Jump to content

Εγγύηση με τον όρο επιστροφής χρημάτων στο ακέραιο

fits79

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Msystems στην Λ. Αμφιθέας. Κύριοι με Κ κεφαλαίο. Επιστροφη χρημάτων (διόλου ευκαταφρόνητο ποσό) πριν προλάβω να το πώ, χωρίς μα-μου. Μπράβο τους. :T:

πότε ανοιξαν στην Αμφιθεας ρε Μητσο?

δεν το χω παρει πρεφα...σε ποιο υψος ειναι?

Msystems στην Λ. Αμφιθέας. Κύριοι με Κ κεφαλαίο. Επιστροφη χρημάτων (διόλου ευκαταφρόνητο ποσό) πριν προλάβω να το πώ, χωρίς μα-μου. Μπράβο τους. :T:

Σου επέστρεψαν τα λεφτά γιατί είχε πρόβλημα το προϊόν που πήρες ή γιατί απλά δεν σου άρεσε?

και που λέει στο site τους ότι δέχονται επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο μετά από κάποιες ημερολογιακές ημέρες από την αγορά του προϊόντος

Καλά τώρα Μήτσο. Αν τους την πέσουν οι rmaκηδες, τότε θα δούμε αν και κατά πόσο θα συνεχίσουν να είναι εντάξει.

rmaκηδες

Λόγω αυτού του "κλάδου" λεχριτών-απατεώνων, έχει χαλάσει η αγορά. Και στους 2 "top" της λιανικής υπάρχει ανταγωνισμός εξυπηρέτησης πελατών, με τελικό όφελος σ' εμάς. Έρχονται μετά τα κακομαθημένα που θέλουνε ανανέωση στο hardware τους, καίνε το προϊόν και έρχονται και κάνουνε φασαρία στα καταστήματα. 1-2-3 και αλλάζεις πολιτική και δυστυχώς όταν έρθει ο πραγματικός παθόν αστοχίας υλικού, αντιμετωπίζεται με προσοχή και εξ αποστάσεως.

Όλοι, όλοι, ΟΛΟΙ επωφελούντε από ένα γρήγορο και ανώδυνο RMA-επιστροφή χρημάτων....1ος ο πελάτης που σε 2-3 λεπτά έχει κάνει τη δουλειά του....το τεχνικό τμήμα που δεν κατασπαταλεί ανθρωποώρες σε ελέγχους και χαρτοδουλειές...η διοίκηση των καταστημάτων διότι δεν ασχολείται με φωνές και προβλήματα...το κατάστημα διότι κρατάει το πρόσωπό του και την πελατεία του...η εταιρία διότι...από που ν αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Αλλά άμα φάς 1-2-3...μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ αποθήκη από προϊόντα που δεν επιστώθησαν από προμηθευτές διότι ο τυροφετόλης πελάτης το εμαγάρισεν εως εμαλα**σεν, τότε μαζεύεσαι και γίνεσαι δύσπιστος, όχι πελατοκεντρικός και κοιτάς να διασφαλίσεις την περιουσία σου (το "σου" μπορεί ν ανοίκει σε υπάλληλο εκτελών διαταγές ανωτέρων, ή της εταιρίας ολόκληρης).

Και για να stay on topic, ναι multirama κάνει επιστροφή χρημάτων σε 7 ημέρες στο ακέραιο, υπό προϋποθέσεις τις οποίες πρέπει να σου δώσει κατά την αγορά του προϊόντος εγγράφως. Στο Πλαίσιο έχω πάρει και μετά από μήνα, το ίδιο και στο eshop χωρίς ιδιαίτερες προϋποθέσεις, αλλά πάει πολύς καιρός και δεν γνωρίζω τι κάνουν σήμερα.

Το απεύχομαι Αντώνη.

@fits79 απο την αρχή του νήματος έχεις ενα ύφος περίεργο (μπορεί να είναι η ιδέα μου) το οποίο με αποτρέπει απο το να σου απαντήσω. Γενικότερα, δεν μου αρέσει να νοιώθω οτι ανακρίνομαι ή να παραφράζομαι. Οπότε ευχήσου να ρωτήσει κάποιος άλλος με καλύτερο ύφος και να πάρεις τις απαντήσεις που θές.

@Κοπρίτη sorry man έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα, στην Λ.Φραντζή εννοούσα :)

Το απεύχομαι Αντώνη.

@fits79 απο την αρχή του νήματος έχεις ενα ύφος περίεργο (μπορεί να είναι η ιδέα μου) το οποίο με αποτρέπει απο το να σου απαντήσω. Γενικότερα, δεν μου αρέσει να νοιώθω οτι ανακρίνομαι ή να παραφράζομαι. Οπότε ευχήσου να ρωτήσει κάποιος άλλος με καλύτερο ύφος και να πάρεις τις απαντήσεις που θές.

Τώρα λες απλά βλακείες.

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ επικριτικό ύφος!!!

Με δουλεύεις μου φαίνεται(Δεν εξηγείτε αλλιώς) επειδη απλά ρώτησα για να καταλάβω αν σου επέστρεψαν τα λεφτά σου λόγο ελαττωματικού προϊόντος ή επειδη απλά δεν σ' άρεσε.

Η ιδέα σου είναι σίγουρα.

