venom7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Γεια χαρά σε όλους! Λοιπόν,ας μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχω την ΑΤΙ 5870 με υδρόψυξη και συγκεκριμένα το block είναι universal και είναι αυτό http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=566 Τα vrm's όπως καταλαβαίνεται είναι αρχικά γυμνά αλλά τους έχω βάλει κλασικά χάλκινα ψυκτράκια. Παρόλα αυτά δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και όλοι ξέρουμε ότι το πρόβλημα σε αυτές τις νέες κάρτες τις ΑΤΙ είναι οι μεγάλες θερμοκρασίες στα vrm's! Έτσι λοιπόν σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω με σκοπό να πέσουν κιάλλο οι θερμοκρασίες με αποτέλεσμα καλύτερο overclocking.Μία λύση είναι ένα full cover block αλλά δεν την θέλω και την αποκλείω για διάφορους λόγους.Από εκεί και πέρα μια δεύτερη λύση κάπως αποδοτική είναι ένα -δυο ανεμιστηράκια να φισάνε πάνω στην κάρτα.Όμως έκανα ένα search στο net και βρήκα κάτι άλλο που είναι η καλύτερη λύση για μένα. Βρήκα αυτό http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_240_582&products_id=27321 Αυτό όμως είναι της swiftech ενώ το block μου είναι της koolance.Δεν ψύνομαι για αλλαγή block μιας και αυτό που έχω είναι πολύ καλό. Η ερώτηση... Μπορεί να μπει αυτό στην κάρτα μαζί με το block που έχω εγώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σας μάγκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Γεια χαρά σε όλους!Λοιπόν,ας μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχω την ΑΤΙ 5870 με υδρόψυξη και συγκεκριμένα το block είναι universal και είναι αυτό http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=566 Τα vrm's όπως καταλαβαίνεται είναι αρχικά γυμνά αλλά τους έχω βάλει κλασικά χάλκινα ψυκτράκια. Παρόλα αυτά δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και όλοι ξέρουμε ότι το πρόβλημα σε αυτές τις νέες κάρτες τις ΑΤΙ είναι οι μεγάλες θερμοκρασίες στα vrm's! Έτσι λοιπόν σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω με σκοπό να πέσουν κιάλλο οι θερμοκρασίες με αποτέλεσμα καλύτερο overclocking.Μία λύση είναι ένα full cover block αλλά δεν την θέλω και την αποκλείω για διάφορους λόγους.Από εκεί και πέρα μια δεύτερη λύση κάπως αποδοτική είναι ένα -δυο ανεμιστηράκια να φισάνε πάνω στην κάρτα.Όμως έκανα ένα search στο net και βρήκα κάτι άλλο που είναι η καλύτερη λύση για μένα. Βρήκα αυτό http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_240_582&products_id=27321 Αυτό όμως είναι της swiftech ενώ το block μου είναι της koolance.Δεν ψύνομαι για αλλαγή block μιας και αυτό που έχω είναι πολύ καλό. Η ερώτηση... Μπορεί να μπει αυτό στην κάρτα μαζί με το block που έχω εγώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σας μάγκες! οπως το βλεπω λιγο χλωμο το κοβω γιατι το κενο που εχει για το block ειναι ισα ισα με το τροπο στιριξεις του δικου σου το βλεπω λιγο δισκολο να μπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Μπορείς να πάρεις αυτό που βρήκες και να το κόψεις αναλόγως τις ανάγκες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούνιος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 κάποια τέτοια πατέντα είχα κάνει στην 4890 μου με το ίδιο block.κάτι τέτοιο δεν γίνετε στην 5870?Bασικά για να μην μπαίνεις σε έξοδα ,αν και πιστεύω ότι χωράει άνετα το koolance στην swiftech.2,3'' το swiftech block,το koolance ειναι 1,8''http://img227.imageshack.us/g/img0057c.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Τι πατέντα?Κόψιμο δλδ αν δεν χωράει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=27218με αυτο θα εισαι οκ πιστεύωκαι χάλκινα ψυκτράκια στις μνήμες! :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 2, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Αυτό όμως δεν ξέρω αν χωράει!Αλλά και να χωράει,τα ψυκτρακια είναι που θέλω να αποφύγω!Τα vrm's αυτά που είναι γύρω από τον πυρήνα τα μαύρα δεν είναι ρε παιδιά?Γιατί με μπέρδεψες λίγο ρε junior! Αυτά που είναι με το μπλε δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 :nono: ρε συ, οι μνημες είναι αυτές!!!!!!!!! Uploaded with ImageShack.us εδω εισαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 2, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Ρε συ και οι μνήμες μου ζεστένονται λίγο αλλά και τα vrm's πιο πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούνιος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Τι πατέντα?Κόψιμο δλδ αν δεν χωράει?να αφήσεις το μαμά plate για τα vram και ram.έλεγα να το δοκίμαζες μήπως σε γλίτωνε από έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 2, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Να έβαζα πάνω δλδ την αερόψυξη?Πως γίνεται να βάλω το μαμα plate?Αφού είναι ένα με την αερόψυκτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Ιούνιος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Όχι, η κουμούτσα η ψύκτρα μπορεί να διαχωριστεί από το (ας το πούμε) κάλυμα και να μείνει γυμνό μόνο το chip όπως εδώ ας πούμε που ο τυπάς το έχει κάνει με 5850 και musashi. Αν μπόρεσε να το καταφέρει με τη musashi τότε με το block σου θα είναι παιχνιδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 2, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Εμένα δεν βγαίνει.Είναι ένα μονοκόμματο.Θα προσπαθήσω να βρω φοτο να βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 3, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 3, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Αν δεις εχει κατι βιδακια ξεβιδωσετα και ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 3, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Ναι ρε συ το ξέρω ότι ανοίγει.Αλλά αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι ότι και να ανοίξει είναι μονοκόματος ο πάτος και στον πυρήνα δεν έχει τρύπα για το block.Οπότε δεν μου κάνει σαν λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 3, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Ναι ρε συ το ξέρω ότι ανοίγει.Αλλά αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι ότι και να ανοίξει είναι μονοκόματος ο πάτος και στον πυρήνα δεν έχει τρύπα για το block.Οπότε δεν μου κάνει σαν λύση!μα ναι εννοειτε οτι δεν εχει τρυπα εσυ θα την ανοιξεις:red:για αυτο σου ειπαν για πατεντα στην ουσια θα γινει κατι παρομοιο με αυτο που ειχες σκοπο να αγορασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 3, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Αααα καλάάάάά...!!!Εγώ νόμιζα να έκανα πατέντα και να το έλεινα αυτό και να το έβαζα όπως μπαίνουν κάποια άλλα,τα οποία όμως έχουν από την αρχή τρύπα.Και ήθελα να δέιξω ότι αυτό δεν έχει τρύπα για να μπει! Αλλά πάνω σε αυτό και συγκεκριμένα στον πυρήνα από πίσω,είναι κολλημένη η ψύκτρα!Πως θα κοπεί? Άμα το κόψω θα χάσω την εγγύηση όμως και δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. Οπότε το μόνο που μου μένει είναι η αγορά του και ένα σταυρό και σκόρδα για να μου κάνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.