argi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν ο core 2 duo Ε8500 3.16 ghz σε stock συχνοτητα μπορει να σηκωσει καρτες οπως ατι 5870 gtx 480 ακομα και 5970.πιστευετε οτι θα εχει προβλημα? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Mια χαρα της σηκωνει αλλα με ενα μικρο overclock θα ηταν πολυ καλυτερα.Γιατι να τον αφησεις stock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 29, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 ο επεξεραγστης δεν εχει να κανει με την καρτα που θα του βαλεις , τωρα αν χανεις ( bottleneck) δηλαδη ειναι αλλο θεμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Μάϊος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Δες και αυτο αν και εχει διαφορα το 2x5870CF απο 5970.. αλλα και παλι πιστευω οτι η 5970 σιγουρα "χανει" περισσοτερο απ'οτι μια single GPU καρτα ακομα και σε αναλυση 1920*1200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Μάϊος 29, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Θα έχεις bottleneck. Δηλαδή ο cpu θα κρατάει χαμηλά τις επιδόσεις της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Μάϊος 29, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 ok παιδες σας ευχαριστω ολους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Μάϊος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Tα εψαχνα τη μερα που εκανα το ποστ γιατι θυμομουν οτι υπηρχαν τα συγκριτικα και μαλιστα πολυ ωραια και συμαζεμενα απο χρηστη αλλα δεν εβρισκα τους συνδεσμους... λολ, τα βρηκα ομως, οποιος εχει ορεξη για διαβασμα ας τους ριξει μια ματια. 1) http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2064948 2) http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2059982 ΥΓ @argi Επειδη εχουμε παρομοιο setup (εχω Ε8400) η γνωμη μου ειναι να αποφυγεις τα multiGPUs στο 775 γιατι χανουν αρκετα σε επιδοσεις σε σχεση με το 1366 ή το 1156 ενω σε αντιθεση με μια GPU οι διαφορες ειναι μικρες. Αγορασε μια καλη μονοπυρηνη και θα εισαι αρχοντας, εκτος κι αν παιζεις σε τιποτα εξωπραγματικες αναλυσεις. ΥΓ2 Ανεβασε λιγακι και τον επεξεργαστη οι Ε8xxx ηταν φοβεροι οβερκλοκαδες τουλαχιστον ενα 400αρι fsb (400*9,5=3800Μhz) το εχει για πλακα ακομα και με στοκ ρευμα, εκτος κι αν εισαι με την τραγικη στοκ ψυκτρα της Ιντελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Με τον Ε8500@ 4.0ghz μια χαρα θα ειναι ακομη και με 5970.Και φυσικα δεν μιλαμε στα benchmarks 3dmark κτλ. αλλα σε πραγματικες συνθηκες gaming...Στο μονο παιχνιδια που θα εχει μειωμενες επιδοσεις ειναι στα παιχνιδια που υποστηριζουν τετραπυρινο επεξεργαστη, αλλα αυτα ακομη ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου.Στα υπολοιπα games δεν θα εχει να ζηλεψει πολλα πραγματα ακομη και απο ενα i7 συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Μάϊος 29, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Tα εψαχνα τη μερα που εκανα το ποστ γιατι θυμομουν οτι υπηρχαν τα συγκριτικα και μαλιστα πολυ ωραια και συμαζεμενα απο χρηστη αλλα δεν εβρισκα τους συνδεσμους... λολ, τα βρηκα ομως, οποιος εχει ορεξη για διαβασμα ας τους ριξει μια ματια. 