Vagouridis Φεβρουάριος 18, 2004 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Eφοσον η αντλια θα ειναι εξωτερικη δεν νομιζω να εχει και τοσο διαφορα στις θερμοκρασιες του νερου.Τωρα εαν και εγω πιστευω οτι το θεμα με την ροη ειναι λιγο πολυ παρεξηγιμενο , προτεινω Λ30 και για ασφαλεια και για την λιγο καυτερη ποιοτητα κατασκευς της απο την Λ20 μιας που εισαι και πρωταρης.Βεβαια εαν δεις οτι η μια εχει διπλασια και βλαε τιμη απο την αλλη πανε για την Λ20 ( πληροφοριακα εγω Λ20 εχω)Η σωστβ διαμετρο για την μιση ιντζα ειναι 12μμ εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.Αρα πας για 12μμ λαστιχα σιλικονουχα κατα δικη μου και παλι προτιμηση τα EHEIM θα σου κανουν μια χαρα την δουλεια για αρχη.Απο οσο γνωριχω το ψυγειο του χακ εχει ετοιμα σρουντ για 12αρηδες ανεμιστηρες αρα πας και περνεις 12αρηδες απο καποιο μαφαζι απο ηλεκτρονικα αφου τους βαλεις να τους ακουσεις μπροστα τους , παραλληλα δες και σε μαγαζια σν το χακ για 12αρηδες επωνυμους και υσηχους,Οσο αναφορα για τα ρευματα απο ενα μολεξ μπορουμε να παρουμε 5 , 7 , 12 βολτ οποτε οτι σε βιολευει διαλεγεις.Αυτα προς το παρον παντα κατα την γνωμη μου.Στην πορεια και εαν πειραματιστεις και λιγο θα καταλαβεις καλυτερα το νεροκυκλωμαμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 19, 2004 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 Εγω βασικα πηρα απο το hac τους 12αρηδες της enermax που εχουν ρυθμιση στροφων και ειναι αρκετα υσηχοι ακομα και στα 12v και με πολυ καλη αποδοση! Και ειναι και μουρικοι καθως εχουν μπλε casing και διαφανη ανεμηστηρα, μονο που ειναι λιγο κιτσ η χρηση γρυλια αλλα αυτο διωρθωνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 20, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2004 ρε παιδια ειχα μια πολυ τρελη ιδεα!!!!Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι εφικτο........... Αντι να βαλω τους Enermax πανω στο ψυγειο..........Να κανω μια προταση σαν καινουριος στην υδροψυξη.........Εαν παρω τα 2 Blowers thermatake που εχω και τα βαλω στην θεση των enermax τι λετε?????καλο?????? Πρεπει να σημειωσω εδω οτι τα blowers εκαναν τρελη δουλεια τελικα στον πυργο της Casetek(6βαθμους κατω στο συστημα!!!!.......και 4 σε cpu!!!!!).....Σημερα για δοκιμη τα εβγαλα για να τσεκαρω τιμες θορυβου με μονο τη Volcano11 επανω+2κατω μπροστα ζαλμαν 80mmστο ρελαντι και 2πλαγια thermaltake 80mm ρελαντι και αυτα.τι να πω!!!!!! Αν εβαφα μπλε την Volcano και την πεταγα απο το μπαλκονι θα γλιτωνα πολλαααα λεφτα απο ψυχοφαρμακα και τρελογιατρους(πλακα κανω) Τελικα τα ειχα αδικησει αυτα τα blowers(και καλα εβγαζαν θορυβο) ΟΛΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η Volcano...ημαρτον δηλαδη..... κλεινω την παρενθεση....... Σκεφτηκα να βαλω τα blowers στο ψυγειο να ρουφανε αερα αντι να πετανε και να τον σπρωχνουν ψηλοτερα(θα στειλω φωτο αυριο με το καλο οταν μου ερθει η webcamera της creative) Επισης λογω του οτι η ζεστη που θα ρουφανε ως ελαφρυτερος αερας απο αυτον του περιβαλλοντος θα φευγει ευκολοτερα και ο κρυος θα μπαινει απο χαμηλοτερα,θα ειναι ταυτοχρονα και αρκετα πιο κρυος(πλακακια στο πατωμα).