Τι να πω λες για εμένα και το "επικριτικό μου ύφος" ενώ ούτε λόγος για το ότι με το παραμικρό αρπάζεσαι χωρίς να σε μειώσω επ ουδενί απλά κάνοντας σου μια ερώτηση διευκρινίσεις για εμένα και τους υπόλοιπους τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

• 1 year later...

να με συγχωρεσετε για το φτυαρι μου, επικων διαστασεων κιολας αλλα θελω να ρωτησω κατι, η οδηγια αυτη ισχυει και για κινητα? γιατι εφαγα ενα ξενερωμα Αλφα και θελω να παει πισω asap

Αυτό μπορεί κάποιοι να το κάνουν σύστημα. Να πηγαίνουν σε ένα μαγαζί και ότι θέλουν να το δοκιμάσουν με την ησυχία τους να το αγοράζουν και μετά σε λίγες μέρες να το επιστρέφουν και να παίρνουν και τα χρήματά του πίσω!

Αυτό μπορεί κάποιοι να το κάνουν σύστημα. Να πηγαίνουν σε ένα μαγαζί και ότι θέλουν να το δοκιμάσουν με την ησυχία τους να το αγοράζουν και μετά σε λίγες μέρες να το επιστρέφουν και να παίρνουν και τα χρήματά του πίσω!

γι αυτό υπάρχει και αντίστοιχος νόμος που προστατεύει τα μαγαζιά από ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ πελάτες όπου σε περίπτωση εσκεμμένης κακής χρήσης των δικαιωμάτων τους, να αρνείται το μαγαζί την οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

και αν βαλουμε σε λειτουργια την ελληνικη λαμογια και αγορασεις κατι και το επιστρεψεις μισο (πχ λαπτοπ και το επιστρεψεις χωρις δισκο) ο πωλητης θα βρει το δικιο του?

όταν παραλαμβάνει πίσω το κατάστημα ένα προϊόν γίνεται έλεγχος για την κατάσταση που επιστρέφεται αλλά και αν είναι όλα στη θέση τους όπως πρέπει για να βγει ξανά προς πώληση.

γι αυτό υπάρχει και αντίστοιχος νόμος που προστατεύει τα μαγαζιά από ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ πελάτες όπου σε περίπτωση εσκεμμένης κακής χρήσης των δικαιωμάτων τους, να αρνείται το μαγαζί την οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

όταν παραλαμβάνει πίσω το κατάστημα ένα προϊόν γίνεται έλεγχος για την κατάσταση που επιστρέφεται αλλά και αν είναι όλα στη θέση τους όπως πρέπει για να βγει ξανά προς πώληση.

Και το μαγαζί θα το πουλήσει χωρίς τις ζελατίνες; Υπάρχουν συσκευές που είναι με ταινίες σφραγισμένες από το εργοστάσιο παραγωγής. Πως θα την πουλήσει αυτή τη συσκευή για καινούργια; :...:

Τώρα λες απλά βλακείες.

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ επικριτικό ύφος!!!

Με δουλεύεις μου φαίνεται(Δεν εξηγείτε αλλιώς) επειδη απλά ρώτησα για να καταλάβω αν σου επέστρεψαν τα λεφτά σου λόγο ελαττωματικού προϊόντος ή επειδη απλά δεν σ' άρεσε.

Η ιδέα σου είναι σίγουρα.

Τι να πω λες για εμένα και το "επικριτικό μου ύφος" ενώ ούτε λόγος για το ότι με το παραμικρό αρπάζεσαι χωρίς να σε μειώσω επ ουδενί απλά κάνοντας σου μια ερώτηση διευκρίνησης για εμένα και τους υπόλοιπους τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Και το μαγαζί θα το πουλήσει χωρίς τις ζελατίνες; Υπάρχουν συσκευές που είναι με ταινίες σφραγισμένες από το εργοστάσιο παραγωγής. Πως θα την πουλήσει αυτή τη συσκευή για καινούργια; :...:

πολλες εταιριες στα πακετα τους απλα αναφερουν πως αμα η ταινια ειναι κομμενη ο πελατης να ελεγξει μην λειπει οτιδηποτε. Αλλες βεβαια προτρεπουν τον πελατη να ζητησει αλλο πακετο. Αναλογα...

πολλες εταιριες στα πακετα τους απλα αναφερουν πως αμα η ταινια ειναι κομμενη ο πελατης να ελεγξει μην λειπει οτιδηποτε. Αλλες βεβαια προτρεπουν τον πελατη να ζητησει αλλο πακετο. Αναλογα...

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση :yu:

Zero-1 Θεσσαλονίκης

Αγόρασα μια μούφα κάρτα pcie x1 σε sata3 η οποία ήταν DOA. Την άλλαξα και τελικά είδα ότι δεν έκανε τη δουλειά που έπρεπε. Την πήγα πίσω και χωρίς να πουν ούτε κιχ (με ρώτησαν βέβαια το λόγο) την πήραν πίσω και μου επέστρεψαν τα χρήματα μου (18€)

Το προϊόν ήταν μέσα σε κουτί και αντιστατικό σακουλάκι, με ταινία χωρίς όμως σφραγίδα.

Λυπάμαι μόνο που δεν έχουν μεγαλύτερη ποικιλία, να ψωνίζω πιο συχνά από αυτούς. Γενικά από τιμές μερικές φορές είναι πιο φτηνοί από Πλαίσιο και άλλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.