1) http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2064948 2) http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2059982 ΥΓ @argi Επειδη εχουμε παρομοιο setup (εχω Ε8400) η γνωμη μου ειναι να αποφυγεις τα multiGPUs στο 775 γιατι χανουν αρκετα σε επιδοσεις σε σχεση με το 1366 ή το 1156 ενω σε αντιθεση με μια GPU οι διαφορες ειναι μικρες. Αγορασε μια καλη μονοπυρηνη και θα εισαι αρχοντας, εκτος κι αν παιζεις σε τιποτα εξωπραγματικες αναλυσεις. ΥΓ2 Ανεβασε λιγακι και τον επεξεργαστη οι Ε8xxx ηταν φοβεροι οβερκλοκαδες τουλαχιστον ενα 400αρι fsb (400*9,5=3800Μhz) το εχει για πλακα ακομα και με στοκ ρευμα, εκτος κι αν εισαι με την τραγικη στοκ ψυκτρα της Ιντελ. Φιλε AlCapone ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου και το ενδιαφερον,τα link που εβαλες σε κατατοπιζουν μια χαρα και πηρα πολλες ιδεες,δυστυχως ομως ειμαι σε stock ψυκτρα γ'ιαυτο και ρωτησα εξαρχεις.το setup μου ειναι mobo asus p5e x38 μνημες corsair dominator 4 gb 1066 gpu ati 3870 psu corsair 750 w οθονη samsung t22 1680x1050 και λειτουργικο windows 7 pro 64 bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 30, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Φιλε AlCapone ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου και το ενδιαφερον,τα link που εβαλες σε κατατοπιζουν μια χαρα και πηρα πολλες ιδεες,δυστυχως ομως ειμαι σε stock ψυκτρα γ'ιαυτο και ρωτησα εξαρχεις.το setup μου ειναι mobo asus p5e x38 μνημες corsair dominator 4 gb 1066 gpu ati 3870 psu corsair 750 w οθονη samsung t22 1680x1050 και λειτουργικο windows 7 pro 64 bit.Φιλε στην αναλυση σου παρε μια 5850 κριμα να δωσει παραπανω λεφτα.Αντε αν θες σωνει και καλα κατι λιγο πιο δυνατο μια 5870 αλλα μεχρι εκει.Παρε και μια ψυκτρουλα κανε και ενα overclock γυρω στα 3,8 τον επεξεργαστη και θα εισαι τζετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Μάϊος 30, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Εγώ από την άλλη πλευρά σου λέω ότι θα πετάξεις τα χρήματά σου. Πρώτον γιατί η κάρτα έχει φτιαχτεί για να παίζει πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις από το 1680x1050 που έχει, και δεύτερον, και στα 4GHz να τον πας, πάλι bottleneck θα έχεις. Κατα την ταπεινή μου γνώμη πάρε μία 5770 και κλοκαρέ την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 30, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Εγώ από την άλλη πλευρά σου λέω ότι θα πετάξεις τα χρήματά σου. Πρώτον γιατί η κάρτα έχει φτιαχτεί για να παίζει πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις από το 1680x1050 που έχει, και δεύτερον, και στα 4GHz να τον πας, πάλι bottleneck θα έχεις. Κατα την ταπεινή μου γνώμη πάρε μία 5770 και κλοκαρέ την.Μαλιστα.Με πια καρτα θα εχει bottleneck με τον επεξεργαστη στα 4ghz με μια 5850-70?