Jump to content

HDD LED.....

LordOfRings

Recommended Posts

ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ MSI K7N2D ILSR ΚΑΙ ΔΙΣΚΟ S.ATA TO LED ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕ.. ΑΝΑΒΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ DVD-ROM MOY ΠOY TO EXΩ ΣΕ SLAVE..

TΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ DVD ANABEI,,,,, ΤO LED TOY KOYTIOY EINAI MIA XAΡΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ,,,,,

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???? ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΜΗΤΡΙΚΗ,,,?>?

ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ ME TON ΔΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ S.ATA ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ?????

,,,,,,

’ν τα έχεις συνδέσει όλα κανονικά. (όπως λέει το εγχειρίδιο χρήσης της μητρικής σου και όχι όπως νομίζεις εσύ) τότε η μητρική σου έχει πρόβλημα ’ν είσαι μέσα στα όρια της εγγύησης τότε χαλαρά πήγαινε να σου την αλλάξουν.

Αν είσαι εκτός εγγύησης τότε το δεν είναι ανάγκη να ξεσκιστείς να πάρεις άλλη μία χαρά δουλεύει και χωρίς HDD Led

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΜΑ,,,,,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ,,, ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙ ,ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ LED.....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ,,,, ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ PC ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,,,,

Αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι η ηρεμία προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι άλλο και γενικά να το ξεχάσεις αυτό το αστείο πρόβλημα πριν κάνεις κάτι που μπορεί να το μετανιώσεις μετά

Εγώ θα έλεγα να το ξανα κοιτάξεις άλλη μια φορά μήπως και δεν το έχεις βάλει σωστά. Μπορεί κάτι να κουνήθηκε ή ακόμα να νομίζεις ότι το έχεις βάλει σωστά,να μην δουλεύει και τελικά να το κοιτάξεις και να δεις ότι απλά το έβαλες λάθος. Έχει γίνει άπειρες φορές.

H χαζομαρα ειναι οτι οταν αγοράζω ενα new pc πουλαω το παλιο,,,και αν την στειλω για αλλαγη θα μεινω 2 εβδομαδες χωρις pc... οταν μαζεψω λεφτα θα παρω ακομα ενα για ρεζερβα,,,,

τοσα προβληματα η MSI?? Θα τους πω αν γινεται να μου δώσουν την ASUS A7N8X DELUXE

η την GIGABYTE K7 TRITON GA-7N400 η καμια Abit NF7S η an7

ευχαριστω για ολα ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.