akal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2010 καλησπέρα παιδιά έχω το εξή πρόβλημα.εχω ενα acer 5520 που το οποίο πατάω το κουμπί ανοίγει και στα τρία δευτερα με τέσσερα κλείνει και ξαναανοίγει και ξανά τα ίδια. Μπορεί να το κάνει όλη μέρα αυτό.Φυσικα είναι εκτός εγγύησης.Στην αρχή έβλεπα και βιος για λίγο τώρα μόνο μαύρη οθόνη.Νομίζω δεν έχει να κάνει με την θερμοκράσια γιατί κλείνει πολύ γρήγορα.Υπάρχει πουθενα να βρώ σχεδιο της μητρικής για να αρχίσω να ψάχνω σιγά σιγά.Το άνοιξα αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω και πολλά με τα laptop.Εχει κατι τσιπάκια που δεν καταλαβαίνω καν τι είναι.Καμία βοήθεια?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandion Σεπτέμβριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με σενα.στην αρχη παγωνε το bios και σταματουσε, δεν εβλεπε cdrom και μετα δεν ειχα πληκτρολογιο.Αποτελεσμα ανοιγει και κλεινει και προσπαθει να διαβασει απο cdrom , ο ανεμειστηρας δουλευει για λίγο επειτα σταματα.Προσπαθησα να το κάνω flash biow recover με fn+esc αλλα ματαια δεν το βρίσκει.Για το manual που ζητας βρίσκεται εδώ http://www.tim.id.au/blog/tims-laptop-service-manuals/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Σεπτέμβριος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Το πρωτο που θα κανεις ειναι να βγαλεις τα παντα απο πανω εκτος φυσικα απο τις μνημες η για καλυτερα να αφησεις μια μνημη και τον επεξεργαστη.Μου εχει τυχει σε Acere mpriki einai να μην ξεκινaει γιατι ειχε προβλημα η καρτα wlan.Δες και με καποιον τροπο αν το Fan του επεξεργαστη ειναι οκ γιατι αν πχ ειναι καμμενο μπορει για αυτο να μην σου ξεκιναει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.