Αν εννοεις αυτο, που θα εχει bottleneck? θα εχει μικροτερα σκορ στα ανουσια 3dmarks?Δηλαδη την δοκιμασες με τον συγκεκριμενο cpu στα 4 ghz και μετα την δοκιμασες και σε ι7 συστημα για παραδειγμα, και ειδες αισθητα μεγαλυτερο framerate στα games και το συμπερανες?Ρε παιδια μην λεμε οτι να ναι.Ενας e8500@4ghz ειναι μια χαρα για μια 5850 η μια 5870 μην τρελαθουμε εντελως.Aκομη και σημερα ο e8500 ειναι ενας αριστος cpu για gaming.Ξανα λεω εκει που θα εχει μειωμενες επιδοσεις θα ειναι στα games που υποστηριζουν τετραπυρινο επεξεργαστη αλλα αυτα τα παιχνιδια ειναι μετρημενα στα δακτυλα ενος χεριου.Στα υπολοιπα παιχνιδια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα το ιδιαιτερο, ακομη και απο ενα ι7 setup το εχω τεσταρει και ειδα με τα ματια μου.Y.Γ Η 5850 αν θελει να παιζει σε max settings σε 1680χ1050 ειναι τελεια επιλογη.Η 5770 σε αρισμενες περιπτωσεις μπορει να μην ειναι αρκετη η να ειναι οριακη.Και ας αφησουμε πλεον αυτη την καραμελα οτι αν καποιος παιζει σε 1680χ1050 καλυπτεται απο μια 5770 για παραδειγμα ενω αν παιζει σε 1920x1080 ξαφνικα θελει τερατα τυπου 5970 για να καλυφθει.Η διαφορα μεταξυ των 2 αναλυσεων αν το τεσταρεις με ιδιο setup, δεν θα υπαρχει μειωση πανω απο 5-8frames αρα δεν ειναι κατι το τρομερο.Φιλικα Παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Μάϊος 30, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Φιλε στην αναλυση σου παρε μια 5850 κριμα να δωσει παραπανω λεφτα.Αντε αν θες σωνει και καλα κατι λιγο πιο δυνατο μια 5870 αλλα μεχρι εκει. Παρε και μια ψυκτρουλα κανε και ενα overclock γυρω στα 3,8 τον επεξεργαστη και θα εισαι τζετ. Το σκεφτηκα φιλε μου για 5850 αλλα θελω κατι πιο δυνατο ακομα και αν με καλυπτει στην αναλυση που παιζω η 5850,οποτε προτιμω της καρτες που ανεφερα,και μελλοντικα,μια πιο υσχηρη καρτα θα ειναι κερδος πιστευω γιατι τα παιχνιδια γινονται και πιο απαιτητικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 30, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Το σκεφτηκα φιλε μου για 5850 αλλα θελω κατι πιο δυνατο ακομα και αν με καλυπτει στην αναλυση που παιζω η 5850,οποτε προτιμω της καρτες που ανεφερα,και μελλοντικα,μια πιο υσχηρη καρτα θα ειναι κερδος πιστευω γιατι τα παιχνιδια γινονται και πιο απαιτητικα Αnyway δικα σου ειναι τα λεφτα εσυ αποφασιζεις Παντως εχει υποψιν πως προς το Σεπτεμβριο μερια βγαινει η επομενη γενια καρτων απο την ατι που λογικα αυτη την γενια θα την εχουν για πρωινο! Οποτε οοοταν τα παιχνιδια γινουν πιο απαιτητικα πουλας την 5850 η την 5870 που θα παρεις τωρα και περνεις καρτα που της επιδοσεις της 5970 θα τις ξαπερνα χαβαλε..Γενικα ειμαι της αποψης οτι σε hardware που αλλαζει τοσο γρηγορα ειδικα στην περιπτωση σου που μια 5850 η 5870 θα σε καλυψουν και αρκετα μελλοντικα(και ειναι πολυ πιο ισοροπημενη επιλογη σχετικα με το υπολοιπο συστημα) ειναι κριμα να επενδυσεις τοσα χρηματα! Οταν δεν σου φτανει η δυναμη πουλας και αναβαθμιζεις ξανα με ενα λογικο κοστος! Αλλα δικη σου ειναι η αποφαση πραξε οπως εσυ θεωρεις καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Μάϊος 31, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Μαλιστα.