Borg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2004 Παιδία έχω δει διάφορες θεωρίες για το ξεκλείδωμα τον cpu όπως αυτό με τις κοπές συγκολλήσεις στο πάνω μέρος και είναι για τους παλιούς επεξεργαστέςΑυτόν τον τρόπο 1η φορά τον είδα αληθεύει η είναι πολύ παλιό ?http://www.themodfathers.com/modfatha/articles/wireunlock.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Φεβρουάριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις και 00:50] Παιδία έχω δει διάφορες θεωρίες για το ξεκλείδωμα τον cpu όπως αυτό με τις κοπές συγκολλήσεις στο πάνω μέρος και είναι για τους παλιούς επεξεργαστέςΑυτόν τον τρόπο 1η φορά τον είδα αληθεύει η είναι πολύ παλιό ?http://www.themodfathers.com/modfatha/articles/wireunlock.php Και αυτό αληθεύει και η ένωση των bridges. Αν έχεις πολύ παλιό CPU γιατί οι καινούργιοι είναι κλειδωμένοι in-core, δεν πιάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Αυτο το in-core μηπως ξερεις με απλα λογια πως δουλευει?Και στους Ιντελ ετσι ειναι κλειδωμενο το multi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Ουτε στους νεους amd ,ουτε στους intel δεν μπορεις να κανεις κατι για να τους ξεκλειδωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Φεβρουάριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις και 09:41] Αυτο το in-core μηπως ξερεις με απλα λογια πως δουλευει?Και στους Ιντελ ετσι ειναι κλειδωμενο το multi? Mε απλά λόγια.....Είναι κλειδωμένοι οι πυρήνες σε ένα συγκεκριμένο multiplier και όχι on-wafer που ήταν οι παλιότεροι AMD που με αλλαγές σε bridges τους άλλαζες το multiplier.Και στους Intel έτσι είναι κλειδωμένο, ναί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Thanx Grace :flower: Mηπως ξερεις και τι παιζει με το multi των Α64?(συντομα θα περασω εκει....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 αμα το δικιμασω αυτο το τεστ στον 2800+ barton που εχω θα τα πεξει η δεν θα γινει τιποτα?επισης εχω το εξης stepping AQYHA 0351 ,ξερει κανενας για αυτον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Φεβρουάριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις και 15:55] αμα το δικιμασω αυτο το τεστ στον 2800+ barton που εχω θα τα πεξει η δεν θα γινει τιποτα?επισης εχω το εξης stepping AQYHA 0351 ,ξερει κανενας για αυτον? Δεν δουλεύει απλά, μην το δοκιμάζεις άδικα. Είναι in-core locked.Mηπως ξερεις και τι παιζει με το multi των Α64?(συντομα θα περασω εκει....)Είναι κλειδωμένο in-core ΑΛΛΑ όχι για την τιμή 10 και κάτω. Μπορεί να πάρει την stock του και μέχρι 10Χ.Και να μην περάσεις, ήδη το socket 754 σταμάτησε από R&D, κοινώς μέχρι αυτό το έτος ότι βγει. Socket 939 all the way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Mε ψιλοχαλασες τωρα με το r&d αλλα τεσπα...!Ειναι ευκαιρια για αναβαθμηση τωρα(-40% εκπτωση και -φπα) και για αυτο την κανω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.