Jump to content

cod mw2 προβλημα στο account

kakao83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εγινε κατι πολυ περιεργο.ειχα σταματησει στο 3 prestige 70 lvl.την ημερα που βγηκαν οι καινουργιες πιστες τις αγορασα επαιξα λιγο και δεν ξαναμπηκα απο τοτε γιατι εκανα αναβαθμιση στον υπολογιστη.

Φτιαχνοντας και καινουργιο pc μετα απο format φυσικα κανω install to COD κανω log in και ειμαι 1 prestige 65 lvl!!!

Στο baracks ενω ελεγε 16 ωρες τωρα λεει 7 και ουτε καθεξης......

Με λιγα λογια εφαγε roll back!!!

Μπορουμε να κανουμε κατι;εχει συμβει σε κανενα αλλο καποιο τετοιο κολλημα?

Μίλα με steam, εκεί είναι τα save files σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το PC σου.

μα το ξερω αυτο εξαλλου πως θα επαιζα οταν πηγαινα σε νετ καφε.το θεμα ειναι πως εγινε αυτο.εστειλα μαιλ στη steam και μου απαντησε βλακειες.

Thank you for contacting Steam Support. Please try the process outlined at the top of this guide to try recovering any lost ranks: Title: Call of Duty: Modern Warfare 2 Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3991-EOAV-1596 Additionally, if using Vista or Windows 7, you may be able to recover a lost players folder with this process: * Right click the \players\ folder and choose "Properties" * Click the "Previous Versions" tab * If you have previous versions of this folder available, select a version modified just before your stats reset, and then copy the original \players\ folder to your desktop * Delete the contents of the current \players\ folder and copy the files from the desktop \players\ folder back into this directory * Restart Steam and try launching your game If the issue persists, please contact Activision support for any further suggestions. Unfortunately, these stats may be permanently lost and you will need to re-gain them at this time. If you have any further questions, please let us know.

Αφου εχω κανει φορματ ποια αρχεια!!!!

Ίσως δεν ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που ήθελα να πω :p

Είναι ένα θέμα που μπορεί να σου λύσει ΜΟΝΟ η Steam και κανένας άλλος. Ίσως κάποιο sync να πήγε στραβά και να έχασες δεδομένα. Ίσως από το Net cafe που έπαιζες να μην έκανε sync και να χάθηκαν οι αλλαγές.

δεν ξερω παντως στον υπολογιστη του κολλητου μου ειχα κανει λογ ιν προσφατα οποτε εχω ενα αρχειο ως back up.θα τον παρω και θα κανω αυτο που μου εστειλαν στο μαιλ και επλιζω να φτιαξει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.