ManolisX Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2010 Καλησπερα.Το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με την ψυχτρα(Thors hammer).Σε στοκ ρολογια ο επεξεργαστης ειναι στους 40 βαθμους idle!Οταν την ειχα πρωτοπαρει ειχε 26 idle με ενα noctua να βαζει αερα(τωρα εχω ενα nexus 1000 ρπμ και το noctua να βγαζει.Με oc στα 3,6 εχω 60+/- βαθμους.Η παστα εχει μπει κανονικα οποτε δεν τιθετε θεμα.Επισης ειναι βιδωμενη πολυ δυνατα.Τωρα,εσεις,ποια ψυχτρα μου προτεινετε ωστε να τον φτασω στα 4;Btw εχω τον q6600 παιζει 3,6 με 1,34.Επισης θα χρειαστω αλλα fans;Υ.Γ στην οροφη του haf εχω 1 23αρι.Αν τον βγαλω και βαλω 3 12αρηδες για εξαγωγη θα δω καμια διαφορα;Επισης τον ανεμηστηρα του πλαινου τον εχω βγαλει εντελως.Να βαλω 4 12αρια η δεν αξιζει;Ευχαριστω για τον χρονο σαας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Q6600 με αερα στα 4Ghz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 31, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Δεν παίζει κρίνοντας από το ρεύμα σου στα 3,6, αλλά και να παίξει, με αέρα θα βαράς 70αρες idle και η τάση σου θα παίζει πάνω από 1,55...Στα 3,6 είναι μια χαρά, και είσαι και με καλή θερμοκρασία...άντε να πας στα 3,8, αλλά δεν έχει νόημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 31, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Υ.Γ στην οροφη του haf εχω 1 23αρι.Αν τον βγαλω και βαλω 3 12αρηδες για εξαγωγη θα δω καμια διαφορα;Επισης τον ανεμηστηρα του πλαινου τον εχω βγαλει εντελως.Να βαλω 4 12αρια η δεν αξιζει;Ευχαριστω για τον χρονο σαας! Οι ανεμιστήρες του 932 έχουν 110CFM αν δεν κάνω λάθος. Οπότε αν πάνω βάλεις δυο-τρεις με 110CFM ίσως και να δεις διαφορά Θα σου πω και αύριο για σίγουρα που το σκεφτόμουν και εγώ να βγάλω τον πάνω ανεμιστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Καλησπερα.Το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με την ψυχτρα(Thors hammer).Σε στοκ ρολογια ο επεξεργαστης ειναι στους 40 βαθμους idle!Οταν την ειχα πρωτοπαρει ειχε 26 idle με ενα noctua να βαζει αερα(τωρα εχω ενα nexus 1000 ρπμ και το noctua να βγαζει.Με oc στα 3,6 εχω 60+/- βαθμους.Η παστα εχει μπει κανονικα οποτε δεν τιθετε θεμα.Επισης ειναι βιδωμενη πολυ δυνατα.Τωρα,εσεις,ποια ψυχτρα μου προτεινετε ωστε να τον φτασω στα 4;Btw εχω τον q6600 παιζει 3,6 με 1,34.Επισης θα χρειαστω αλλα fans;Υ.Γ στην οροφη του haf εχω 1 23αρι.Αν τον βγαλω και βαλω 3 12αρηδες για εξαγωγη θα δω καμια διαφορα;Επισης τον ανεμηστηρα του πλαινου τον εχω βγαλει εντελως.Να βαλω 4 12αρια η δεν αξιζει;Ευχαριστω για τον χρονο σαας!η διαφορα αν αλλαξεις τον πανω με 3 12αρια και στο πλαι βαλεις 4 12αρια ειναι αδιαφορη που μπροει να μην τη καταλαβεις καν ο πλαινος μετα απο δοκιμεσ μου ειχα μειωση θερμοκρασιας οταντ τον εχω να βγαζει αεραδεν νομιζω να ενοχλει ωστε να τον βγαλεις σκεψου οτι τωρα ανεβαινει και η θερμοκρασια επομενως ειναι λογικο να αναβαινουν και η θερμοκρσιες στον υπολογιστη σουοσο για το overclock αν και εχω εναν 6600 δεν τον εχω ασχοληθει καθολου μαζι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Λοιπόν μόλις έβαλα στην θέση του πάνω 2 12άρια slip stream, 110CFM each, δεν είδα διαφορά τουλάχιστον σε idle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Λοιπόν μόλις έβαλα στην θέση του πάνω 2 12άρια slip stream, 110CFM each, δεν είδα διαφορά τουλάχιστον σε idle...η διαφορα παιζει 1-2 βαθμους διαφορα μπορει να ειχε αν βαζαν αερα (αλλα και παλι οχι τιποτα τρελο 1-2 βαθμους με το ζορι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Ναι τους δοκίμασα και έτσι, είδα 1-2C περισσότερο όμως.