chroma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2004 Επειδή το nfs:u μας έχει καταστρέψει, μήπως έχει κανείς υπόψη πως γίνεται μια επιφάνεια να βαφτεί σα να είναι από ανθρακονήματα;
JiMk Φεβρουάριος 6, 2004 #2 Φεβρουάριος 6, 2004 Δεν ξέρω αν γίνετε αυτό... πάντως καπό κλπ τα έχει έτοιμα.
chroma Φεβρουάριος 6, 2004 Author #3 Φεβρουάριος 6, 2004 Καπό έτοιμο για το κουτί μου..; Που; Βρε Jim για mods ρωτώ, αλλιως θα είχα κάνει thread στο gaming...:toomuchne
DarkSaga Φεβρουάριος 6, 2004 #4 Φεβρουάριος 6, 2004 υπάρχει αυτοκόλλητο που βάζουν σε αμάξια και μηχανάκια που έχει ακριβώς το χρώμα και ίσως και υφή του ανθρακονήματος με το μέτρο σαν ταπετσαρία! βαφή με καρουδάκι χλωμό να βρείς
Zarras Φεβρουάριος 6, 2004 #5 Φεβρουάριος 6, 2004 παιζουν μονο αυτοκολλητα σε διαφορες μικροπαραλλαγες,σε καταστηματα auto/moto θα βρεις διαφορες ποικιλιες
chroma Φεβρουάριος 6, 2004 Author #6 Φεβρουάριος 6, 2004 Το είχα δει φορεμένο και πάντα μου φαινόταν οτι κάτι δε πάει καλά.. Αυτοκόλλητο λοιπόν οι απατεώνες ’ψογα, ευχαριστώ θα το ψάξω!
Zarras Φεβρουάριος 6, 2004 #8 Φεβρουάριος 6, 2004 υπαρχει επισης μια εκδοχη αυτοκολλητου που ειναι χοντρη αρκετα σαν υφασματινηκαι ειναι τουλαχιστον η πιο αληθοφανης απο αυτεσ που ξερω
chroma Φεβρουάριος 6, 2004 Author #9 Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις και 14:14] Βασιλη θελω και εγω...........κλαψ κλαψ.... Αφου ξέρεις, αμα βρω είναι σα να πήρες..
eleven Φεβρουάριος 6, 2004 #10 Φεβρουάριος 6, 2004 Βασίλη κατέβα Βαρδάρη και βρες την Οδυσσέως .Ο δρομος που περναει μπροστα απο το Μουλεν Ρουζ Eίναι γεμάτος με μαγαζιά με αξεσουαρ για μότο Παλίότερα είχα πάρει αρκετές φορές (μηχανόβιος γαρ) αλλα είναι κομματάκι ακριβά Θα σου πω περισότερα στον κόφι........
OverFlow Φεβρουάριος 6, 2004 #11 Φεβρουάριος 6, 2004 Παντως αν χρειαστειτε πραγματικο ανθρακονημα(Carbon),ξερετε που θα βρειτε. Υ.Γ Μη ντραπειτε να ρωτησετε...
.38-.45 Φεβρουάριος 6, 2004 #12 Φεβρουάριος 6, 2004 θελω carbon fibre (the real stuff), που μπορω να βρω; απο εξω εχω βρει, αλλα ελλαδα;
panigrc Φεβρουάριος 6, 2004 #13 Φεβρουάριος 6, 2004 Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς τα ανθρακονήματα αλλά σίγουρα θα γίνεται και με αερογράφο ! Ίσως να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου με έναν καλό αερογράφο, τα χρώματα που θες και μία φιάλη πεπιεσμένου αέρα. Όλα αυτά θα τα βρείς σε καταστήματα μοντελισμού. Εγώ έχω αερογράφο αλλά κάνει μία βούλα πιο μεγάλη από σπρέι
OverFlow Φεβρουάριος 6, 2004 #14 Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 θελω carbon fibre (the real stuff), που μπορω να βρω; απο εξω εχω βρει, αλλα ελλαδα; Στην Αθηνα θα βρεις στον Αλιμο Μεταμορφωσεως 2(στο υψος της Ποσειδωνος 33) καταστημα Ναυτιλος ΕΠΕ. Θα βρεις και τις καταληλες εποξικες ρυτινες που θα χρειαστεις. Εχε υποψη σου οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια στις ινες Carbon και καλο θα ειναι να τους αναφερεις για τη χρηση που το θες. Υγ.Θελεις μηπως να κατασκευασεις κουτι που θα ζυγιζει λιγοτερο απο 500 γραμμαρια και να καθεσαι και πανω του οταν σερφαρεις? (joke)
Zarras Φεβρουάριος 6, 2004 #16 Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από panigrc [Σήμερα, στις και 22:05] Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς τα ανθρακονήματα αλλά σίγουρα θα γίνεται και με αερογράφο ! Ίσως να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου με έναν καλό αερογράφο, τα χρώματα που θες και μία φιάλη πεπιεσμένου αέρα. Όλα αυτά θα τα βρείς σε καταστήματα μοντελισμού. Εγώ έχω αερογράφο αλλά κάνει μία βούλα πιο μεγάλη από σπρέι chroma, αν καταφερεις με αερογραφο να φτιαχεις ανθρακονηματα....τοτε αλλαξε δουλεια γινε ζωγραφος, σχεδιαστης, εικαστικος...κατι τελος παντων. Επισης ενας καλος αερογραφος με τα χρωματα μαλλον θα σου κοστισουν οσο ενα εξ ολοκληρου αληθινο carbonfiber case :flower:
chroma Φεβρουάριος 7, 2004 Author #17 Φεβρουάριος 7, 2004 Αντι αερογράφου προτιμώ να φτιάξω ο ίδιος ανθρακόνηματα με αναπτήρα και ένα σουγιά, πιο ευκολο θα είναι.. Overflow πόσο κοστίζει το τετραγωνικό περίπου αληθινού, μια μέση τιμή;
eleven Φεβρουάριος 7, 2004 #18 Φεβρουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Αντι αερογράφου προτιμώ να φτιάξω ο ίδιος ανθρακόνηματα με αναπτήρα και ένα σουγιά, πιο ευκολο θα είναι.. Ελα ρε είσαι ο τριτος ξάδερφος του Μακάιβερ................................. Ισως και λίγο σύρμα και μονωτική ταινία βοηθούσε????????? Περα απο την πλάκα πήγαινε εκει που σου είπα και δες τι παίζεται με τα αυτοκόλητα Αν δεν τότε πανε πάρε μερικούς έξτρα αναπτήρες (γιατι σουγιά έχεις ήδη)
OverFlow Φεβρουάριος 7, 2004 #19 Φεβρουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Αντι αερογράφου προτιμώ να φτιάξω ο ίδιος ανθρακόνηματα με αναπτήρα και ένα σουγιά, πιο ευκολο θα είναι.. Overflow πόσο κοστίζει το τετραγωνικό περίπου αληθινού, μια μέση τιμή; Yπολογισε περιπου στα 15-20 ευρο το τετραγωνικο το υφασμα.(αναλογα βεβαια την ποιοτητα-βαρος υφασματος παιζει και η τιμη).
chroma Φεβρουάριος 7, 2004 Author #20 Φεβρουάριος 7, 2004 Το αληθινό carbon βγαίνει σε ύφασμα; Για το αυτοκόλλητο μιλάς;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.