Jump to content

Βοήθεια για cooling system...

venom7

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους!

Λοιπόν,ας μπω κατευθείαν στο ψητό.

Έχω την ΑΤΙ 5870 με υδρόψυξη και συγκεκριμένα το block είναι universal και είναι αυτό

http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=566

Τα vrm's όπως καταλαβαίνεται είναι αρχικά γυμνά αλλά τους έχω βάλει κλασικά χάλκινα ψυκτράκια.

Παρόλα αυτά δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και όλοι ξέρουμε ότι το πρόβλημα σε αυτές τις νέες κάρτες τις ΑΤΙ είναι οι μεγάλες θερμοκρασίες στα vrm's!

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω με σκοπό να πέσουν κιάλλο οι θερμοκρασίες με αποτέλεσμα καλύτερο overclocking.Μία λύση είναι ένα full cover block αλλά δεν την θέλω και την αποκλείω για διάφορους λόγους.Από εκεί και πέρα μια δεύτερη λύση κάπως αποδοτική είναι ένα -δυο ανεμιστηράκια να φισάνε πάνω στην κάρτα.Όμως έκανα ένα search στο net και βρήκα κάτι άλλο που είναι η καλύτερη λύση για μένα.

Βρήκα αυτό

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_240_582&products_id=27321

Αυτό όμως είναι της swiftech ενώ το block μου είναι της koolance.Δεν ψύνομαι για αλλαγή block μιας και αυτό που έχω είναι πολύ καλό.

Η ερώτηση...

Μπορεί να μπει αυτό στην κάρτα μαζί με το block που έχω εγώ?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σας μάγκες!;)

Γεια χαρά σε όλους!

Λοιπόν,ας μπω κατευθείαν στο ψητό.

Έχω την ΑΤΙ 5870 με υδρόψυξη και συγκεκριμένα το block είναι universal και είναι αυτό

http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=566

Τα vrm's όπως καταλαβαίνεται είναι αρχικά γυμνά αλλά τους έχω βάλει κλασικά χάλκινα ψυκτράκια.

Παρόλα αυτά δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και όλοι ξέρουμε ότι το πρόβλημα σε αυτές τις νέες κάρτες τις ΑΤΙ είναι οι μεγάλες θερμοκρασίες στα vrm's!

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω με σκοπό να πέσουν κιάλλο οι θερμοκρασίες με αποτέλεσμα καλύτερο overclocking.Μία λύση είναι ένα full cover block αλλά δεν την θέλω και την αποκλείω για διάφορους λόγους.Από εκεί και πέρα μια δεύτερη λύση κάπως αποδοτική είναι ένα -δυο ανεμιστηράκια να φισάνε πάνω στην κάρτα.Όμως έκανα ένα search στο net και βρήκα κάτι άλλο που είναι η καλύτερη λύση για μένα.

Βρήκα αυτό

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_240_582&products_id=27321

Αυτό όμως είναι της swiftech ενώ το block μου είναι της koolance.Δεν ψύνομαι για αλλαγή block μιας και αυτό που έχω είναι πολύ καλό.

Η ερώτηση...

Μπορεί να μπει αυτό στην κάρτα μαζί με το block που έχω εγώ?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σας μάγκες!;)

οπως το βλεπω λιγο χλωμο το κοβω γιατι το κενο που εχει για το block ειναι ισα ισα με το τροπο στιριξεις του δικου σου το βλεπω λιγο δισκολο να μπει

κάποια τέτοια πατέντα είχα κάνει στην 4890 μου με το ίδιο block.κάτι τέτοιο δεν γίνετε στην 5870?Bασικά για να μην μπαίνεις σε έξοδα ,αν και πιστεύω ότι χωράει άνετα το koolance στην swiftech.2,3'' το swiftech block,το koolance ειναι 1,8''

http://img227.imageshack.us/g/img0057c.jpg/

Αυτό όμως δεν ξέρω αν χωράει!Αλλά και να χωράει,τα ψυκτρακια είναι που θέλω να αποφύγω!Τα vrm's αυτά που είναι γύρω από τον πυρήνα τα μαύρα δεν είναι ρε παιδιά?Γιατί με μπέρδεψες λίγο ρε junior!

Αυτά που είναι με το μπλε δεν είναι?

5870pcb2.jpg

Όχι, η κουμούτσα η ψύκτρα μπορεί να διαχωριστεί από το (ας το πούμε) κάλυμα και να μείνει γυμνό μόνο το chip όπως εδώ ας πούμε που ο τυπάς το έχει κάνει με 5850 και musashi. Αν μπόρεσε να το καταφέρει με τη musashi τότε με το block σου θα είναι παιχνιδάκι

Ναι ρε συ το ξέρω ότι ανοίγει.Αλλά αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι ότι και να ανοίξει είναι μονοκόματος ο πάτος και στον πυρήνα δεν έχει τρύπα για το block.Οπότε δεν μου κάνει σαν λύση!

Ναι ρε συ το ξέρω ότι ανοίγει.Αλλά αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι ότι και να ανοίξει είναι μονοκόματος ο πάτος και στον πυρήνα δεν έχει τρύπα για το block.Οπότε δεν μου κάνει σαν λύση!

μα ναι εννοειτε οτι δεν εχει τρυπα εσυ θα την ανοιξεις:red:

για αυτο σου ειπαν για πατεντα στην ουσια θα γινει κατι παρομοιο με αυτο που ειχες σκοπο να αγορασεις

Αααα καλάάάάά...!!!:tomato:Εγώ νόμιζα να έκανα πατέντα και να το έλεινα αυτό και να το έβαζα όπως μπαίνουν κάποια άλλα,τα οποία όμως έχουν από την αρχή τρύπα.Και ήθελα να δέιξω ότι αυτό δεν έχει τρύπα για να μπει!

Αλλά πάνω σε αυτό και συγκεκριμένα στον πυρήνα από πίσω,είναι κολλημένη η ψύκτρα!Πως θα κοπεί?

fixed122.png

fixed121.png

Άμα το κόψω θα χάσω την εγγύηση όμως και δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο.

Οπότε το μόνο που μου μένει είναι η αγορά του και ένα σταυρό και σκόρδα για να μου κάνει!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.