ultraex2005 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2010 εχει κανεις το μοντελο saphire 4850 dual slot αυτο με την μεγαλη ψυκτρα??να μου πει σιγουρα αν ρυθμιζονται οι στροφες manualγιατι εχει μονο 2 καλωδια πανω ο ανεμιστηραςλιγο που το εψαξα ακρη δεν εβγαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZANNSPY Μάϊος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Εννοείς κάτι διαφορετικό από το CCC που δίνεις manual τιμές στον ανεμηστήρα από 32% ως 100% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 αυτο εννοω απο το ccc γιατι καποιος μου ειπε χρειαζονται 3 καλωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 εννοεις αυτη?http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=178εγω αυτη εχω και δεν ειχα προβλημα απο την αρχη. ρυθμιζεται μεσω ccc μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 29, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 εννοεις αυτη?http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=178εγω αυτη εχω και δεν ειχα προβλημα απο την αρχη. ρυθμιζεται μεσω ccc χαρα!και τις στροφες πως τις βλεπεις αφου λειπει το 3 καλωδιο που μετραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZANNSPY Μάϊος 30, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Να σε ρωτήσω, εσύ άνοιξες το CCC => ATI Overdrive, και δεν βλέπεις τα τρία ρολογάκια Θερμοκρασία-Δραστηριότητα-Ταχύτητα(ανεμιστήρα) ?Εννοείται πως ξεκλειδώνεις/ενεργοποιείς το ATI Overdrive και αφού ενεργοποιήσεις το "μη αυτόματο έλεγχο ανεμιστήρα" παίζεις με το 32%-100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Μάϊος 30, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 ultraex2005 θέλεις να ελέγχεις τις στροφές με ποτενσιόμετρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 2, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Να σε ρωτήσω, εσύ άνοιξες το CCC => ATI Overdrive, και δεν βλέπεις τα τρία ρολογάκια Θερμοκρασία-Δραστηριότητα-Ταχύτητα(ανεμιστήρα) ?Εννοείται πως ξεκλειδώνεις/ενεργοποιείς το ATI Overdrive και αφού ενεργοποιήσεις το "μη αυτόματο έλεγχο ανεμιστήρα" παίζεις με το 32%-100%.ξερεις δεν μπορω να το δω ειναι μια καρτα που με εχει πασαρειτο πλαισιο προς αντικατασταση της παλιας καλης saphire μου με το πρωτο pcbκαι επειδη δεν την θελω και θελω να την παω πισω δεν θελω να την βαλω πανωαπλα στη συγκεκριμενη dual slot δεν μπορουν να παρακολουθηθουν οι στροφεςκαι δεν ρυθμιζονται ετσι νομιζω γιατι πανω στον ανεμιστηρα εχει μονο 2 καλωδια κοκκινο -μαυροαυτη ειναιhttp://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=249ειναι ενα πατημα για μενα για πιστωτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZANNSPY Ιούνιος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Στη συγκεκριμένη κάρτα μπορείς και να παρακολουθήσεις και να ρυθμίσεις τις στροφές του ανεμιστήρα της. :yes4:Το αν τη θέλεις ή όχι τη συγκεκριμένη κάρτα είναι ένα άλλο θέμα, καθαρά δικό σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 2, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Στη συγκεκριμένη κάρτα μπορείς και να παρακολουθήσεις και να ρυθμίσεις τις στροφές του ανεμιστήρα της. :yes4:Το αν τη θέλεις ή όχι τη συγκεκριμένη κάρτα είναι ένα άλλο θέμα, καθαρά δικό σου...ναι φιλε μου αναγκαστηκα και την εβαλα επανω επειδη ειμαι λιγο δυσπιστοςειχες 200% δικιο:worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 εννοεις οτι τοσες μερες, δεν ειχες κανει τον κοπο να την βαλεις και να την δοκιμασεις, και κουβεντιαζαμε καθαρα θεωρητικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 3, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 εννοεις οτι τοσες μερες, δεν ειχες κανει τον κοπο να την βαλεις και να την δοκιμασεις, και κουβεντιαζαμε καθαρα θεωρητικα???διαβασες ολα τα ποστ η θελεις να τα ξαναπω??γιαυτο υπαρχει το σιτε για να ρωταμε σε παιδιααλλιως τι νοημα εχει εγω ποτε δεν πηρααπαντηση την εχω γιαυτο και αναγκαστηκαστο τελος να την βαλω πανωστο φιναλε για να ζητησω την βοηθειακαποιο προβλημα θα υπηρχε δενμπορεις να το καταλαβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 3, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 διαβασες ολα τα ποστ η θελεις να τα ξαναπω??γιαυτο υπαρχει το σιτε για να ρωταμε σε παιδιααλλιως τι νοημα εχει εγω ποτε δεν πηρααπαντηση την εχω γιαυτο και αναγκαστηκαστο τελος να την βαλω πανωστο φιναλε για να ζητησω την βοηθειακαποιο προβλημα θα υπηρχε δενμπορεις να το καταλαβειςαν δεν καταλαβα κατι σωστα, τοτε ειναι λαθος μου!!στο 1ο ποστ ρωτας θεωρητικα ή αφου εχεις δοκιμασει την καρτα? στο ποστ #10 ειδες οτι λειτουργει, ΑΦΟΥ την εβαλες επανω αναγκαστικα και μετα απο την προτροπη του TZANNSPY?οταν λες ποτέ δεν πηρες απαντηση, στο ποστ 4 τι σου απαντησα? και πολυ συγκεκριμενα μαλιστα, εφοσον εχω την ιδια καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 5, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 αν δεν καταλαβα κατι σωστα, τοτε ειναι λαθος μου!!στο 1ο ποστ ρωτας θεωρητικα ή αφου εχεις δοκιμασει την καρτα? στο ποστ #10 ειδες οτι λειτουργει, ΑΦΟΥ την εβαλες επανω αναγκαστικα και μετα απο την προτροπη του TZANNSPY?οταν λες ποτέ δεν πηρες απαντηση, στο ποστ 4 τι σου απαντησα? και πολυ συγκεκριμενα μαλιστα, εφοσον εχω την ιδια καρτα?με συγχωρεις πολυ αλλα αυτο το λινκ το ειχα δειτο ειχα ανοιξει και μου εδειχνε 4850 vapor-xγια αυτο το συνεχισα ισως και να κανω λαθοςσορρυ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.