Επιπλεον δεν θα γεμιζει το ψυγειο σκονη(οπως αυτο του billyvan(xaxaxaxaxa) αφου ως βαρυτερα σωματιδια δεν θα μπορουν να ανεβουν ως το ψυγειο..........ακουω γνωμες...... ΑΑΑΑ!!!!!!!!μην ξεχασω οτι εχω και control panel που μπορω να το βαλω ευκολα διπλα απο το ψυγειο και να ρυθμιζω οπως γουσταρω και τα blowers.............. ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ?????:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 λοιπον παιδες σιγα-σιγα ολοκληρωνεται το setup της υδροψυξης.θα ποσταρω αργοτερα(τεχνικες δυσκολιες για την ωρα) μια φωτο απο το κουτι μου και το χαος που επικρατει.......εχω βαλει και το ψυγειο διπλα για να κανετε μια συγκριση στο εαν λεει να το βαλω μεσα στο κουτι ή οχι.......(σημειωνω οτι για να χωρεσει θα ανεβασω 2 θεσεις τα drives).επισης εαν χωρεσει ανετα το ψυγειακι μεσα οι ανεμιστηρες(3χ120) θα φυσανε προς τη μητρικη(λεπτομερειες στη φωτο που ελπιζω να βαλω).επισης εαν ειναι αρκετα ανετα τα πραγματα λεω να βαλω και την αντλια κατω μπροστα(στο κατω συρταρι των δισκων).ακουω γνωμες και παρατηρησεις......ολα τα σχολια καλοδεχουμενα(ενταξει μην το παρακανετε ομως):devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 δυστυχως φωτο για την ωρα δεν υπαρχει....που θα παει θα την βαλω την #@%$μενη.....τελικα με λιγη τυχη βρισκεις καλα πραγματα........σε ενα γωνιακο στη γειτονια μου πετσοπ βρηκα λ20 34ευρω.την παρασκευη θα παω να παρω και ενα πολυ καλο 12 μμ σωληνα(ειχε τελειωσει και μου εδειξε τον 9μμ).γερμανικης κατασκευης.επισης αν και πρασινο χρωμα ηταν απιστευτα διαυγης ο σωληνας,σαν κρυσταλλινος.πολυ πιο γυαλιστερος απο ολους τους πρασινους σωληνες που εχουνε ποσταρει τα παιδια στα threads.εξαιρετικα ευκαμπτος.πραγματικα με επεισε για την ποιοτητα του.τιμη βεβαια ξεχασα να ρωτησω............ουπς!τεσπα........τα λεμε αυριο παλι παιδες.......ωρα για νανι(σερι πηγα και εγραψα σημερα μαθημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Μαλλον eheim βρηκες! τετοιους εχω και εγω ειναι πολυ καλοι! ΥΓ: Δηλαδη φωτο δεν θα μου στειλεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 παρε δαιδαλε να χεις φωτο απο τον υπολογιστακο μου να μην διαμαρτυρεσαι....... πιστευω εκανε καλη δουλεια η καινουρια μου καμερουλα(βγαζει αναλυση μεχρι 2048x1024) παρε κοσμεεεεεεεεεεεε.παω να φαω τωρα.......αμα γυρισω θελω να δω ποσοι θα με πετροβολησουν για την κατασταση μεσα στο κωλοκουτο που εχω φτιαξει...... νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωω :zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 αλλη ηθελα να σας δειξω πρωτη...........αυτη η μαυρη κουμουτσα ειναι το ψυγειο πλαγιασμενο........εαν ανεβασω τα drives 2θεσεις χωραει ανετα τελικα.μισο να στειλω την αλλη φωτο που ειναι πιο καθαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Ωραια παπουτσια!λολ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 εδω ειμαστε καλα νομιζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Δαιδαλε μη μου βριζεις τα Cortez μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2χρονια τα φοραω και ειναι σκυλια.......