Jump to content

GTX480 3SLI

MADFORWARGR

Recommended Posts

Kαταρχάς, καλώς όρισες :)

Απορώ, πως και το πρώτο σου ποστ είναι στις παρουσιάσεις...

Σου προτείνω να αφιερώσεις λίγο χρόνο διαβάζοντας διάφορα θέματα, και αφού μπεις στο κλίμα του φόρουμ, κάνε μια παρουσίαση.

PS Slow down neph... μόλις γράφτηκε το παιδί, δεν ξέρει ακόμα :p

• 2 weeks later...

γεια σου mad!! Ασε τον αόρατο να λέει (παραμιλάει απο το πολυ KFC) :tongue: Δεν βάζεις και κανενα screenshot απο ρολόγια cpu και καρτές να έχουμε μια γενική εικόνα?

Αν κρίνω απο το 58κ στο cpu score είσαι με physx αν δεν σου κάνει κόπο τρέξε άλλη μια φορα και χωρις physx. ;)

Γεια σας φιλοι .Γεια σου alexopous.Το καλο με τις καρτες ειναι οτι το χειμωνα θα βοηθουν και στην θερμανση του σπιτιου lol.Tωρα με τις ζεστες ειμαι σαν σε σαουνα.Ο cpu μου κοβη τις καρτες δεν μπορω να τον παω πιο ψηλα λογω temp mamo την H50.Η καρτες ειναι στα μαμισια.

post-15593-1416074492,8228_thumb.jpg

post-15593-1416074492,8401_thumb.jpg

@mad Που σε ρε bazoclaniari :hehe:

κοιτα φιλε απο οτι βλεπω στην 2η σου φωτο με τις θερμοκρασιες (55 min 85 max) ειναι οντως χαλιααα.

Βλεπω οτι εισαι και εσυ με το CoolerMaster Haf 932 οπως και εγω οποτε θα πρεπει να εκμεταλευτεις οσο το δυνατον το πολυ καλο airflow που εχει το κουτι αυτο. Εγω ηδη εχω αγορασει 8 τετοια http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm και με τη πρωτη ευκαιρια θα αντικαταστησω το πλαινο με 4 απο αυτα, τον πανω με 2 και 2 ακομη για push an pull στο Η50. Αν συνδυαστουν και με ενα καλο fan controller http://www.eworld.com.gr/front/details/471 νομιζω θα μπορεσεις μετα να ασχοληθεις με τον επεξεργαστη και τις καρτουλες.

86???? τώρα το είδα! Δεν υπάρχει αυτή η θερμοκρασία mad, κάτι δεν πήγε καλά

στο στήσιμο, πιθανόν να μην έχει πατήσει καλά επάνω η ψύχτρα, σου παραθέτω από το

επίσημο site το στήσιμο να δείς μήπως την πάτησες κάπου

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PUxoFiFuS_g&feature=player_embedded]YouTube - How to install the Corsair Coolingβ’ Hydro Series H50 CPU cooler[/ame]

Πριν ξεκινησεις να κοιταξεις για την H50 πηγαινε στο bios της REXIII κανε ενα restore setup defaults και κοιτα παλι τις θερμοκρασιες σου.

Πρεπει να ειναι περιπου ετσι. Αν δεν τοτε νομιζω οτι μαλλον δεν εχει καθησει καλα η Η50.

post-2962-1416074492,9853_thumb.png

Γεια σας φιλοι .Γεια σου alexopous.Το καλο με τις καρτες ειναι οτι το χειμωνα θα βοηθουν και στην θερμανση του σπιτιου lol.Tωρα με τις ζεστες ειμαι σαν σε σαουνα.Ο cpu μου κοβη τις καρτες δεν μπορω να τον παω πιο ψηλα λογω temp mamo την H50.Η καρτες ειναι στα μαμισια.

Κλεινεις αυτη τη βλακεια που λεγεται ΗΤ για αρχη και στη συνεχεια βγαζεις την Η50, την καθαριζεις, περνας μια αλλη παστα οπως την AS5 και την ξαναβαζεις!

Τρεξε ενα stalker cop και ενα farcry2 bench!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.