sstav Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2010 στα πλαίσια ενεργοποίησης της λειτουργίας streaming βιντεο μεταξύ 2 υπολογιστών με Windows 7, εγιναν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις μεταξύ των δύο υπολογιστών (Media streaming on από Network Sharing Center), άnοιγμα Media Player 12, Stream>allow Remote Access of my player, Homegroup Created, Homegroup Joinedαν και μπορώ να δω/τρέξω οτιδήποτε υποστηρίζει εκγεννετής o WMP (avi) δεν βλέπω τα mkv...Προφανώς δεν υποστηρίζει το mkv container....Επειδή με το Media Player Classic & KLITE Codec Pack παίζουν τα mkv αλλά δεν γίνονται streaming και επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το VLC, υπάρχει Codec για υποστήριξη mkv σε WMP12; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Ιούνιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 εγώ δεν έχω wm12 αλλά kmplayer και δουλεύει μια χαρά. οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι απλά να δημιουργήσω τοπικό ασύρματο δύκτιο μεταξύ των 2 υπολογιστών. τπτ άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 ναι δεν λέω να δω τα shared folders του ενός απ'τον άλλο ....λεω να streamάρω mkv από τον έναν στον άλλο με το Windows Media Player.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούνιος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Δοκίμασε αυτό αν θες: http://a8t8.spaces.live.com/blog/cns!2518DD508BB713E8!802.entry Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 αφου επικοινωνουν τα 2 πισια,με τον mpc κανεις ενα quick open,πας στον φακελο με τα mkv και παιζεις...δεν θελει τιποτε αλλο..εδω και τουλαζιστον 1 χρονο ετσι παιζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOR Ιούνιος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 HELLO,Install those codec's http://shark007.net/ για mkv support σε WMP12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 3, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 δουλεψε με τους windows 7codecs του LOR....τους είχα βρει απο χθες αλλά σήμερα έιδα το ποστ του LOR (thanx)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.