και πουλαω και μουρη αφου δεν υπαρχουν πλεον σε αυτο το σχεδιο.....χοχοχοχοοοοο.τεσπα στο θεμα μας. ολων των ειδων οι παρατηρησεις δεκτες(εκτος απο ενδυματολογικες) περιμενω γνωμες για αλλαγη καλωδιωσεων θεσης συσκευων κλπ κλπ.......... για παμεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Βασικα να το βαλεις εκει που λες χωρας και δεν χωρας..... Υπολογισε και τα φανς... θα ειναι λιγο στριμωγμενα! Εδω εγω το εχω εκει που εχεις τα hdd και παλι εχω στριμωγμα.... μελετησε το καλα! Μια καλη λυση ειναι να το βαλεις στον ουρανο του case! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 26, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Εχω νεα απο το μετωπο της υδροψυξης........... Ο γνωστος που εχω για τους σωληνες μου εφερε τζαμπα 2μετρα Clearflex 10μμ εσωτερικη διαμετρο και 14εξωτερικη.Οι σωληνες ειναι εξαιρετικα ευκαμπτοι και πολλοι διαυγεις.......Πραγματικα μου αρεσουν πολυ. Επισης γραφουν τα εξης επανω τους: made by Tsaleras SA E3/B1/07 02 03 οποιος εχει χρησιμοποιησει τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ας με φωτισει και μενα για το αν ειναι καλοι ποιοτικα κλπ κλπ............ Το μονο που μου λειπει ακομα για να ετοιμαστει το συστημα ειναι TO BLOCK TOY 11!!!!!!!!!!! Μιχαλη τ'ακους!!!!!! :devil: (πλακα κανω-take your time my friend) Τα λεμε παιδες............................ Υ.Γ.Τελικα το ψυγειο και η αντλια θα μεινει εξωτερικα(εαν η αντλια κανει αρκετο θορυβο θα τη χωσω μεσα) Περιμενω γνωμες και προτασεις:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 26, 2004 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Γιατι πηρες στενους σωληνες????? Θα εχεις προβλημα τοσο με μπλοκ οσο και με αντλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 26, 2004 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Οντως θα μπούν αρκετά δύσκολα τοσο στν αντλία αλλά καί στα ρακόρ αλλα οταν τα καταφέρεις δεν θα χρειάζεσαι κανενός είδους σφιγκτήρες.. Το μπλόκ είναι έτοιμο το αναθεματισμένο το κλιψάκι με τυρανάει.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 27, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 :eek: Οντως θα με δυσκολεψουν οι σωληνες αλλα πιστευω να τα καταφερω......... Μιχαλη δεν το βιαζομαι το μπλοκ.............. Το καλο(σιγουρα θα ειναι) πραγμα αργει να γινει.............. :worship: Α! και αμα μπορεις φιλε μιχαλη να σκαλισεις το ονομα μου οπως με το βουδα....... εκτος και αμα ειναι πολυ μεγαλο οποτε γραψε ενα σκετο Greek(αμα εχεις χρονο βεβαια) Ω ρε ετσι και μου ερθει και το μπλοκ πλακα που θα παθετε με τα μαργαριταρια που θα πεταω:devil: Στον ουρανο του κουτιου δεν μπορει να μπει καθως βρισκει το ξυλο του γραφειου και για την ωρα δεν μπορω να αλλαξω θεση του πυργου ή του γραφειου....θα βγαλω καμια φωτο απο το δωματιο μπας και ξερει κανενας απο διαρυθμιση χωρου........ Χαιρετω για την ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 27, 2004 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Το thread αυτο μου θυμιζει λιγο jimk Αντε φιλε καλη τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.