zyx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2004 καλα ειναι δυνατος ειμαι memtest error free βαζω 3d mark 2001 20 loop μετα απο καμια ωρα με πεταει. ενταξει λεω τα κλασικα 1mhz κατω. τρεχω παλι μετα απο ποσοι ωρα παλι τα ιδια. αααα αλλο ενα κατω. μετα τα ιδια. τι θα γινει ρε παιδια εχω τρελαθη. το απεγγατεστισα το ξαναεκανα εγγαταστασι μετα απο καμια ωρα μου εσβησε την οθονη παπαλα δεν εκανε τιποτα. το χαμηλοσα 1mhz εως τωρα πανε καλα. τι φταιει τελος παντον οι μνημες οι τιποτα αλλο. αν εχετε καμια ιδεα να με βοηθησετε καλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Δεν κάνεις μία δοκιμή με τον mem diagnostics της microsoft? δείχνει να είναι ποιο ευαίσθητο στα λάθη, από ότι το memtest.Επίσης, γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις αυτά τα τεστ με ένα module την φορά, μήπως δεις ότι ένα από τα 2 δεν τραβάει όσο το άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 σαυτο δεν εχεις και αδικο. παντος μηπως υπαρχει περιπτοσει να γινετε και απο θερμοκρασια ειμαι στα 3.0vθα τα δοκιμασο και αυτα πουμε ειπες. αυτο τις microsoft που το βρισκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Συνφωνω και εγω με RootX αλλα δεν δοκιμαζεις να δωσεις λιγο vcore ακομα σε μενα οταν με πεταγε (στο DFI NFII αυτο εφταιγε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Nforce 2 δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 ναι με 1.850v ειμαι cpu και στα 2200+ κατι που στα 2200 ειμαι rock με 1.65V Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από zyxαυτο τις microsoft που το βρισκω? εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 τα Nforce2 στα μεγαλα fsb και agresive timings ζοριζονται υπερβολικσ.Τα ιδια εκανε και σε μενα μια abit NF7-S.Ti 2.15 v ετρωγε το τσιπσετ δεν ηθελε με τιποτα να τρεξει 3d προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 θα το δοκιμασο και αυτο shido. ναι ειμαι με 244fsb και σημερα εκλεισα 6 ωρες παιδεμου στο 3δ μαρκ. μολις με απογοητευσαι ξανα με 243 τελειωσε 8 λουπ και μολις ξαναξεκινησε μετα απο 5 λεπτα με πεταξε. θα τα δοκιμασο ολα που με ειπατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 10, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 παιδια το diagnostics της microsoft κανει το ιδιο καλο burn με το memtest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 10, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Ίσως να είναι λίγο πιο ελαφρύ, από ότι έχω διαβάσει και εγώ από τα παιδιά εδώ απαντώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Εχμ...Το latency στο bios το εχεις αλλαξει καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 11, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Ανέβασε οπωσδήποτε και το Latency στο Agp που σου λέει ο Mάριος πρώτα (128 και πάνω). Αν δε λυθεί τότε κατά την προσωπική μου εμπειρία (όταν το Mark σε πετάει στο Desktop) θέλει μόνο Vcore. To Mark δεν είναι και τόσο ευαίσθητο στα λάθη, μπορεί να τρέξει στο πολύ το χαλαρό με μερικά στο test 5 (βέβαια εξαρτάται και από τι μνήμη διαθέτη η GPU σου) και φυσικά δε θέλει Vdd. Δώσε κι άλλο Vcore. Aν έχεις ΒΗ-6 να ξέρεις ότι είναι πιο ευαίσθητο το Windows Diagnostic (στα Stride συγκεκριμένα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 11, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Στα παιχνίδια τι γίνεται;Σε πετάει αν παίξεις καμιά ώρα;Εμένα οι μνήμες στα 205 περνάνε memtest86 ένα ολόκληρο βράδυ,200loops Sandra αλλά PC mark δεν...Δοκίμασα και σε default συχνότητα με αρκετό VCore για να αποκλείσω CPU αλλά δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 11, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Σε fsb>230 1/1 οι nforce2 ειναι ζορικες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.