gus8511 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2004 Ειμαι νεος στο νερο και δεν εχω ουτε ενα μηνα που πορωθηκα!Εχω ακούσει τα καλυτερα λογια για τα μπλοκ του eleven (μιχαλη αν δεν κανω λαθος!)αλλά δεν μπορω να βρω πουθενα κάποια πληροφορία για να τα παραγγείλω!Γιαυτο θελω αν δεν γίνομαι βαρος και ενοχλητικός να μου πει κάποιος ποια ειναι τα μπλοκπου κανει ο eleven για τον αθλον xp, ποσο εχουν και το σημαντικότερο που θα τα βρω...Πληρώνω όσο όσο για ενα μπλοκ eleven!!!Εαν ειναι ε΄ύκολο θα ήθελα να μου πειτε και μια διευθυνση απο θεσ/κη για να βρω κανενα ψυγειο της προκοπής!Ελπίζω μεχρι δευτερα να εχω απαντησεισ γιατι τριτη το πολυ θα προβω σε αγορες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Ισως αν του εστελνες ενα private message να βοηθουσε την κατασταση, νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει σε ολα τα κολπα του w/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Βρε δεν υπαρχουν στην αγορα τα μπλοκ του 11...Βγηκες στα μαγαζια και ρωταγες για τα μπλοκ του????Δεν κανει χονδρικη πωληση το παληκαρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 ολα αυτά απου λές γίνονται πολυ έυκολα μια που βλέπω ότι είσαι Θεσσαλονίκη Σου στέλνω ένα ΠΜ με το τηλ μου για να τα πούμε Αν το δεις μέχρι το μεσημέρι μπορώ να σου βρω και ψυγείο απο ford transit. που θεωρείτε απο τα καλύτερα και φτηνότερα 55 καινούργιο Πληρώνω όσο όσο για ενα μπλοκ eleven!!! χμ ...........δε νομίζω οτι χρειάζεται κάτι τέτοιο.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.