι απολύτως σίγουρο και ας μιλάμε για dual slot λύση.

Από εκεί και πέρα το μαγαζί έκανε αυτό που ήταν υποχρεωμένο να κάνει. Αν η λύση δημιουργεί άλλου τύπου προβλήματα που δεν έχουν σχέση με την λειτουργία της κάρτας και κατ' επέκταση του Crossfire, δεν νομίζω ότι είναι θέμα του μαγαζιού. Αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το σύστημα ψύξης ή αν παίζει κάποιο άλλου τύπου πρόβλημα στείλε mail στην Sapphire πρώτα από όλα για να μάθεις αν υπάρχουν ακόμα τέτοιες κάρτες.

Υ.Γ..... κόλλησα και εγώ στο σύστημα ψύξης. Πέρα από τους χρονισμούς ή μνήμες που ήδη σου ανέφεραν και το σύστημα ψύξης οι κάρτες είναι πάνω κάτω ίδιες.

μα δεν είναι λογική αυτή

αν έχουν άλλα ρολόγια

θα την άλλαζες?

δεν είχα πρόθεση να σε κοροιδέχω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο.

και για το σύστημα ψύξης που ναι το θεωρώ σημαντικό έγραψα το bold

αναφερόταν στην περιγραφή?

αν όχι τότε δεν έχεις δικαίωμα ως καταναλωτής να απαιτήσεις το ίδιο σύστημα ψύξης

Εγώ πάντως από τον τίτλο θεώρησα ότι το Πλαίσιο άλλαξε πολιτική. Λέω "Θα.... καήκανε

Αυτο προβλημα των εταιρειων δεν ειναι; Αν μην δινουν 2 και 3 χρονια εγγυηση. Εμενα απο το Πλαισιο με προετρεψαν να επιλεξω Asus αντι για Sapphire γιατι με την πρωτη εχουν "καλες σχεσεις" και δινει 3 χρονια εγγυηση εναντι 2 της δευτερης.

Όταν άνοιξε στην Ευκαρπία, ήταν φίλος μου ο διευθυντής, ο οποίος μάλιστα πριν ήταν διευθυντής στο Πλαίσιο GateThrough στην Καλαμαριά, οπότε όλα άνετα. Αν ήταν και τώρα θα σε έστελνα εκεί...

Αν πας στο Πλαίσιο στο κέντρο δεν θα έχεις πρόβλημα αν επιμείνεις. Γενικότερα αν επιμείνεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δεν υπάρχει καλύτερο Service από κανένα άλλο κατάστημα, οπότε όταν σου αντικαθιστούν την κάρτα με μια ίδια είναι πολύ νόμιμοι, ακολουθούν αυτό που λέει και η εγγύηση. Φυσικά το Πλαίσιο προχωρούν ένα ακόμα βήμα με πιστωτικά κλπ. τραβώντας έτσι ακόμα περισσότερους πελάτες στο μέρος τους. Αν δεν χάλασες κουτί κλπ. θα γίνει μια χαρά η επιστροφή της.

που ειναι η παραπλανηση στο τιτλο μου

αφου αυτοι μου τι ειπαν μονο αντικατασταση

οχι πιστωτικο...τι να εγραφα

αν υπαρχει καποιο θεμα καποιος mod να το αλλαξει

ευχαριστω

γιατί πολύ απλά δεν σταμάτησε την πολιτική των πιστωτικών για τις κάρτες γραφικών, έτσι γενικά.

σε σένα δεν κόψανε πιστωτικό και δεν όφειλαν κιόλας. 4850 είχες, 4850 σου έδωσαν. Εφόσον δεν σε "ρίχνουν" στις προδιαγραφές της κάρτας (ταχύτητα/ποσότητα μνήμης) και δεν είναι ελαττωματικό προϊόν δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις....

από κει και πέρα, αν σώνει και καλά θες να την αλλάξεις με κάποια άλλη υπάρχει τρόπος, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι και η άλλη θα σε καλύψει στην δική σου υποκειμενική απαίτηση

btw, το θέμα το αλλάζεις και εσύ, πας στην επεξεργασία στο πρώτο ποστ, πατάς επεξεργαστής κειμένου και εκεί σου ανοίγει η δυνατότητα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.