Jump to content

ΠΟΣΟ WATTAGE???

gipinio1337

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συστημα:

Mobo: Gigabyte GA-EP45-Extreme

CPU: Intel Core 2 Extreme QX9650

Ram: 2x2Gb 1066Mhz Mushking XP2-8500

GPU: GeForce GTX295 Single PCB

HDD: 1x WD 160Gb Sata II Blue Caviar, 1x WD 640Gb Sata III Black Caviar

Optical: 1x Lg Optical DVD+/-R/RW/DL

Θελω να τοποθετησω στο παραπανω συστημα ενα τροφοδοτικο που να τα σηκωνει. Κατ' αρχην να αναφερω οτι πηγα σε ολους τους κατασκευαστες τροφοδοτικων και ειδα τι συστεινει ο καθενας με το PSU Calculator του. Τα νουμερα ποικιλουν με αρκετα μεγαλες αποκλισεις. Ο καθενας δινει το δικο του:dots:Καμια προταση απο εσας; Κανεις να εχει παρομοιο συστημα;

*******Εεεεεε.....επειδη θα μπει σε κουτι HAF 932 θα ηθελα να εχει καπως μεγαλο το ATX 24pin καλωδιο ωστε να φτανει στη μητρικη (μου ετυχε το προηγουμενο τροφοδοτικο να "το εχει μικρο":big_boss:)********

Οι αποκλίσεις θα υπάρχουν, ίσως πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι θα κάνεις με τον υπερχρονισμό,

στην περίπτωσή σου θα διάλεγα ένα 650++++ και όσο καλύτερο μπορούσα:yu:

Δεν σκεφτομαι για χρονισμο κλπ. Ποιες ειναι πιο αξιοπιστες μαρκες;

Έχουν γίνει σπουδαία review και αναλυτικότατα 'εδώ μέσα' ρίξα μια ματιά.

Κάποιο corsair enermax antec θα ήταν η ταπεινη μου επιλογή και πάντα κοιτώντας μέλλον και όχι παρών.

Μπα....δεν βλεπω και πολυ μπροστα. Το 2ο PC ειναι οποτε χαλαρα:hmm:

Chieftec λενε τιποτα;

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-750W-Super-Series-CFT-750-14CS.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-Modular-750W-80-plus-APS-750C-APS-750C.htm

Απο μηκος καλωδιων; Ξερετε τιποτα;

Μήκος καλωδίων δεν έχω ασχοληθεί να σου πώ,δε ξέρω.

Όσο για την συγκεκριμένη μάρκα σε πισί που έστησα δεν έβγαλε πρόβλημα ,αλλά με προβλημάτιζε

ακόμη και τώρα, ο ενοχλητικός θόρυβος υχηλών συχνοτήτων που του αρέσει να βγάζει,η θερμοκρασία του

και ο θόρυβος από το ανεμιστήρι.

Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί η συγκεκριμένη μάρκα μα δεν την επιλέγω ξανά ,προς το παρών...

Οκ. Απλα ρωτησα επειδη εχω ενα τετοιο 1200αρι στο 1ο μου PC και δεν εχει προβλημα. Οποτε να κοιταξω για ENERMAX?

Παραγγειλα ενα Chieftec 750W-APS. O Κυριος μετ' ημων.:o:crazy:

Θα σας πω εμπειριες μολις το παραλαβω:jump1:

Καλή επιλογή.

Αν ήθελες το πιο αθόρυβο της αγοράς, μπορούσες να πας σε Nexus.

Οκ. Tecpa, θα δειξει η πορεια. Αποδειξεις υπαρχουν εγγυησεις υπαρχουν οποτε "χαρα και τσακπινια παιδια":dirol::dirol:

Δεν με ενοχλει και τοσο ο θορυβος και στην τελικη αμα μου τη σπασει το ανοιγω και του βαζω εναν αλλο ανεμιστηρα...

Για σας και παλι. Μολις πηρα το τροφοδοτικο. Ωραιο ειναι, δινει τα Voltage 5-3,3-12 οπως πρεπει ακριβως. Ρολαρει μια χαρα, δεν εχει εμφανισει προβληματα μεχρι στιγμης:dance3:

Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.