Ίσως αν μπουν intake αντί για τον πλαϊνό να έχει καλύτερες θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Ναι τους δοκίμασα και έτσι, είδα 1-2C περισσότερο όμως.Ίσως αν μπουν intake αντί για τον πλαϊνό να έχει καλύτερες θερμοκρασίες.αν εβαζεσ μπροστα πχ 2 12αρια (χορανε) με μεγαλο cfm τοτε ισως να ειχες διαφορα πανω αν τα βαλεις πανω για εισαγωγη αερα τοτε δεν νομιζω να πετυχεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Ιούνιος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Με νερό και καλό κομμάτι θα παίξεις στα 4GHz. Αλλιώς κάτσε όπως είσαι. Και νερό, δεν εννοώ την Hydra της Corsair, αλλά ένα 3πλο ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 1, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Σεπτεμβρη επαιζε στους 36 βαθμους oced και idle.να παρει 10+ βαθμους εξαιτιας του καλοκαιριου;Επισης ενας φιλος μου ειπε να βαλω Megahalem και 2 Scythe 1900 πανω της και θα δω διαφορες.Ισχυει;Btw τα καλωδια ειναι φυλαγμενα πισω δεν χαλαει το air flow.Αυτη τη στιγμη πισω εχω nexus 1000αρι να βγαζει,τον 23αρι πανω να βγαζει τον μπροστα να βαζει,και Push-pull εναν nexus 1000αρι με ενα Noctua 1300.Επισης και κατω εχω ενα nexus να βαζει.Πιστευω τα 3,8 τουλαχιστον τα εχω.Booταρα με 1,45 σε πυρηνα αλλα ειχα 70 βαθμους και δεν εβγαζε occt :turn:Επισης το h50 αξιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 1, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Σεπτεμβρη επαιζε στους 36 βαθμους oced και idle.να παρει 10+ βαθμους εξαιτιας του καλοκαιριου;Επισης ενας φιλος μου ειπε να βαλω Megahalem και 2 Scythe 1900 πανω της και θα δω διαφορες.Ισχυει;Btw τα καλωδια ειναι φυλαγμενα πισω δεν χαλαει το air flow.Αυτη τη στιγμη πισω εχω nexus 1000αρι να βγαζει,τον 23αρι πανω να βγαζει τον μπροστα να βαζει,και Push-pull εναν nexus 1000αρι με ενα Noctua 1300.Επισης και κατω εχω ενα nexus να βαζει.Πιστευω τα 3,8 τουλαχιστον τα εχω.Booταρα με 1,45 σε πυρηνα αλλα ειχα 70 βαθμους και δεν εβγαζε occt :turn:Επισης το h50 αξιζει;Tι διαφορες περιμενεις απο τα 200 mhz?εγω απο οταν εβαλα νερο (custom υδροψυξη) στο cpu με coollaboratory luquid pro μετα απο το "στρωσιμο" ειχα γυρω στους 37-38 βαθμους σε idle τωρα που ανεβηκε η θερμοκρασια ειμαι στα 42-43 idle και πιστευω οτι θα ανεβει κιαλο αμα αναψω κλιματιστικο να ριξω τη θερμοκρασια το δωματιου μετα απο λιγο η θερμοκρασιες μου πεφτουν αμεσωςστη ψυκτρα για push θα βαλεις τον ανεμυστηρα με το μεγαλυτερο cfm δεν νομιζω το nexus 1000 rpm να εχει μεγαλυτερο cfm απο το nocturaYΣ το Corsair H50 εχει περιπου ιδιες αποδοσεις με τη megahalems Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 1, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Το Η50 καλο ειναι αλλα δεν κανει θαυματαΣτον δικο μου με στοκ ρευματα (Q9550) oc στα 3.6 και απο 34-34-37-37 ειμαι σημερα 38-38-40-40 λογο ανοδου θερμοκρασιας περιβαλλοντος. Το καλοκαιρι δεν κανει για oc εκτος αν εισαι σε δωματιο με full a/c ολη μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 1, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Ότι και να αγοράσεις αν δεν έχεις καλό ambient δεν παίζεις μπάλα απ'ότι φαίνεται...Ήρθε και το καλοκαίριΑν θες κοίτα την ECO ALC από την CoolIt έβγαλε με διπλό ψυγείο, παρόμοια ψύκτρα με την H50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 2, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Θα παρω την H50 η την megahalem τελικα σε 2-3 βδομαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.