Με πια καρτα θα εχει bottleneck με τον επεξεργαστη στα 4ghz με μια 5850-70?Αν εννοεις αυτο, που θα εχει bottleneck? θα εχει μικροτερα σκορ στα ανουσια 3dmarks? Απ: Δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το 100% των δυνατοτήτων της κάρτας επειδή ο CPU δεν θα μπορεί να την ακολουθήσει. Γενικά σ'όλα που αφορουν hardware acceleration απο video rendering μέχρι pc games. Δηλαδη την δοκιμασες με τον συγκεκριμενο cpu στα 4 ghz και μετα την δοκιμασες και σε ι7 συστημα για παραδειγμα, και ειδες αισθητα μεγαλυτερο framerate στα games και το συμπερανες? Aπ: Ακριβώς Ρε παιδια μην λεμε οτι να ναι. Ενας e8500@4ghz ειναι μια χαρα για μια 5850 η μια 5870 μην τρελαθουμε εντελως.Aκομη και σημερα ο e8500 ειναι ενας αριστος cpu για gaming. Απ: Δε διαφωνώ. Απλά λέω ένας i7 θα ήταν καλύτερος. Ξανα λεω εκει που θα εχει μειωμενες επιδοσεις θα ειναι στα games που υποστηριζουν τετραπυρινο επεξεργαστη αλλα αυτα τα παιχνιδια ειναι μετρημενα στα δακτυλα ενος χεριου.Στα υπολοιπα παιχνιδια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα το ιδιαιτερο, ακομη και απο ενα ι7 setup το εχω τεσταρει και ειδα με τα ματια μου. Απ: Εδώ κάνεις λάθος, εκτός αν το χέρι σου έχει περισσότερα από 5 δάχτυλα Y.Γ Η 5850 αν θελει να παιζει σε max settings σε 1680χ1050 ειναι τελεια επιλογη.Η 5770 σε αρισμενες περιπτωσεις μπορει να μην ειναι αρκετη η να ειναι οριακη. Και ας αφησουμε πλεον αυτη την καραμελα οτι αν καποιος παιζει σε 1680χ1050 καλυπτεται απο μια 5770 για παραδειγμα ενω αν παιζει σε 1920x1080 ξαφνικα θελει τερατα τυπου 5970 για να καλυφθει.Η διαφορα μεταξυ των 2 αναλυσεων αν το τεσταρεις με ιδιο setup, δεν θα υπαρχει μειωση πανω απο 5-8frames αρα δεν ειναι κατι το τρομερο. Απ: Αρά πιστεύεις ότι αξίζει κάποιος να δώσει 500 Ευρώ για να δει 330fps αντί για 280fps, την στιγμή που στα 30fps θεωρείται ένα game playable ; Φιλικα Παντα. Τα "ανούσια" benchmarks μας δείχνουν μία εικόνα που αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες του υπολογιστή μας. Την δοκίμασα σε e8500 stepping E0 @ 5.5GHz under phase, και την δοκίμασα σε σύστημα με i7 με υδρόψυξη. Στο Vantage ο 8500 χτύπησε 17k περίπου ενώ ο i7 στο χαλαρό τα 22k. Φαντάσου πόσο θα πιάνει ο 8500 σε stock. Η διαφορά είναι 100 frames και άνω. Αντίθετα, με τον 8500 + 5870 σε σύγκριση με μία 5770 ( που κοστίζει στο 1/3 της τιμής ) η διαφορά θα είναι ~30 frames. Επίση, όλα τα νέα games υποστηρίζουν Multitasking: δοκίμασε να τρέξεις το Assassin's Creed σε 8500 με 5870 και τρέξε το και σε Q6600 με μία 4890. Επίσης μήν ξεχνάς το HyperThreading. Anyway, ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι. Το να πάρεις πάντως την 5870 για μελλοντική χρήση είναι τεράστια χαζομάρα κατ εμέ. Φιλικά Πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Μάϊος 31, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Τα "ανούσια" benchmarks μας δείχνουν μία εικόνα που αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες του υπολογιστή μας. Την δοκίμασα σε e8500 stepping E0 @ 5.5GHz under phase, και την δοκίμασα σε σύστημα με i7 με υδρόψυξη. Στο Vantage ο 8500 χτύπησε 17k περίπου ενώ ο i7 στο χαλαρό τα 22k. Φαντάσου πόσο θα πιάνει ο 8500 σε stock. Η διαφορά είναι 100 frames και άνω. Αντίθετα, με τον 8500 + 5870 σε σύγκριση με μία 5770 ( που κοστίζει στο 1/3 της τιμής ) η διαφορά θα είναι ~30 frames. Επίση, όλα τα νέα games υποστηρίζουν Multitasking: δοκίμασε να τρέξεις το Assassin's Creed σε 8500 με 5870 και τρέξε το και σε Q6600 με μία 4890. Επίσης μήν ξεχνάς το HyperThreading. Anyway, ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι. Το να πάρεις πάντως την 5870 για μελλοντική χρήση είναι τεράστια χαζομάρα κατ εμέ.Φιλικά Πάντα.Δεν διαφωνω σε αυτα που λες,απλα θελω να μου πεις γιατι ειναι χαζομαρα για μελλοντικα η 5870,σε περιπτωση που κανω αναβαθμιση αργοτερα θα εχω μια καλη καρτα και οχι μετρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Μάϊος 31, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Γιατί αργότερα θα πάρεις την 5870 στην μισή τιμή ή στα ίδια χρήματα μία καινούρια τεχνολογία καλύτερή της Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 31, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Αρχικό μήνυμα απο 9000+rpm Μαλιστα. Με πια καρτα θα εχει bottleneck με τον επεξεργαστη στα 4ghz με μια 5850-70?Αν εννοεις αυτο, που θα εχει bottleneck? θα εχει μικροτερα σκορ στα ανουσια 3dmarks? Απ: Δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το 100% των δυνατοτήτων της κάρτας επειδή ο CPU δεν θα μπορεί να την ακολουθήσει. Γενικά σ'όλα που αφορουν hardware acceleration απο video rendering μέχρι pc games. Nαι θα εκμεταλευεται το 95% αλλα αυτο δεν σημαινει bottleneck και οτι η αγορα μιας 5850 η 5870 ειναι πεταμενα λεφτα οπως χαρακτηριστικα ειπες. Δηλαδη την δοκιμασες με τον συγκεκριμενο cpu στα 4 ghz και μετα την δοκιμασες και σε ι7 συστημα για παραδειγμα, και ειδες αισθητα μεγαλυτερο framerate στα games και το συμπερανες? Aπ: Ακριβώς Εγω παλι αλλα ειδα εκτος και αν το +5% περιπου ειναι τεραστια διαφορα.(Μεγαλυτερη διαφορα μονο στα παιχνιδια που αξιοποιουν 4 πυρηνες).Ριξε και μια ματια στα reviews που παρεθεσε ο AlCapone πιο πανω για ε8400@4ghz vs ι7 και θα δεις και εσυ οτι η διαφορες μια 1 καρτα ειναι μικρες. Ρε παιδια μην λεμε οτι να ναι. Ενας e8500@4ghz ειναι μια χαρα για μια 5850 η μια 5870 μην τρελαθουμε εντελως.Aκομη και σημερα ο e8500 ειναι ενας αριστος cpu για gaming. Απ: Δε διαφωνώ. Απλά λέω ένας i7 θα ήταν καλύτερος. Σαφως αλλα η διαφορες ειναι ελαχιστες στο gaming με 1 καρτα. Ξανα λεω εκει που θα εχει μειωμενες επιδοσεις θα ειναι στα games που υποστηριζουν τετραπυρινο επεξεργαστη αλλα αυτα τα παιχνιδια ειναι μετρημενα στα δακτυλα ενος χεριου.