P70 Ιούνιος 12, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 το review σου ειναι αναλυτικοτατο! απιστευτο efficiency!πραγματικα σχεδον ΝΤΑΝ διπλασιες επιδοσεις σε sli! πουλησε τες μου τωρα!!!:dirol::dirol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
archongr Ιούνιος 12, 2010 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 ωραιος !!! να τις χερεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιούνιος 14, 2010 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Sli Με 660ευρο και τετοιες επιδοσης πιστευω ειναι απο τις καλυτερες αγορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιούνιος 15, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 ωραίο κάτι τελευταίο ποία υλοποίηση έχει τσιμπήσει και έκανες το sli????? όχι ότι παίζει ρόλο απλά ενημερωτικά ρωτάω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 15, 2010 Author #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Το έγραψα στο 1ο post: Mία Point Of View και μία Palit - και οι δύο reference βεβαίωςΑυτό που έκανα είναι ότι φλάσαρα την POV με το bios της Palit που ήταν νεότερο (όχι ότι ήταν απαραίτητο)Και το ότι θέτω χειροκίνητα το vgpu καθώς και τα fan settings μέσω του afterburner... έτσι τα φέρνω στα μέτρα μου όσον αφορά θερμοκρασίες-θόρυβο-overclocking, και έχω εγώ τον έλεγχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.