uNick Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 παιδια...το ψαχνω 2 μερες τωρα δεν εχω βρει κατι... Θελω να ανοιξω τα UDP ports αλλα δεν ανοιγουν... παω στο ρουτερ και βαζω τα ports με την IP και βαζω την επιλογη TCP/UDPκανω apply και αφου κανει ρισταρτ το ρουτερ διχνει οτι η TCP πορτα ειναι ανοιχτη ενω η UDP οχι..πρεπει να κανω κατι παραπανω για να μου ανοιξουν οι UDP πορτες?Σας ευχαριστω.Υ.Γ. το ρουτερ ειναι Netgear DGN2000B Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Τι εφαρμογή έχεις και πως δοκιμαζεις και βλέπεις ότι δεν ανοίγουν οι UDP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Τα ελεγξα με το προγραμμα που μπορεις να βρεις στο portforward.com και λεγετε PFPortChecker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Μήπως στις κόβει κάποιο antivirus;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 φιλε μου setos... τελικα ηταν το nod32 εκλεισα το FW και ανοιξαν κανονικα... μηπως ξερει καποιος πως να ρυθμισω το nod32 να ανοιξει το FW τις πορτες που θελω ωστε να μην τις μπλοκαρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 αλλαξε τις ρυθμισεις του firewall του Eset Smart Security(?) σε automatic filtering with exceptions, μετα πηγαινε configure rules and zones-> rules -> new , και... -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 2, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 papatsonis ευχαριστω πολυ... τωρα ειναι μια χαρα... εχω το Eset Smart Security 4 μονο 1 κουμπι ηταν διαφορετικο απο τις φωτογραφιες σου.. το profile... 1000 ευχαριστω και παλι... το θεμα λυθικε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.