soki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2004 Αν και περασα μια περιπετεια χθες με την HOL και την υποτιθεμενη ADSL 128 που προσφερουν στους pstn συνδρομητες , ειπα να βρω το φως μου και εκανα μια τριμηνη 256 με ACN. H διαφορα με την απλη pstn που ειχα πριν απλα ειναι χαοτικη, 8.5 φορες πανω!!! Απο 4 σε 34 kb/s ! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 η Κυριακη θα ειναι μια υπεροχη μερα, θα ολοκληρωθει συμφωνα με τον ΟΤΕ η ADSL συνδεση της γραμμης φιλε soki και προς καθε γνωστη, την συνδρομη την αγοραζεις on line η σε καποιο καταστημα οπως τις κλασσικες PSTN / ISDN; με γειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 αχ αχ :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Ευχαριστω! Την ACN ADSL Connect 256 απο το τηλεφωνο την εκανα σημερα στο 13813, μεσω πιστωτικης. Η ολη διαδικασια δεν πηρε πανω απο 10 λεπτα, και σε 5 λεπτα ηταν ενεργοποιημενη. ΑCN rulez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagaras Φεβρουάριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 θελω να βαλω adsl στο σπιτι μου τωρα αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις τιμες μηπως ξερει κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Το κακο ειναι οτι η dsl εδω στην ελλαδα κανει ΜΟΝΟ για leeching! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Αν το παρουμε το διμηνο που σου ερχετε ο λογαριασμος του OTE θα σου ερχεται 50+φπα το παγιο για DSL και η συνδρομη στον provider που θα επιλεξεις, οι τιμες εκει διαφερουν αναλογα τι ταχυτητα θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Το κακο ειναι οτι η dsl εδω στην ελλαδα κανει ΜΟΝΟ για leeching! Η dsl γενικα κανει μονο για leeching Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 LOL ρε ντινο.Δηλαδη που ακουστηκε η ISDN να εχει ΠΟΛΥ καλυτερα pings απο DSL?????Γινονται αλλου αυτα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 μηπως ξερετε καποιο λινκ με πληροφοριες για την φτηνη dsl? (7euro) 'η κατι τετοιο...δεν αντεχεται αλλο το pstn, καθε μερα γινεται και χειροτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Κατι για την HOL που ξεχασα να σας πω ειναι οτι η δηθεν προσφορα που κανουν στους ηδη υπαρχοντες συνδρομητες pstn οτι μπορουν να εχουν και DSL 128, ισχυει σε συνδρομες(νεες κυριως) και πρεπει να ειναι full, οχι απο προσφορα ή κατι τετοιο. Οποτε αν εχετε ΗΟL απο προσφορα μην περιμενετε τιποτα...Αυτο βεβαια δεν αναγραφοταν στο site ή πουθενα αλλου(they suck!!!) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Μιά μικρή βοήθεια... Εμένα μου έρχεται περίπου 45~50 ευρώ το δύμηνο... Σύνδεση ΙSDN έχω και τηλέφωνο LANnet.... Τι ADSL και με πιά εταιρία με συμφαίρει να βάλω για να μήν πληρώνω πολλά παραπάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras μηπως ξερετε καποιο λινκ με πληροφοριες για την φτηνη dsl? (7euro) 'η κατι τετοιο...δεν αντεχεται αλλο το pstn, καθε μερα γινεται και χειροτερο... Η τριμηνη 256 ACN που πηρα μου κοστισε 66 ευρω, δηλαδη 22 το μηνα. Αν το σκεφτεις δεν ειναι πολλα και εισαι ολη την ημερα online. H HOL 128 ειναι οικονoμικοτερη βεβαια αλλα δεν θα μεινεις ευχαριστημενος .(Στο τεχνικο τμημα δεν ξερανε τις ρυθμισεις για τον router!) Για ογκοχρεωση νομιζω οτι δεν αξιζει, πχ αν κατεβασεις γυρω στα 2-3 giga θα σου ερθει 30 ευρω περιπου.Αρχική απάντηση από aristos87 Μιά μικρή βοήθεια... Εμένα μου έρχεται περίπου 45~50 ευρώ το δύμηνο... Σύνδεση ΙSDN έχω και τηλέφωνο LANnet.... Τι ADSL και με πιά εταιρία με συμφαίρει να βάλω για να μήν πληρώνω πολλά παραπάνω?? Aν σου ερχετε τοσο, δεν νομιζω οτι συμφερει το DSL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις και 14:29] Η τριμηνη 256 ACN που πηρα μου κοστισε 66 ευρω, δηλαδη 22 το μηνα. Αν το σκεφτεις δεν ειναι πολλα και εισαι ολη την ημερα online. Τhank you soki...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Οταν κανετε την αιτηση σας ρωτανε για Ethernet και USB, που θα χρησιμοποιησετε για το Modem ή Router, εγω τα εβαλα ολα ethernet αφου ειναι πιο αξιοπιστα.Οταν σας ρωτησουν για εγκατασταση τους λετε οτι θα την κανετε μονοι σας. Για adsl πηρα τον Zyxel 650H-31 Adsl Router over pstn αφου μονο θετικα σχολια εχω ακουσει γιαυτο. Αν εχετε μια πριζα οπου θα συνδεθει το adsl και ενα τηλεφωνο χρειαζεται ενα splitter. Tα φιλτρα χρειαζονται μονο σε περιπτωση που δεν εχετε splitter αλλα κλασικο Υ σε pstn, μην τα μπερδευετε δεν χρειαζεται και splitter KAI φιλτρα. Για την περιπτωση του Aριστιδη που εχει ISDN παλι ενα isdn splitter χρειαζεται. Οριστε μερικες φωτος απο το user guide του zyxel.Oπου POTS = PSTN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Kαι για ISDN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 30 ευρω το μηνα ?? μηπως δεν εχεις υπολογισει και το παγιο του οτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Mιλαμε μονο για συνδρομες.... το παγιο το ειπαμε πιο πανω οτι ειναι 50+φαπα το διμηνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Φεβρουάριος 6, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Καλώς ήρθες στον κόσμο του DSL Bill !!! :D Μα γιατί άφησες την Hol ??? Μήπως δεν έφτανε το σήμα σου στα γραφεία τους ??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 6, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 LOOL Κωστα ειχα πολυ αδυνατο σημα και δεν εφτανε ως εκει, ειναι και μακρυα ρε γμτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.