9000+rpm Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2010 Λοιπον παιδες θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Τα προγραμματα μετατροπης βιντεο που χρησιμοποιω ειναι το AVS Video Converter και το Αny Video Converter.Δεν λεω πολυ καλα και τα 2 εχουν αρκετες επιλογες αλλα εχω μια απορια.. Βλεπω κατα την μετατροπη ενος βιντεο η χρηση του cpu σπανια ξεπερναει το 30-40%..Μερικες φορες (ειδικα με το πρωτο προγραμμα) τρωει κατι φλασιες και χρησιμοποιει γυρω στο 90% με αποτελεσμα η μετατροπη να γινεται αισθητα πολυ πολυ πιο γρηγορα! Θελω να ρωτησω λοιπον υπαρχει καποιος converter video που να χρησιμοποιει το 100% του επεξεργαστη μου και να αξιοποιει ολους τους πυρηνες για να γινεται η δουλεια μου οσο το δυνατο πιο γρηγορα η ολα ετσι δουλευουν? Ευχαριστω εκ των προτερων και αναμενω αποψεις σας! Eνταξει παιδια, ενας ενας απαντηστε μου οχι ολοι μαζι!! Τελικα βρηκα λυση στο προβληματακι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάϊος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 ε αφού είδες ότι δε ξέρουμε, δε μας τη λες και σε μας τη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 σε τι φορματ θες αν μετατρεψεις τα βιντεο σου? γιατι αν το θες για ταινιες π.χ. , θα σου ελεγα staxrip (για χ264 encoding) και φυσικα δουλευουν ολοι οι πυρηνες στη μετατροπη της εικονας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Βασικα τα προγραμματα που χρησιμοποιουν την GPU ειναι μακραν πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε cpu λογω πολλων πυρηνων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 30, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 ε αφού είδες ότι δε ξέρουμε, δε μας τη λες και σε μας τη λύση Bεβαιως. Το formatfactory ειναι η λυση και ειναι το γρηγοροτερο που εχω δοκιμασει.Αξιοποιει ολους τους πυρηνες και φτανει τη χρηση της cpu στο 98% και η δουλεια μου γινεται....σφεντονα! σε τι φορματ θες αν μετατρεψεις τα βιντεο σου? γιατι αν το θες για ταινιες π.χ. , θα σου ελεγα staxrip (για χ264 encoding) και φυσικα δουλευουν ολοι οι πυρηνες στη μετατροπη της εικονας Βασικα ειτε μορφη avi ειτε μορφη VOB(dvd) και σπανια κανενα mkv.Αυτα ειναι που με νοιαζουν. Θα κανω μια δοκιμη και με το δικο σου προγραμματακι να το δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 30, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Βασικα τα προγραμματα που χρησιμοποιουν την GPU ειναι μακραν πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε cpu λογω πολλων πυρηνων! Για ριξε κανενα λινκ απο κανενα τετοιο προγραμματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 30, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Για nVidia πχ υπαρχει το badaboom.ATi Avivo για τις κοκκινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιούνιος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, σχετικά με το avivo που ανέφερε ο Nephilim, επειδή θέλω να το χρησιμοποιήσω, στον catalyst στην ενότητα video converter έχει αυτό εδώ: Αν ξέρει κάποιος ας ρίξει τα φωτα του πως λειτουργεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Υπαρχει και το Media Coder (δωρεαν) για τους CUDA boyz... To χρησιμοποιω εδω και μερικες βδομαδες για κανω μερικα m2ts (BD) σε MKV και ειναι αρκετα καλο, χωρις να χαλαει καθολου την εικονα (αν και δεν αλλαζω την αναλυση). Θελει λιγες ρυθμισουλες στην αρχη, αλλα ειναι jet Σε σχεση τουλαχιστον με το Badaboom το θεωρω αρκετα ανωτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.