Stallone Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Έχω στον δίσκο μου δύο αδιάθετα (unallocated) partitions που ανάμεσά τους παρεμβάλονται άλλα και θέλω να τα ενώσω. Έχω το εργαλείο partition wizard. Γίνεται με το partition wizard ή πρέπει να κατεβάσω άλλο εργαλείο;Αν γίνεται πως τα ενώνω; Τι πατάω; (βλ. εικ.)http://img36.imageshack.us/img36/1279/34709439.pngΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Η έννοια της ένωσης δεν υπάρχει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μετακινήσεις τα ενδιάμεσα partitions στον ελεύθερο χώρο είτε στο 1o είτε στο 2ο unallocated space και το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί ένας ενιαίος ελεύθερος χώρος που θα είναι το άθροισμα των 2 κομματιών που έχεις τώρα.Θέλει προσοχή όμως επειδή αν κάτι πάει στραβά θα χαλάσεις τα δεδομένα και δεν θα λειτουργεί κανένα λειτουργικό μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιούνιος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Κατάλαβα. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να προσαρτήσω το 1ο unallocated στο /dev/sda2 και να μεγαλώσει. Δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο. Thanks για τον χρόνο σου dpolal! ΥΓ. Η εικόνα από gparted είναι αυτή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Ιούνιος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 στα windows θα μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά στα linux δεν γνωρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.