Στα υπολοιπα παιχνιδια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα το ιδιαιτερο, ακομη και απο ενα ι7 setup το εχω τεσταρει και ειδα με τα ματια μου. Απ: Εδώ κάνεις λάθος, εκτός αν το χέρι σου έχει περισσότερα από 5 δάχτυλα Δηλαδη εσυ ποσα αξιολογα games ξερεις που ειναι cpu depended και αξιοποιουν 4 πυρηνες? Y.Γ Η 5850 αν θελει να παιζει σε max settings σε 1680χ1050 ειναι τελεια επιλογη.Η 5770 σε αρισμενες περιπτωσεις μπορει να μην ειναι αρκετη η να ειναι οριακη. Και ας αφησουμε πλεον αυτη την καραμελα οτι αν καποιος παιζει σε 1680χ1050 καλυπτεται απο μια 5770 για παραδειγμα ενω αν παιζει σε 1920x1080 ξαφνικα θελει τερατα τυπου 5970 για να καλυφθει.Η διαφορα μεταξυ των 2 αναλυσεων αν το τεσταρεις με ιδιο setup, δεν θα υπαρχει μειωση πανω απο 5-8frames αρα δεν ειναι κατι το τρομερο. Απ: Αρά πιστεύεις ότι αξίζει κάποιος να δώσει 500 Ευρώ για να δει 330fps αντί για 280fps, την στιγμή που στα 30fps θεωρείται ένα game playable ; Αυτο καταλαβες εσυ? Σαφως και οχι για αυτο και του προτεινα 5850.Και στα 30fps ναι ειναι playble αλλα εγω ψαχνω τα 60fps που το παιχνιδι ειναι 100% smooth και δεν υπαρχει κανενα <<σπασιμο>>. Φιλικα Παντα. Τα "ανούσια" benchmarks μας δείχνουν μία εικόνα που αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες του υπολογιστή μας. Την δοκίμασα σε e8500 stepping E0 @ 5.5GHz under phase, και την δοκίμασα σε σύστημα με i7 με υδρόψυξη. Στο Vantage ο 8500 χτύπησε 17k περίπου ενώ ο i7 στο χαλαρό τα 22k. Φαντάσου πόσο θα πιάνει ο 8500 σε stock. Η διαφορά είναι 100 frames και άνω. Αντίθετα, με τον 8500 + 5870 σε σύγκριση με μία 5770 ( που κοστίζει στο 1/3 της τιμής ) η διαφορά θα είναι ~30 frames. Επίση, όλα τα νέα games υποστηρίζουν Multitasking: δοκίμασε να τρέξεις το Assassin's Creed σε 8500 με 5870 και τρέξε το και σε Q6600 με μία 4890. Επίσης μήν ξεχνάς το HyperThreading. Anyway, ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι. Το να πάρεις πάντως την 5870 για μελλοντική χρήση είναι τεράστια χαζομάρα κατ εμέ. Φιλικά Πάντα. Fail .Για αυτο ακριβως τα χαρακτηρισα ανουσια benches. Το Vantage οπως ξερεις δεν εχει μονο gpu score αλλα εχει και cpu score και βγαζει την συνολικη βαθμολογια σε συνδιασμο και των δυο (προφανοως για να εχει νοημα το extreme overclock).Tο gpu score στα 2 παραπανω setup που ανεφερεις δεν νομιζω να διεφερε και πολυ ε? Επισης που ειδες οτι ειπα να παρει 5870 για μελλοντικη χρηση?? Για αυτο του προτεινα 5850 η βαρια βαρια 5870 αν τον τρωει η τσεπη, και σε καμια περιπτωση 480 η 5970 οπως ελεγε ο ιδιος για μελλοντικη χρηση, γιατι μολις βγει η επομενη γενια καρτων, και οταν χρειαστει παραπανω δυναμη θα μπορει να αναβαθμισει με λογικο κοστος τοτε που θα το χρειαζεται, και να εχει πολυ δυνατες επιδοσεις και οχι να δωσει τωρα 500+ ευρω χωρις να το χρειαζεται. Τεσπα νομιζω το αναλυσαμε εξονυχιστικα, ας κρινει το ο φιλος τι τον συμφερει περισσοτερο και ας πραξει αναλογως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.