ligm3nos Φεβρουάριος 12, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 αστο εμενα δε μου εχει καψει δισκακια εσενα σου καιει και εχω το dvd-r μου παραπανο καιρο απο εσενα και τι διαφορα της τιμης των dvd-r μας εσυ θα την πληρωσεις σε καμενα δισκακια! α και δεν σου τη λεω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 17, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 ΡΕ ΛΙΓΜ3ΝΕ ΜΕ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ... ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ DVD ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ DVD EΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ 2.5 ΜΗΝΕΣ .... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,,, ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligm3nos Φεβρουάριος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 τελειωνω τη συζητηση εδω οσοι καταλαβαν καταλαβαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2004 ENTAΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΕ ΛΙΓΜ3ΝΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligm3nos Φεβρουάριος 22, 2004 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 22, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Εγω που πηρα το teac για 95 να παιξω μαζι σας η ειναι φτηνιαρικο?Το αλλαξα μετα δινοντας αλλα 2 και πηρα το nec το 8x παλι δεν κανει να παιξω μαζι σας?Μπα δεν παιζω καιει δισκακια και το δικο μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.